Orkidéer

Skicka en orkidé med bud!

En hög glasvas med orkidéplantering. Orkidén består av blommor med lila kronbrad med cerise färg i mitten av blommorna.
Trendigt torn av orkidéer. Den här ståtliga orkidén med blommor i lila och cerise färgtoner är en av Euroflorists populäraste orkidéer. Blomman är planterad i en hög glasvas. Du kan skicka med ett blomsterbud! Titta in i Euroflorists webbshop.

Fler exempelbilder på orkidéer finns en bit ner på sidan!

Du kan beställa ett blomsterbud
snabbt och enkelt framför datorn

KAMPANJ:
10 % rabatt på blombud hos Euroflorist

Uppge rabattkod WINTER10TD i kassan, så får du 10 % rabatt
Gäller i Euroflorists webbutik t o m den 2/5 -18.
-> Till Euroflorist!

 

Tre av våra största blomsterförmedlare: Euroflorist, Flowerhouse och Interflora. Alla tre tar 99 kr för blomsterbud inom Sverige och alla skickar blommor utomlands. (Obs: till vissa mindre orter som det tar längre tid att nå kan förmedlingsavgiften ibland bli högre)

Orkidéer är vackra, stilfulla och brukar vara lätta att sköta. Vill du överraska eller gratulera någon med en blomma? Varför inte skicka en tjusig orkidé med blomsterbud? Orkidéer brukar finnas tillgängliga under hela året. De finns i flera olika färger. Vi ger nedan några bildexempel på utvalda orkidéer som du hittar i blomsterförmedlarnas produktutbud. Välj och vraka, så hittar du säkert den där extra fina orkidén, som passar perfekt för just ditt speciella tillfälle!

Orkidéer, bildexempel:

En hög cylinderglasvas med plantering av Oncidiumorkidéer i brandgula toner. Små blommor.
En juvel av Oncidium. En tjusig orkidé med små orkidéblommor i brandgula toner. Orkidén är planterad i en hög cylindervas. Gåvan finns att beställa hos Euroflorist.

Hos alla blomsterförmedlare kan du lägga till en extra present till din blomstergåva om du vill, t ex en nalle, en strut choklad, en chokladask, lotter, en påse lakrits, en vas… Leta upp tillbehören som listas vid resp. blomsterpresentation. Eller beställ ett färdigt paket med både blommor och en extra gåva:)

 

JÄMFÖR UTBUD OCH PRISER hos olika blomsterförmedlare innan du bestämmer dig för vilken blomsterbukett eller blomsterdekoration du vill skicka.

Till Euroflorist

Till Flowerhouse

Till Interflora

Vilken blomsort passar till just ditt blomsterbud?
Några tips:

Buketter med gerbera
Buketter med liljor
Buketter med nejlikor
Buketter med rosor

Du kan också välja att skicka en krukväxt med bud!

Blommografera en vacker orkidé
– beställ ett blomsterbud direkt på nätet.
Det är snabbt fixat hos en välkänd
och etablerad online-blomsterförmedlare.

 

Nu är de härliga tulpanerna här! Vill du skicka en bukett tulpaner med bud till någon? Utvalda bildexempel på tulpanbuketter från våra största blomsterförmedlare på nätet finns samlade på den här sidan.

Tips:

Har du trädgård, en kolonilott eller balkong? Då börjar du säkert fundera på vilka blomsterlökar du ska plantera och vilka blomsterfrön du ska så i år.

Hos holländska Bakker finns mängder av olika blomsterlökar; tulpaner, liljor, amaryllis, allium, hyacinter, liljor, narcisser.… Du kan köpa de flesta produkter som finns ute i plantskolorna direkt på nätet. Blomsterfrön, gröna växter och buskar, blommor, träd, häckar, you name it! Läs gärna mer om vad Bakker erbjuder här om du är intresserad.

De flesta blomsterlökar är mogna för leverans under första halvan av september, så du har gott om tid på dig att välja ut dina favoriter!

En förpackning med blomsterlökar blir  för övrigt en jättefin present till någon som har trädgård:)

Om du beställer produkter ur olika kategorier på samma gång: tänk på att det är artiklarna med den längsta leveranstiden som bestämmer leveranstid för hela din order. Du kan absolut begära delleveranser, men då måste du betala fraktavgift för varje delleverans, vilket blir ganska dyrt. Fraktavgift till ditt utlämningsställe är 79 kr. Du kan betala efter leverans om du föredrar det.

Blomsterbud till utlandet:

Vill du skicka blommor till dina nära och kära i utlandet? Hos ovanstående blomsterförmedlare kan du snabbt och lätt beställa blommor för leverans utomlands. Du kan dock inte välja blommor ur de ordinarie blomstersortimenten – du måste istället gå in på resp. förmedlares utlandsavdelning. Där ser du vilka land du kan skicka blommor till och vilka produkter du kan välja mellan. Alternativen ser lite olika ut hos resp. blomsterförmedlare. Se mer här:

Skicka blommor till:

Australien

Belgien

Brasilien

Chile

Danmark

Egypten

Estland

Finland

Frankrike

Grekland

Irland

Island

Italien

Japan

Kanada

Kina

Kroatien

Lettland

Litauen

Luxemburg

Malaysia

Malta

Mexico

Monaco

Nederländerna

Norge

Nya Zeeland

Polen

Ryssland

Schweiz

Spanien

Storbritannien

Thailand

Tjeckien

Turkiet

Tyskland

Ukraina

Ungern

USA

Venezuela

Vietnam

Österrike