Påskblommorna är här!

Under “Kampanjer, nyheter, presenttips m m” informeras om förmånliga kampanjer  o dyl. Emellanåt presenteras utvalda presentartiklar, blomsterarrangemang eller en e-butik lite närmare. Informationen innehåller reklamlänkar.

Önska Glad Påsk med ett blombud

Påskbukett med mixade påskblommor i blandade, glada påskfärger. Skicka blommorna med blomsterbud från Flowerhouse och önska Glad Påsk!
“Vårpalett” från Flowerhouse, en riktig färgklick!

Skicka ett fång påskblommor – beställ online

 

Nu har blomsterförmedlingarna på nätet laddat upp med färgglada blommor i påskens färger.

Vill du skicka en present till någon i påsk? Ett blomsterbud är ett trevligt alternativ och brukar bli väldigt uppskattat. Idag är det busenkelt att beställa blombud när det går att fixa direkt framför datorn med några få knapptryckningar. Välj ut din favoritbukett, beställ och sedan fixar blomsterförmedlingen resten. De ser till att din blomstergåva når ända hem till mottagarens dörr.

Utvalda påskbuketter, påskgrupper och påskplanteringar hos blomsterförmedlingarna Flowerhouse och Euroflorist finns på den här sidan.

Gör någon glad till påsk – skicka påskblommor med bud!

 

Vill du skicka något annat än blommor i present till påsk? Tips om var du kan köpa påskägg fyllda med godis, äggtimers, äggkoppar, odlingsset och andra roliga presentartiklar med påsktema finns på den här sidan.

 

 

Obs: om du väljer du Euroflorist: uppge rabattkod TDEUROFLORIST10 i kassan, så får du 10 % rabatt på ditt köp.


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × 5 =