Växter, lökar, fröer, knölar m m

Handla trädgårdsväxter, lökar, fröer m m från Holland!

I Holland finns det mycket kunskap om trädgårdsväxter, lökar, blommor, fröer o dyl. Du kan handla trädgårdsprodukter direkt från Holland genom webbutiken Bakker.com.

I Bakkers webshop finns mycket inspiration att hämta, med tips och idéer om hur du kan arrangera din trädgård eller balkong på bästa sätt. Kika gärna på instruktionsfilmerna – där finns tips om vad du kan tänka på när du planterar och planerar. Ett bra sätt att lära sig mer om trädgård och trädgårdsskötsel!

I vår familj har vi positiva erfarenheter av att shoppa bl a blomsterlökar, knölar och inomhusväxter från Bakker. Kvaliteten på de produkter vi har köpt har överlag varit riktigt bra. Priserna på vissa produkter är dock något höga enligt vår mening, men det brukar ju vara så att man får vad man betalar för. Du kan också handla träd, buskar och andra trädgårdsväxter hos i onlinebutiken.

Bakker startades redan 1945 och har lång erfarenhet av att packa och leverera blommor, fröer, växter m m . Företaget blev 1950 den ledande leverantören av blommor till Hollands stora turistmagnet “Keukenhof”, en underbart vacker trädgårdspark med ett stort hav av blommor (speciellt tulpaner) i alla möjliga färger. Att besöka Keukenhof under tulpanblomningen är en fantastisk upplevelse som vi varmt rekommenderar! Parken håller öppet ett par månader under våren. Här kan du läsa mer om parken Keukenhof.

Hämta gärna ut din beställning direkt när aviseringen kommer och plantera ut dina växter så snart som möjligt, så att ingenting blir liggande och blir gammalt. Läs Bakkers förvaringstips om du inte hinner få ut dina växter med det samma.

Om du anser att någon produkt inte håller måttet ska du naturligtvis reklamera köpet. Det har vi själva gjort en gång och då drogs summan för aktuell produkt av från fakturan (i vårt fall en krukväxt).

Innan frosten kommer på hösten är det dags att plantera blomsterlökar inför kommande vårblomning. Du kan handla jättefina blomsterlökar direkt på nätet. Välj och vraka bland alla vackra blomsorter hos holländska Bakker!

Några utvalda bildexempel på blomsterlökar från Bakker har vi samlat på den här sidan.

Läs gärna mer om Bakker här!

-> Direkt till Bakker!

Obs: läs köp- och leveransvillkoren noggrant, se mer info här!

 

Läs mer om olika trädgårdsprodukter från Bakker här:

Blomsterfröer
Blomsterlökar
Hortensia
Inomhusväxter
Rhododendron
Rosor
Träd och buskar
Trädgårdsväxter