Billiga blommor

Beställ billiga blommor online

– skicka dem med ett blomsterbud

JÄMFÖR SORTIMENT OCH PRISER hos tre stora blomsterförmedlare!

En tjusig röd ros tillsammans med en söt nalle blir en fin present.
Puss och kram. En stilig röd ros tillsammans med en söt nalle skulle väl göra vem som helst på gott humör? Du hittar presenten hos Euroflorist. Beställ ett blomsterbud direkt på deras hemsida!

Fler exempelbilder finns en bit ner på sidan!

KAMPANJ:
10 % rabatt på blombud hos Euroflorist

Uppge rabattkod WINTER10TD i kassan, så får du 10 % rabatt
Gäller i Euroflorists webbutik t o m den 2/5 -18.
-> Till Euroflorist!

Billiga blommor: Vi har gått igenom sortimenten hos Euroflorist, Flowerhouse och Interflora och valt ut några buketter och blomsterarrangemang som alla kostar under 250 kr. Du kan se ett urval av dessa nedan.  Fler varianter finns i butikerna! Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar hos resp. blomsterförmedlare. Priserna kan variera något vid olika tillfällen på året. Om du tycker blommorna är billiga eller inte avgör du naturligtvis själv!

Alla tre tar 99 kr för blomsterbud inom Sverige och alla skickar blombud utomlands.
(Obs: till vissa mindre orter som det tar längre tid att nå kan förmedlingsavgiften bli högre)

Några exempel på billiga blommor för max 200-250 kr
(reservation: priserna kan variera något under olika tidpunkter på året):

En cerise gerbera.
Mycket vackert bunden bukett med en grandios Gerbera. Du kan beställa den hos Euroflorist som ett blomsterbud.(Obs: buketten finns i tre storlekar. Den minsta och billigaste har endast en gerbera. I vissa webbläsare visar bilden en större bukett)

 

Bukett med brudslöja, 2 röda rosor och 1 röd nejlika
Buketten på bilden heter Tre små ord. Den består av brudslöja, 2 röda rosor och 1 röd nejlika. Skicka buketten med bud till någon du tycker mycket om! Den finns hos Flowerhouse.

 

Ståtliga Stargazer-liljor i en hög bukett.
Ståtliga Stargazer-liljor i en hög bukett. Denna eleganta och prisvärda bukett hittar du hos Euroflorist.

 

En enkel, röd ros, med strimlor av stjälken formade som ett hjärta runt den fina blomman. Invikta blad för att göra designen mer spännande.
En enkel ros med stil som säger allt! Vill du skicka den till någon speciell person? Beställ ett blomsterbud hos Euroflorist!

 

Solitär röd ros, med ett lite större grönt blad som bakgrund.
Visst är den fin, den här enkla rosen med ett lite större grönt blad som bakgrund? Rosen finns hos Euroflorist.

 

Liten hjärtan på tråd i vit kruka.
En klassisk liten Hjärtan på tråd-växt i vit kruka. Du kan skicka växten som ett blomsterbud från Flowerhouse.

Hos alla blomsterförmedlare kan du lägga till en extra present till din blomstergåva om du vill, t ex en nalle, en strut choklad, en chokladask, lotter, en påse lakrits, en vas… Leta upp tillbehören som listas vid resp. blomsterpresentation. Eller beställ ett färdigt paket med både blommor och en extra gåva:)

Vill du skicka något annat än blommor i present?
Presenttips finns här!

 

Skicka blommor med ett blomsterbud
– beställ din blomsterpresent direkt på nätet.
Det är snabbt fixat hos en välkänd
och etablerad online-blomsterförmedlare.

Nu är de härliga tulpanerna här! Vill du skicka en bukett tulpaner med bud till någon? Utvalda bildexempel på tulpanbuketter från våra största blomsterförmedlare på nätet finns samlade på den här sidan.

 

Tips:

Har du trädgård, en kolonilott eller balkong? Då börjar du säkert fundera på vilka blomsterlökar du ska plantera och vilka blomsterfrön du ska så i år.

Hos holländska Bakker finns mängder av olika blomsterlökar; tulpaner, liljor, amaryllis, allium, hyacinter, liljor, narcisser.… Du kan köpa de flesta produkter som finns ute i plantskolorna direkt på nätet. Blomsterfrön, gröna växter och buskar, blommor, träd, häckar, you name it! Läs gärna mer om vad Bakker erbjuder här om du är intresserad.

De flesta blomsterlökar är mogna för leverans under första halvan av september, så du har gott om tid på dig att välja ut dina favoriter!

En förpackning med blomsterlökar blir  för övrigt en jättefin present till någon som har trädgård:)

Om du beställer produkter ur olika kategorier på samma gång: tänk på att det är artiklarna med den längsta leveranstiden som bestämmer leveranstid för hela din order. Du kan absolut begära delleveranser, men då måste du betala fraktavgift för varje delleverans, vilket blir ganska dyrt. Fraktavgift till ditt utlämningsställe är 79 kr. Du kan betala efter leverans om du föredrar det.

 

Blomsterbud till utlandet:

Vill du skicka blommor till dina nära och kära i utlandet? Hos ovanstående blomsterförmedlare kan du snabbt och lätt beställa blommor för leverans utomlands. Du kan dock inte välja blommor ur de ordinarie blomstersortimenten – du måste istället gå in på resp. förmedlares utlandsavdelning. Där ser du vilka land du kan skicka blommor till och vilka produkter du kan välja mellan. Alternativen ser lite olika ut hos resp. blomsterförmedlare. Se mer här:

Skicka blommor till:

Australien

Belgien

Brasilien

Chile

Danmark

Egypten

Estland

Finland

Frankrike

Grekland

Irland

Island

Italien

Japan

Kanada

Kina

Kroatien

Lettland

Litauen

Luxemburg

Malaysia

Malta

Mexico

Monaco

Nederländerna

Norge

Nya Zeeland

Polen

Ryssland

Schweiz

Spanien

Storbritannien

Thailand

Tjeckien

Turkiet

Tyskland

Ukraina

Ungern

USA

Venezuela

Vietnam

Österrike