Träd och buskar

Handla träd och buskar till trädgården på nätet

Gillar du att skapa nya, gröna rum i din trädgård? Eller ska du anlägga en helt ny trädgård? Oavsett vilket trädgårdsprojekt du har på gång, är det alltid roligt att inhämta idéer och inspiration i blomster- och växtbutikerna.

Att besöka olika plantskolor ger goda idéer om vad som finns för just din trädgård. Fråga personalen om du är osäker på vilka växter som trivs i din växtzon och i det jordslag som finns i ditt område.

Alla har dock inte tid (eller tålamod…) att köra långa sträckor för att handla växter, träd och buskar. Du kan köpa dem online! Titta in hos hollänska Bakker.com och studera deras rika utbud av gröna växter och träd. Information om olika växtzoner, skötseltips och matnyttig fakta finns i onlinebutiken.

När du beställer hos Bakker skickas dina varor till ditt närmaste utlämningsställe. Se till att hämta ut dina växter så fort du får din avisering, så att växterna inte ligger instängda i ett paket alltför länge:)

Följande kategorier finns under “Träd och buskar“:

Barrväxter
Buskar för terass och balkong
Fruktbuskar
Fruktträd
Häckar
Klematis
Klättrande buskar
Prydnadsbuskar
Stambuskar
Träd
Vintergröna buskar

 

 

Tips: Innan frosten kommer på hösten är det dags att plantera blomsterlökar inför kommande vårblomning. Du kan handla jättefina blomsterlökar direkt på nätet. Välj och vraka bland alla vackra blomsorter hos holländska Bakker!

Några utvalda bildexempel på blomsterlökar från Bakker har vi samlat på den här sidan.

Viktigt att veta när du handlar hos Bakker:

Det är viktigt att du hämtar ut din beställning på ditt utlämningsställe så fort du får din avisering. Det är levande växter det är fråga om och dessa mår naturligtvis inte bra av att lagras för länge. Plantera ut dina växter så fort som möjligt. Läs gärna skötseltips och råd på Bakkers hemsida om du känner dig osäker på hur du skall gå tillväga.

Uppskattad leveranstid finns angiven vid respektive produkt. Notera att Bakker inte skickar någonting förrän de anser att produkterna är mogna och klara för leverans. Väderleksförhållandena under olika säsonger varierar och kan påverka produkternas tillväxttakt. Därför kan också leveranstiderna variera något under olika säsonger. Här ser du fullständiga leveransvillkor hos Bakker.

Om du beställer flera produkter hos Bakker på samma gång blir det produkten med den längsta leveranstiden som bestämmer hur lång leveranstiden blir för hela din beställning. Du kan begära delleverans om du föredrar det, men då får du betala fraktavgift för varje enskild leverans, vilket blir ganska dyrt.

 

Läs mer om olika trädgårdsprodukter från Bakker här:

Blomsterfröer
Blomsterlökar
Hortensia
Inomhusväxter
Rhododendron
Rosor
Trädgårdsväxter
Växter, lökar, fröer, knölar m m.