Blomsterbud till MORS DAG 27 maj

Skicka blommor till Mamma på Mors Dag

Kampanj hos Euroflorist:
med rabattkod MAMMA10TD får du 10 % rabatt på ditt blomsterbud
Kampanjen gäller 6 – 27 maj 2018

Bukett med rosa rosor, blå prärieklocka, lila limonium och eucalyptus. Finns hos Flowerhouse.
Varför inte överraska din mamma med ett blomsterbud på Mors Dag? Alla de stora blomsterförmedlarna levererar ut blommor på självaste dagen, söndagen den 27 maj (bara du håller dig till garantitiderna). På bilden ser du buketten “Behaglig”, med rosa rosor, blå prärieklocka, lila limonium och eucalyptus. Du hittar den bland Flowerhouse alla vackra morsdagsblommor.

Några utvalda tips om butiker med bra utbud av blommor och andra morsdagsgåvor:

Bokus
Chokladbudet
Euroflorist
Flowerhouse
Gift2day
Godisboxen
Interflora
Kafferosteriet Koppar
Medgravyr
Nallebudet
Ostogram

Det vimlar av mammor överallt; biologiska mammor, bonusmammor, farmödrar, mormödrar, gammelmödrar….

Har du en favoritmamma som du vill uppmärksamma lite extra på Mors Dag? Om du inte har möjlighet att träffa henne personligen, men ändå vill ge en morsdagspresent, kan du beställa en gåva som skickas ända hem till din mamma. Ett fång blommor, en ask choklad, en kartong med lakrits eller något annat smaskigt eller en personlig present med gravyrtext.

Naturligtvis behöver du inte nödvändigtvis ge din mamma en present, det kan räcka med ett besök, ett telefonsamtal eller ett sms eller vykort. En liten gest för en mamma-person som betyder mycket för dig:)

Om du känner för att överraska din mamma med något fint som levereras ända hem till dörren är ett blomsterbud ett enkelt sätt att uppmärksamma henne på. Enklast är att beställa blommorna hos en etablerad online-blomsterförmedlare. Fördelen med blomsterbud är att din blomstergåva kan levereras på självaste Mors Dag, söndagen den 27 maj (se bara till att beställa i tid och håll dig till förmedlarnas garantitider för leverans under söndagen).

Vill du skicka något annat än blommor till Mors Dag funkar ovanstående presentbutiker också bra. Eftersom presentartiklarna skickas per post, är det klokt att beställa i god tid, så att din gåva når fram till mottagaren senast fredagen innan Mors Dag.

Kampanj hos Euroflorist:
med rabattkod MAMMA10TD får du 10 % rabatt på ditt blomsterbud

 

Mors Dag, 27 maj. En dag värd att fira!