Trädgårdsväxter

Handla dina trädgårdsväxter direkt online

I Holland finns en lång tradition av blomster- och växtodling, vilket resulterat i en gedigen kunskap om växtförädlingsprocesser o dyl.

Hos holländska Bakker.com kan du köpa dina trädgårdsväxter direkt på nätet. Ett bekvämt sätt när du inte har tid att fara iväg till olika plantskolor:)

Om du beställer växter hos Bakker kommer dina varor att skickas till ditt närmsta utlämningsställe. Då det är levande växter det är fråga om, är det naturligtvis viktigt att dessa planteras ut så snart som möjligt. Se till att hämta ut dina varor så fort du får din leveransavisering, så att inga växter ligger instängda på ett lager i flera dagar:)

Följande produktkategorier finns under rubriken “Trädgårdsväxter“:

Dammväxter
Marktäckare
Odla egna snittblommor
Perenner
Prydnadsgräs och bambu
Rabattväxter
Rankor
Terassväxter
Växter för terass och balkong

 

Tips: Innan frosten kommer på hösten är det dags att plantera blomsterlökar inför kommande vårblomning. Du kan handla jättefina blomsterlökar direkt på nätet. Välj och vraka bland alla vackra blomsorter hos holländska Bakker!

Några utvalda bildexempel på blomsterlökar från Bakker har vi samlat på den här sidan.

Viktigt att veta när du handlar hos Bakker:

Det är viktigt att du hämtar ut din beställning på ditt utlämningsställe så fort du får din avisering. Det är levande växter det är fråga om och dessa mår naturligtvis inte bra av att lagras för länge. Plantera ut dina växter så fort som möjligt. Läs gärna skötseltips och råd på Bakkers hemsida om du känner dig osäker på hur du skall gå tillväga.

Uppskattad leveranstid finns angiven vid respektive produkt. Notera att Bakker inte skickar någonting förrän de anser att produkterna är mogna och klara för leverans. Väderleksförhållandena under olika säsonger varierar och kan påverka produkternas tillväxttakt. Därför kan också leveranstiderna variera något under olika säsonger. Här ser du fullständiga leveransvillkor hos Bakker.

Om du beställer flera produkter hos Bakker på samma gång blir det produkten med den längsta leveranstiden som bestämmer hur lång leveranstiden blir för hela din beställning. Du kan begära delleverans om du föredrar det, men då får du betala fraktavgift för varje enskild leverans, vilket blir ganska dyrt.

 

Läs mer om olika trädgårdsprodukter från Bakker här:

Blomsterfröer
Blomsterlökar
Hortensia
Inomhusväxter
Rhododendron
Rosor
Träd och buskar
Växter, lökar, fröer, knölar m m.