Blomsterlökar/knölar

SHOPPA BLOMSTERLÖKAR
OCH BLOMSTERKNÖLAR ONLINE

-> beställ höstlökar hos Odla.nu här!

Fraktavgifter:

-> 89 kr för HEMLEVERANS TILL DÖRREN
(“leverans utan kvittens” – du aviseras via sms, men är du inte hemma eller öppnar när leveransen kommer lämnas din beställning utanför dörren)
-> FRI FRAKT vid köp av endast fröer

-> FRI FRAKT vid köp över 399 kr,
annars 49 kr
till utlämningsställe

-> se FULLSTÄNDIGA VILLKOR HOS ODLA.NU HÄR


Visst är det roligt att peta ner blomsterlökar/blomsterknölar i jorden, för att sedan invänta kommande blomstersäsong! Hos Odla.nu finns det gott om både lökar och knölar. Surfa gärna in i deras e-butik och spana in alla vackra blomsorter. Planera din odling i lugn och ro och välj ut dina favoriter! Blomsterlökar är för övrigt väldigt roligt att ge i present till någon som gillar trädgård, blommor och odling.

 

Odla.nu är en av de största trädgårdsbutikerna på nätet. Sortimentet består av (förutom lökar/knölar) av t ex blomsterfröer, grönsaksfröer, kryddfröer, gräsfröer, inomhusväxter, perenner, växtbelysning, jord, drivhus, odlingslådor, krukor, träd, buskar, plantor, rosor, trädgårdsredskap, trädgårdsgrillar, dekorationer m m – d v s det mesta som behövs till trädgårds- och odlingsarbetet.

Handlar du för över 399 kr är frakten gratis, annars ligger avgiften på 49 kr vid levererans till närmaste utlämningsställe. Hemleverans vid dörren (utan kvittens) kan beställas till en kostnad av 89 kr.