Rosor

Handla Rosor till din trädgård eller balkong på nätet

Rossläktet (lat. Rosa) tillhör familjen Rosväxter (lat. Rosaceae). Dess blommor har något magiskt över sig och förknippas ofta med ordet kärlek. Det finns en imponerande mängd olika sorters rosor med blommor i olika färger. Om du har trädgård, koloni eller balkong och gillar att skapa vackra miljöer med färgsprakande blommor, är rosodling en rolig hobby med stora möjligheter.

Hos holländska Bakker.com kan du handla rosor direkt på nätet. Bakker har lång erfarenhet av att sälja växter och blommor online och kan knepen som gör att det går att frakta växter per post. Att använda rätt förpackningsmaterial som tillåter växterna att andas under transport och att skicka produkterna vid den tidpunkt då plantorna är bäst lämpade för leverans är viktigt. För alla webbutiker är en snabb leverans att föredra ur konkurrenssynpunkt. Det är dock lite speciellt att beställa levande växter online. Bakker skickar inte iväg någonting innan de anser att växterna är i “rätt tillstånd” för att kunna klara en leverans. Väder och vind kan påverka tillväxten och därför är det svårt att lämna en exakt leveranstid. Många beställer växter och blommor på nätet och blir besvikna över att de inte får sina produkter inom några dagar. Men det är lite skillnad mellan att skicka blommor och växter och att skicka “vanliga lagerförda” varor som t ex kontorsmaterial, telefoner, kläder och allt möjligt annat. Något att tänka på när du beställer växter online:)

Bakkers rossortiment är stort. Välj mellan olika sorters rosor:

Doftande Rosor
Häckrosor
Klasrosor
Klätterrosor
Marktäckande rosor
Snittrosor
Stamrosor
Storblommande rosor

 

Tips: Innan frosten kommer på hösten är det dags att plantera blomsterlökar inför kommande vårblomning. Du kan handla jättefina blomsterlökar direkt på nätet. Välj och vraka bland alla vackra blomsorter hos holländska Bakker!

Några utvalda bildexempel på blomsterlökar från Bakker har vi samlat på den här sidan.

Viktigt att veta när du handlar hos Bakker:

Det är viktigt att du hämtar ut din beställning på ditt utlämningsställe så fort du får din avisering. Det är levande växter det är fråga om och dessa mår naturligtvis inte bra av att lagras för länge. Plantera ut dina växter så fort som möjligt. Läs gärna skötseltips och råd på Bakkers hemsida om du känner dig osäker på hur du skall gå tillväga.

Uppskattad leveranstid finns angiven vid respektive produkt. Notera att Bakker inte skickar någonting förrän de anser att produkterna är mogna och klara för leverans. Väderleksförhållandena under olika säsonger varierar och kan påverka produkternas tillväxttakt. Därför kan också leveranstiderna variera något under olika säsonger. Här ser du fullständiga leveransvillkor hos Bakker.

Om du beställer flera produkter hos Bakker på samma gång blir det produkten med den längsta leveranstiden som bestämmer hur lång leveranstiden blir för hela din beställning. Du kan begära delleverans om du föredrar det, men då får du betala fraktavgift för varje enskild leverans, vilket blir ganska dyrt.

 

Läs mer om olika trädgårdsprodukter från Bakker här:

Blomsterfröer
Blomsterlökar
Hortensia
Inomhusväxter
Rhododendron
Träd och buskar
Trädgårdsväxter
Växter, lökar, fröer, knölar m m.