Företagsblommor

 Blommor online

JÄMFÖR UTBUD OCH PRISER hos de största blomsterförmedlarna,
Eurflorist, Flowerhouse och Interflora!

Plantering med vita Phalaenopsis-orkidéer. Från Interflora.
En orkidé passar lika bra i receptionen som i fikarummet. Varför inte skicka en plantering med vita orkidéer till din bästa kund? Arrangemanget finns att beställa som blombud hos välkända Interflora.

Skicka företagsblommor med ett blombud

Vill du skicka en blomma till en uppskattad kund? Eller kanske pryda ditt eget kontor med en fin blomgrupp, blomsterdekoration eller en fräsch blombukett? Euroflorist, Flowerhouse och Interflora erbjuder företagsblommor som du kan beställa direkt på nätet.

Alla tre tar 99 kr för blomsterbud inom Sverige och alla skickar blommor utomlands.
(Obs: till vissa mindre orter som det tar längre tid att nå kan förmedlingsavgiften bli högre)

KAMPANJ:
10 % rabatt på blombud hos Euroflorist

Uppge rabattkod WINTER10TD i kassan, så får du 10 % rabatt
Gäller i Euroflorists webbutik t o m den 2/5 -18.
-> Till Euroflorist!

Några utvalda bildexempel:

Lila orkidé planterad i en glasvas.
Trendigt torn av orkidéer” finns i tre olika storlekar i Euroflorists webbutik. Här ser du den minsta storleken. Det som är bra med orkidéer är att de oftast blommar mycket länge och att de är så lättskötta! Vill du skicka orkidéerna till en kund? Beställ ett blomsterbud hos Euroflorist!
Dekoration med orange liljor, steelgras, fontängräs, orange germini och gröna nejlikor.
Så flott det är, det här höga arrangemanget! Det är gjort av orange liljor, steelgrass, fontängräs, orange germini och gröna nejlikor. Och så några dekorationspinnar som sätter extra piff på skapelsen. Dekorationen passar utmärkt som företagsgåva. Skicka den med ett blomsterbud från Flowerhouse!
Dekoration med svarta cannapinnar, vita decokryss, grön leucadendron, grön hypericum och dekorationssten i en vit fyrkantig kruka.
Strictly business” är en elegant dekoration med svarta cannapinnar, vita decokryss, grön leucadendron, grön hypericum och dekorationssten i en vit fyrkantig kruka. Skicka arrangemanget med ett bud till din kund – det blir samtidigt bra reklam för ditt företag! (naturligtvis ska du skicka med en hälsning där ditt företagsnamn står utskrivet så att alla vet var blomsterbudet kommer från). Du hittar “Stricty business” hos Flowerhouse.

Hos alla blomsterförmedlare kan du lägga till en extra present till din blomstergåva om du vill, t ex en nalle, en strut choklad, en chokladask, lotter, en påse lakrits, en vas… Leta upp tillbehören som listas vid resp. blomsterpresentation. Eller beställ ett färdigt paket med både blommor och en extra gåva:)

Dekoration med grön anastasiakryss, gröna nejlikor, orange germini röda hypericum samt dekorationspinnar ovanpå skapelsen.
Det här arrangemanget kommer att pryda sin plats och sprida glädje till många! Du hittar “Lågt grönt arrangemang” i Flowerhouse webbutik. Dekorationen består av grön anastasiakryss, gröna nejlikor, orange germini, röda hypericum samt dekorationspinnar ovanpå skapelsen. Skicka arrangemanget med ett blomsterbud från Flowerhouse och gör någon riktigt glad!

Tre välkända blomsterförmedlare:

Jämför sortiment och priser!

– alla tre tar 99 kr i budavgift inom Sverige

Har du ett företag och vill uppmärksamma en speciell kund med en blomma? Det finns många sätt att marknadsföra sig på. Att visa sina kunder sin uppskattning i form av en blomstergåva är ett sätt. Många företag skickar också blommor med blombud till anställda som man vill uppvakta av någon anledning; en jämn födelsedag, ett visst antal anställningsår, en pensionsavgång eller för att önska en nyanställd välkommen till sitt nya jobb!

Du kan enkelt beställa företagsblommor direkt på nätet och få din blomstergåva skickad med blombud hem till mottagaren. De flesta blombuketter, blomsterdekorationer och krukväxter passar bra som företagsgåvor. Det är bara att välja och vraka ur blomsterförmedlarnas utbud. Hos Euroflorist,Flowerhouse och Interflora kan du registrera dig som företagskund. På så sätt kan du lätt hålla koll på dina beställningar och följa din orderhistorik.

Jämför gärna blomsterförmedlarnas sortiment av blombuketter, blomsterdekorationer, krukväxter samt deras priser, leveransvillkor m m!

Till Euroflorists butik

Till Flowerhouse butik

Till Interfloras butik

Skicka blommor med bud
– beställ en blombukett direkt på nätet.
Det är snabbt fixat hos en välkänd
och etablerad online-blomsterförmedlare.

Nu är de härliga tulpanerna här! Vill du skicka en bukett tulpaner med bud till någon? Utvalda bildexempel på tulpanbuketter från våra största blomsterförmedlare på nätet finns samlade på den här sidan.

 

Tips:

Har du trädgård, en kolonilott eller balkong? Då börjar du säkert fundera på vilka blomsterlökar du ska plantera och vilka blomsterfrön du ska så i år.

Hos holländska Bakker finns mängder av olika blomsterlökar; tulpaner, liljor, amaryllis, allium, hyacinter, liljor, narcisser.… Du kan köpa de flesta produkter som finns ute i plantskolorna direkt på nätet. Blomsterfrön, gröna växter och buskar, blommor, träd, häckar, you name it! Läs gärna mer om vad Bakker erbjuder här om du är intresserad.

De flesta blomsterlökar är mogna för leverans under första halvan av september, så du har gott om tid på dig att välja ut dina favoriter!

En förpackning med blomsterlökar blir  för övrigt en jättefin present till någon som har trädgård:)

Om du beställer produkter ur olika kategorier på samma gång: tänk på att det är artiklarna med den längsta leveranstiden som bestämmer leveranstid för hela din order. Du kan absolut begära delleveranser, men då måste du betala fraktavgift för varje delleverans, vilket blir ganska dyrt. Fraktavgift till ditt utlämningsställe är 79 kr. Du kan betala efter leverans om du föredrar det.

 

Blomsterbud till utlandet:

Vill du skicka blommor till dina nära och kära i utlandet? Hos ovanstående blomsterförmedlare kan du snabbt och lätt beställa blommor för leverans utomlands. Du kan dock inte välja blommor ur de ordinarie blomstersortimenten – du måste istället gå in på resp. förmedlares utlandsavdelning. Där ser du vilka land du kan skicka blommor till och vilka produkter du kan välja mellan. Alternativen ser lite olika ut hos resp. blomsterförmedlare. Se mer här:

Skicka blommor till:

Australien

Belgien

Brasilien

Chile

Danmark

Egypten

Estland

Finland

Frankrike

Grekland

Irland

Island

Italien

Japan

Kanada

Kina

Kroatien

Lettland

Litauen

Luxemburg

Malaysia

Malta

Mexico

Monaco

Nederländerna

Norge

Nya Zeeland

Polen

Ryssland

Schweiz

Spanien

Storbritannien

Thailand

Tjeckien

Turkiet

Tyskland

Ukraina

Ungern

USA

Venezuela

Vietnam

Österrike

 

 

 

Du kan enkelt

BESTÄLLA FÖRETAGSBLOMMOR

DIREKT PÅ NÄTET

– skicka med blombud!