Handgjorda keramikblommor

Dekorera dina växter med keramikblommor

Handgjorda keramikblommor, här vallmor i gult, orange och rött. Säljes styckvis hos Keramik Blomma i Åkarp.
Handgjorda keramikblommor, här vallmor i gult, orange och rött. Säljes styckvis på keramikblomma.com. Stick ner ett par keramikblommor i en grön växt, så har du genast en ständigt blomstrande planta!

-> Köp keramikblommor här

Sätt färg på dina gröna krukväxter med keramikblommor! De handgjorda konstverken får dina gröna inomhusväxter att ständigt blomma. Keramikblommorna går också utmärkt att använda i trädgården. Dina växter förvandlas till färsprakande blickfång som piggar upp tillvaron. Notera att blommorna inte tåler frost, så se till att ta in dem under vintern ifall du använder dem utomhus.

Du hittar dessa blommor på sajten keramikblomma.com. Välj mellan ”snittblommor”, hängande blommor, blommor i runda askar och keramikblommor i träramar. Leveranstiden är 3 – 7 arbetsdagar för lagervaror, 2 – 4 veckor för beställningsvaror. Leverans sker till utlämningsställe. Med reservation för eventuella ändringar i butikens villkor.

Observera att keramikblommorna säljes styckvis.

Kika in här:

-> Snittblommor i keramik
-> Hängande blommor i keramik
-> Runda askar med blomsterdekorationer i keramik
-> Inramade keramikblommor

Tips till dig som ska fixa en födelsedagsgåva, morsdagspresent, farsdagspresent, inflyttningspresent, bröllopspresent eller ”bara-för-att-present: Dekorera en grön, frodig växt med några färgglada keramikblommor och du har en fantastisk present att ge. Ett alternativ till en blommande krukväxt. Missa inte heller de söta, runda blomsterdekorationerna. En blomsterdekoration passar utmärkt som t ex bröllopspresent eller uppvaktningsgåva på en jämn födelsedag. Eller närhelst du vill pigga upp någon när och kär med något fint.

Fraktavgiften beräknas i kassan.

Med reservation för eventuella ändringar i butikens utbud och villkor.

-> till keramikblommorna!