Skicka ett gosedjur med bud

Under “Kampanjer, nyheter, presenttips m m” får du information om förmånliga kampanjer o dyl. Emellanåt presenteras utvalda presentartiklar, blomsterarrangemang eller en e-butik lite närmare. Informationen innehåller reklamlänkar.

Sprid glädje med ett gulligt mjukisdjur

Presentlåda med söt nalle. Skicka den med bud från Florister i Sverige.
Nu kan du skicka nallar och andra söta mjukisdjur med bud via Florister i Sverige. Ett julklappstips:) Sprid glädje med ett nallebud – beställ din gåva hos Florister i Sverige!

Skicka en nalle eller något annat gosedjur i present

-> skicka nallar och gosedjur via Florister i Sverige!

Blomsterförmedlingen Florister i Sverige har nyligen utökat sitt utbud med nallar och andra mjukisdjur. Detta genom ett samarbete med företaget Teddykompaniet. Överraska någon du håller kär med en gullig nalle, kanin eller något annat fint mjukisdjur!

Surfa in i butiken och spana in alla söta gosedjur! Väljer du att skicka nallebud via Florister i Sverige skickas din gåva direkt till mottagarens adress med postens varubrev/paket. Leverans till brevlåda/brevinkast eller till utlämningsställe för uthämtning.

Florister i Sverige är en modern och flexibel blomsterförmedling. Hos dem kan du:

En bra butik för dig som vill överraska med en gåva på födelsedagen, på fars dag, på mors dag, på bröllopsdagen, på barndopet eller till högtider som jul, påsk, midsommar, Halloween och liknande!

 

Gör någon riktigt glad – skicka ett gosedjur med bud!

PS: Söndagen den 8:e november är det FARS DAG. Gratta med ett blomsterbud, chokladbud eller nallebud från Florister i Sverige! Beställ gärna leverans senast på fredagen (eller lördagen om det är ett blomsterbud) innan Fars Dag, så att mottagaren kan njuta av din gåva hela farsdagshelgen.

-> till butiken <-

Budavgifter:
Varierande avgift när du skickar blomsterbud inom Sverige (du väljer själv blomsterbutik och varje butik har sin egen budavgift)
99 kr när du skickar blommor till utlandet
59 kr när du skickar chokladbud
59 kr när du skickar nallar och mjukisdjur med bud

Med reservation för eventuella justeringar i Florister i Sveriges utbud och villkor.

JULKLAPPAR OCH PRESENTER PÅ NÄTET


FLER PRESENTTIPS FÖR DIG SOM VILL
SKICKA EN GÅVA DIREKT TILL MOTTAGARENS ADRESS:

Vill du ge en personlig gåva till någon när och kär? Spana in Medgravyr!