Hämta själv i butik

Beställ blommor online – hämta själv i butik

ingen budavgift tillkommer,
betala endast för blommorna

Hos Interflora kan du själv välja om du vill skicka blommor med ett traditionellt blomsterbud direkt hem till mottagarens dörr (budavgift 99 kr) eller om du vill låta presentmottagaren själv hämta sin gåva i närmaste blomsterbutik.

Gör så här:

  • Välj ut den bukett eller blomsterdekoration du vill beställa
  • Klicka på ”Köp till mig själv”
  • Välj”Hämta i butik”
  • Fyll i önskad upphämtningsort, klicka på ”Välj”
  • Klicka på ”Välj leveransdatum” och fyll i vilket datum du vill att mottagaren ska kunna hämta dina blommor (kan vara du själv)
  • Klicka på ”Köp och gå till kassan”
  • Välj önskad blomsterbutik i listan under ”Leveransinformation – välj butik”.
  • Fyll i uppgifter om mottagarens namn, telefonnummer m m (kan vara du själv) Vill du ge blommorna till någon som själv hämtar sin bukett, fyll i din hälsningstext
  • Slutför din beställning

Klart!

Självklart kan du beställa blommor till dig själv och hämta dem i den Interflora-anslutna blomsteraffär som ligger närmast din adress. För övrigt ett bra alternativ när du är bortbjuden och vill ge värden en proffsigt bunden blombukett. Eller när du vill unna dig själv lite blomsterlyx:) Håll bara koll på deadlines för beställning och möjliga leveranstider i aktuell blomsterbutik, så kommer det att gå bra!

Att hämta ut blommor i butik själv är ett alternativ för dig som tycker att det tar lite för hårt på ekonomin att skicka blommor med bud. Dock är det bra att veta om mottagaren förväntas vara hemma vid mottagandet av din present och om hen bor relativt nära en Interflora-ansluten blomsterbutik. Det ska självklart inte medföra alltför stora besvär för presentmottagaren att hämta ut sina blommor. Men vet du med dig att personen eller personerna i fråga är hemma och inte har långt till aktuell butik, ja, då är detta ett superbra sätt att uppvakta någon på. Ett bud som levererar blommor ända hem till dörren höjer förvisso överraskningskänslan några snäpp, men i vissa fall kan det t o m vara mer omtänksamt att låta mottagaren själv styra över vilken tid på dagen hen vill hämta ut sin gåva.

Tips: ett annat sätt att undvika budavgiften är att skicka ett presentkort på blommor. Välj leverans via sms eller e-post, så slipper du betala någon extra budavgift. Läs mer om Interfloras presentkort på den här sidan.

Beställ blommor online hos Interflora, hämta själv i butik!