Beställ en tårta online

Köp en tårta direkt på nätet

Hämta själv eller beställ hemleverans

 

Cake it easy

Är det fest på gång? En som kräver en god tårta till kaffet? Eller kanske t o m en smörgåstårta? Då kan du ha nytta av Cake it easy’s tjänster. Åtminstone om önskad leveransort finns med på listan över Cake it easy’s samarbetspartners.

Cake it easy samarbetar med ett antal konditorier runt om i landet. I skrivande stund (30/7-18) kan du beställa tårtor till drygt 60 orter i Sverige, men eftersom företaget jagar nya samarbetspartner hela tiden, växter listan över möjliga leveransorter ständigt. En klok idé är att kolla webbutiken med jämna mellanrum för att se om fler orter tillkommit.

Kontrollera först om önskad leveransort finns med på butikens lista över aktuella konditorier. Finns den det, kolla in utbudet av tårtor för din ort, välj ut din tårta och kryssa i hur stor tårtan ska vara. Observera att många av tårtorna går att personifiera genom att du laddar upp en personlig bild som din tårta dekoreras med. Du kan också anpassa din tårta genom att själv bestämma vilken smak/fyllning du vill ha, ifall du önskar någon text på tårtan, om du önskar smaksatt grädde, en annan färg på marsipanen, en extra marsipanros, en gluten- eller laktosfri tårta m m. Välj sedan om du önskar hämta tårtan i butik själv (ingen extra kostnad) eller om du vill få den hemskickad med bud mot en avgift.

Det här är ett smidigt sätt att beställa tårtor, speciellt för dig som har turen att bo nära ett konditori som samarbetar med Cake it easy. Det är mycket roligare att beställa en tårta när man kan göra det i lugn och ro framför datorn. Fester och kalas kräver planering och med den här tjänsten kan du själv vara med att bestämma hur din tårta ska se ut och smaka!

Tårtorna hos Cake it easy kostar lika mycket i e-butiken som de gör ute hos de aktuella konditorierna.

Leveranstid: Klicka på “Beställningsfrister” längst upp i menyn för att se vilka deadlines som gäller hos resp. konditori.

Budavgift: Varierar beroende på aktuell mottagarort. Ingen extra kostnad tas ut ifall du väljer att hämta din tårta själv.

Betalningsalternativ: Kort (VISA, MasterCard), faktura

 

till Cake it easy!

 

BESTÄLL TÅRTOR ONLINE