Billiga blommor

Billiga blommor online

– skicka dem med ett blomsterbud

JÄMFÖR SORTIMENT OCH PRISER hos de största blomsterförmedlingarna!

En tjusig röd ros tillsammans med en söt nalle blir en fin present.
Puss och kram. En stilig röd ros tillsammans med en söt nalle skulle väl göra vem som helst på gott humör? Du hittar presenten hos Euroflorist. Beställ ett blomsterbud direkt på deras hemsida!

Fler exempelbilder finns en bit ner på sidan!

 

Billiga blommor: Vi har gått igenom sortimenten hos Euroflorist, och Interflora och valt ut några buketter och blomsterarrangemang som alla kostar under 250 kr. Du kan se ett urval av dessa nedan.  Fler varianter finns i butikerna! Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar hos resp. blomsterförmedlare. Priserna kan variera något vid olika tillfällen på året. Om du tycker blommorna är billiga eller inte avgör du naturligtvis själv!

Alla tre tar 99 kr för blomsterbud inom Sverige och alla skickar blombud utomlands.
(Obs: till vissa mindre orter som det tar längre tid att nå kan förmedlingsavgiften bli högre)


Kampanj med 10 % rabatt:

Med rabattkod TDEUROFLORIST10 får du
10 % rabatt på din blomsterbeställning hos Euroflorist
Gäller t o m 31/12 – 19
-> till Euroflorist


 

Exempel på billiga blommor för max 200-250 kr
(reservation: priserna kan variera något under olika tidpunkter på året):

En cerise gerbera.
Mycket vackert bunden bukett med en grandios Gerbera. Du kan beställa den hos Euroflorist som ett blomsterbud.(Obs: buketten finns i tre storlekar. Den minsta och billigaste har endast en gerbera. I vissa webbläsare visar bilden en större bukett)

 

Ståtliga Stargazer-liljor i en hög bukett.
Ståtliga Stargazer-liljor i en hög bukett. Denna eleganta och prisvärda bukett hittar du hos Euroflorist.

 

En enkel, röd ros, med strimlor av stjälken formade som ett hjärta runt den fina blomman. Invikta blad för att göra designen mer spännande.
En enkel ros med stil som säger allt! Vill du skicka den till någon speciell person? Beställ ett blomsterbud hos Euroflorist!

 

 

Hos alla blomsterförmedlare kan du lägga till en extra present till din blomstergåva om du vill, t ex en nalle, en strut choklad, en chokladask, lotter, en påse lakrits, en vas… Leta upp tillbehören som listas vid resp. blomsterpresentation. Eller beställ ett färdigt paket med både blommor och en extra gåva:)

Vill du skicka något annat än blommor i present? Kanske godis, choklad, lakrits, kakor eller någon rolig pryl? Det finns flera presentbutiker på nätet som levererar presentartiklar direkt hem till mottagarens adress.

Se mer här:

->Skicka presenter direkt till mottagarens adress

Tycker du det är för dyrt att skicka blommor*? Då är ett presentkort från Interflora en bra lösning! Välj att skicka presentkortet med sms eller e-post direkt till mottagaren, så slipper du porto- eller budkostnaden (väljer du att skicka presentkortet med vanlig postgång tillkommer en portokostnad). Hos Interflora finns presentkort i olika valörer; 100 kr, 200 kr, 300 kr, 500 kr eller 1.000 kr. Eller välj valör själv (minimum 100 kr, max 2.000 kr). Mottagaren kan använda presentkortet som betalmedel både i Interfloras e-butik och i alla Interflora-anslutna blomsteraffärer. Giltighetstiden för presentkorten är två år från utställandedatum. Läs mer om Interfloras presentkort här!

*egentligen är det inte speciellt dyrt att skicka blommor med bud, med tanke på vad som ingår: administrationskostnad för blomsterförmedlingen att vidarebefordra din beställning till lämplig blomsterbutik, blommor till din blomstergåva, arbetskostnad för floristen för blomsterbindning, lön till personalen, bensinkostnad till blomsterutkörningen, reklamkostnader m m…..trots detta kan det ändå upplevas som dyrt med blomsterbud. Alla måste självklart tänka på sin egen ekonomi. Om du tycker att ett traditionellt blomsterbud gör lite väl stora hål i plånboken är ett presentkort ett jättebra alternativ

Vill du skicka något annat än blommor i present?
Presenttips finns här!

Skicka blommor med ett blomsterbud
– beställ din blomsterpresent direkt på nätet

 

 

Blomsterbud till utlandet:

Vill du skicka blommor till dina nära och kära i utlandet? Hos ovanstående blomsterförmedlare kan du snabbt och lätt beställa blommor för leverans utomlands. Du kan dock inte välja blommor ur de ordinarie blomstersortimenten – du måste istället gå in på resp. förmedlares utlandsavdelning. Där ser du vilka land du kan skicka blommor till och vilka produkter du kan välja mellan. Alternativen ser lite olika ut hos resp. blomsterförmedlare. Se mer här:

Skicka blommor till:

Australien

Belgien

Brasilien

Chile

Danmark

Egypten

Estland

Finland

Frankrike

Grekland

Irland

Island

Italien

Japan

Kanada

Kina

Kroatien

Lettland

Litauen

Luxemburg

Malaysia

Malta

Mexico

Monaco

Nederländerna

Norge

Nya Zeeland

Polen

Ryssland

Schweiz

Spanien

Storbritannien

Thailand

Tjeckien

Turkiet

Tyskland

Ukraina

Ungern

USA

Venezuela

Vietnam

Österrike

 

 

Fråga:
Hur går det till att beställa blommor online?

Svar:
Besök en blomsterbutik på nätet, välj ut en bukett och beställ! Sedan ser blomsterförmedlaren till att din gåva når mottagaren. Busenkelt!

Blomsterbutiker som skickar blommor med bud:

Euroflorist

Interflora

Budavgift: 99 kr för blombud inom Sverige hos alla tre.

Beställ din blomstergåva direkt online!

Vill du ge bort något annat än blommor i present?
Presenttips finns här!

 

BILLIGA BLOMMOR – BESTÄLL HOS EN ONLINEFÖRMEDLARE

 

Gillar du att inreda och pyssla i hemmet?
På den här sidan ges information om var du hittar
intressanta möbel- och inredningsbutiker på nätet.