Trädgårdsprodukter

Handla dina trädgårdsprodukter online

Två butikstips;

Bakker och Garden Store

Båda webshoppar säljer trädgårdsredskap och olika produkter till trädgården, men produktutbuden varierar ganska mycket mellan butikerna. Bakker har sitt största fokus på gröna växter, blommor, lökar, blomsterfröer o dyl, men de säljer en hel del redskap, bevattningsprodukter och verktyg till trädgården också. Garden Store erbjuder ett riktigt brett utbud av trädgårdsprodukter och trädgårdshjälpmedel, men inte så mycket gröna växter och blommor som Bakker. Surfa in på bakker.se resp. gardenstore.se och jämför utbuden!

Läs mer om de båda butikerna här:

 

Bakker

I Holland finns det en gedigen kunskap om blommor, växter och trädgårdsarbete. Hos Bakker (holländsk butik) finns ett ganska brett utbud av trädgårdsredskap, utomhusbelysning, trädgårdstillbehör, skötselprodukter, blomjord etc. En bra butik när du vill investera i praktiska hjälpmedel för din trädgård.

Behöver du en ny trädgårdsslang, vattenspridare,sekatör, krankopping, slangvinda eller ett nytt duschmunstycke? Eller kanske några eleganta solcellslampor? Gillar du trädgårdsdekorationer och trädgårdskonst? Oavsett vad du är ute efter, är det all idé att kolla in vad Bakker erbjuder. De har inte allt, men ganska mycket.

Det största fokuset i Bakkers butik är gröna växter, blommor, lökar, blomsterfrön, träd & buskar, svamp etc. Produkter för dig som gillar att odla, plantera och pyssla i trädgården. Produktutbudet kompletteras bra med olika praktiska trädgårdredskap o dyl. Ett helhetskoncept för trädgårdsintresserade helt enkelt.

Jämför gärna priser och utbud med andra butiker!

Innan frosten kommer på hösten är det dags att plantera blomsterlökar inför kommande vårblomning. Du kan handla jättefina blomsterlökar direkt på nätet. Välj och vraka bland alla vackra blomsorter hos holländska Bakker!

Några utvalda bildexempel på blomsterlökar från Bakker har vi samlat på den här sidan.

Till Bakker!

 

 

Garden Store

Behöver du utrustning till trädgårdsarbetet? Eller nya utemöbler? Kanske en ny grill eller rent av ett växthus, ett Attefallshus eller ett nytt garage? Titta in hos Garden Store!

Det mesta du kan tänkas behöva till trädgården och utomhuslivet därhemma finns att köpa i den här populära trädgårdsbutiken. Fördelar med Garden Store är t ex;

– ett mycket välsorterat och brett produktutbud
– förmånliga villkor som prisgaranti, fri frakt och tre års reklamationsrätt

Hur hamnade du på skickablomma.net? Kanske du bara råkade surfa in på vår sida när du letade efter blomsterförmedlare på nätet? Inte konstigt, då sidans största fokus är just blomsterförmedling. Men blommor och växter är så mycket mer än så! Vi vill vara en samlingssida för allt som har med blommande växter, trädgård, balkongliv, koloniliv o dyl att göra. Och trädgårdsarbete, odling och trädgårdsskötsel kräver utrustning, det vet vi. Därför tipsar vi gärna om intressanta trädgårdsbutiker på nätet.

Om du gillar att planera, plantera, rensa ogräs, så fröer och kanske skapa nya gröna rum i din trädgård underlättas arbetet av bra hjälpmedel. Hos Garden Store finns många intressanta produkter, t ex vattenslangar & vattenspridare med tillbehör, arbetskläder, krukor & blomlådor, växt- och planteringsväggar, gräsfröer, gödsel & kalk, myggfångare & myggskydd, kantjärn & planteringsringar, växtstöd o dyl.

Garden Store är absolut värd att ta med på listan över tänkbara inköpsställen när du letar efter trädgårdsprodukter av olika slag. Jämför gärna utbud och priser med andra butiker.

Huvudkategorier är följande;

Utemöbler
Redskap & Maskiner
Utemiljö
Grill & Utekök
Stuga & Växthus
Odling & Skötsel