Presenter till kampanjpriser

Handla presentartiklar till kampanjpriser


Ett fång blommor är alltid en bra present som passar till alla tillfällen då någon ska uppmärksammas. Det är roligt att både ge och få en vacker blomsterbukett. Extra kul är det att överraska någon med ett blomsterbud som levereras ända hem till mottagarens dörr.

Men, blommor i all ära – ibland känns det roligt att ge något annat i present, kanske något extra som komplement till blommorna? Då är e-butiken Campadre ett bra ställe att inhämta presentuppslag i.

Campadre fungerar som en shoppingklubb, där olika presentartiklar erbjuds under tidsbegränsade kampanjer, i begränsade upplagor. Produkter från kända varumärken säljs ut till nedsatta priser. Vissa kampanjer innebär ordentligt prisnedsatta varor, andra är mer “normala utförsäljningar”. Eftersom alla produkter erbjuds i begränsade upplagor, är det först till kvarn som gäller.

I butiken kan du t ex shoppa inredningsdetaljer, köksprylar, köksapparater, lampor, möbler, porslin, vaser, bestick, mode, skönhetsprodukter, resor m m. Ibland innehåller kampanjerna kända designklassiker. Ett presenttips till dig som är på jakt efter en lämplig födelsedagspresent, bröllopspresent, dopgåva, examenspresent eller någon annan gåva!

För att kunna handla och se alla kampanjvaror hos Campadre krävs att du registrerar ett konto i butiken. Ett sådant är lätt fixat på hemsidan, kostar ingenting och förpliktigar inte till köp.

Kategorier hos Campadre:

Hem & inredning:
Kök och hushåll
Inredning och belysning
Textil
Elektronik

Skönhet:
Skönhets- och hygienprodukter, smink m m
Stylingverktyg och tillbehör

Sport:
Sportkläder
Sportaccessoarer

Resor:
Förmånliga hotell- och resepaket

Dam:
Kläder och mode
Skor
Accessoarer
Skönhetsprodukter

Herr:
Kläder och mode
Skor
Accessoarer
Skönhetsprodukter

Barn:
Barnkläder
Skor
Accessoarer (t ex leksaker, väskor, ryggsäckar)

 

-> spana in alla kampanjer hos Campadre här!

 

Köpvillkor i korthet (med reservation för eventuella justeringar hos butiken).

Fraktavgift: Normalt 59 kr. Returavgift 79 kr. Fraktfria kampanjer erbjuds med jämna mellanrum. Har du en gång handlat hos Campadre kommer du att få mail om intressanta (t ex fraktfria) kampanjer.

Betalningsalternativ: Qliro faktura (avgift 29 kr), kort och direktbetalning.

Leveranstid: Oftast mellan 10 – 12 arbetsdagar efter kampanjslut. Ibland går det snabbare än så, ibland tar det något längre tid. Beställer du varor från olika kampanjer är det produkten med den längsta leveranstiden som bestämmer leveranstid för hela din beställning.