Trädgårdsväxter och blomsterlökar

Beställ blomsterlökar, buskar,
fröer, träd och växter direkt på nätet!

Beställ dina blomsterlökar och växter
från Holland,
landet som kan allt om blommor och trädgård!

 

Bakker

Nu är det snart höst igen! Det är så spännande att peta ner blomsterlökar och fröer som resulterar i vackert blommande rabatter kommande säsong!

Hos Bakker kan du beställa blomsterlökar direkt i deras webshop, för leverans till ditt närmaste utlämningsställe. Du kan också köpa blomsterfröer, växter, träd, buskar, inomhusväxter, frukt och grönsaksväxter, lök…..m m. Samt en mängd tillbehör till trädgården, t ex krukor, trädgårdsredskap, trädgårdskonst, solcellslampor, krukor, blomjord etc.

Fördelen med att handla trädgårdsväxter och blomsterlökar m m hos Bakker är att du i lugn och ro kan studera utbudet i webshoppen och utifrån detta planera din trädgård. Du behöver inte ödsla tid på att köra till en plantskola.

Vår egen familj har köpt blomsterlökar hos Bakker. Mestadels tulpanlökar. Dessa har varit av mycket god kvalitet, med vackra tulpaner i olika färger och sorter som resultat. Bakker är en av leverantörerna till den populära tulpanparken Keukenhoff i Nederländerna, vilket skruvar upp förväntningarna på deras tulpanprodukter. Med lång erfarenhet bör de veta allt om tulpanodling! Ett besök på Keukenhoff under tulpansäsongen på våren är för övrigt att rekommendera!

Du kan betala med det inbetalningskort som följer med din beställning. Andra betalsätt funkar också, men vi förmodar att du föredrar att få hem dina varor för “besiktning” innan du betalar. Porto- och expeditionskostnad är 79:- per beställning.

Bakker ger matnyttiga tips för dig som är trädgårdsintresserad och vill lära dig mer om trädgårdsarbete. Under rubriken “Så här gör du” finns information om hur du går tillväga med beskärning, plantering, skörd, trädgårdens skötsel m m. Önskar du inspiration för din trädgårdsplanering? Kika under “Inspiration“, där du finner guider och tips för rabatter, trädgårdsdesign, köksträdgårdar samt information om trädgårdstrender.

Bakkers verksamhet ligger i Nederländerna. Ett land känt för blommor, plantor, blomsterlökar och fröer av god kvalitet! Inköparna hos Bakker satsar mycket arbete på att hitta de bästa produkterna. De är väl insatta i växtodlings- och blomsterlöksprocessen, så de vet vad de ska leta efter.

Det är lite speciellt att köpa levande växter online. Bakker har lång erfarenhet av att sälja växter och blommor på nätet och kan knepen som gör att det går att frakta växter per post. Att använda rätt förpackningsmaterial som tillåter växterna att andas under transport och att skicka produkterna vid den tidpunkt då plantorna är bäst lämpade för leverans är viktigt.

Du ser beräknad leveranstid vid respektive produktbeskrivning. För lagervaror brukar denna ligga på ca 5 – 15 dagar. Vid ogynnsamma väderleksförhållande som kan påverka växternas tillväxttakt kan leveranstiden dock komma att ändras något. Det är lite skillnad mellan att skicka blommor och växter och att skicka “vanliga lagerförda” varor som t ex kontorsmaterial, telefoner, kläder och allt möjligt annat. Något att tänka på när du beställer växter online:) Huvudsaken är att alla växter skickas först när Bakker anser att de är “mogna” för leverans och att du som kund är medveten om ovanstående förhållanden.

Det kostar 79 kr i porto- och expeditionsskostnad när du gör en beställning hos Bakker.se. Övriga kostnader står Bakker för, oberoende av orderstorlek och vikt på din försändelse. Observera att din order skickas först när alla produkter du beställt är klara för leverans. Det går att fixa en delleverans om du så önskar, men då måste du betala administrationsavgiften för respektive delleverans så det blir ganska dyrt. Leveranstiden för säsongsprodukter är ca 5 – 15 dagar, om Bakker anser att beställda varor verkligen uppfyller alla kvalitetskrav vid beställningstillfället. Läs igenom informationen om Bakkers leveransvillkor noggrant, så att du vet vad som gäller!

 

Viktigt att veta när du handlar hos Bakker:

Det är viktigt att du hämtar ut din beställning på ditt utlämningsställe så fort du får din avisering, speciellt om du beställt plantor, växter, lökar, knölar o dyl, vilka ska planteras. Om du beställt levande växter mår dessa naturligtvis inte bra av att lagras för länge. Plantera ut dina växter så fort som möjligt. Läs gärna skötseltips och råd på Bakkers hemsida om du känner dig osäker på hur du skall gå tillväga.

Uppskattad leveranstid finns angiven vid respektive produkt. Notera att Bakker inte skickar någonting förrän de anser att produkterna är mogna och klara för leverans. Väderleksförhållandena under olika säsonger varierar och kan påverka produkternas tillväxttakt. Därför kan också leveranstiderna variera något under olika säsonger. Här ser du fullständiga leveransvillkor hos Bakker.

Om du beställer flera produkter hos Bakker på samma gång blir det produkten med den längsta leveranstiden som bestämmer hur lång leveranstiden blir för hela din beställning. Du kan begära delleverans om du föredrar det, men då får du betala fraktavgift för varje enskild leverans, vilket blir ganska dyrt.

Du kan betala efter leverans om du föredrar det.

 

Till Bakker.com!