Växtbelysning

Odla grönsaker, växter, kryddor m m inomhus

Använd dig av växtbelysning

 

-> till Odla.nu!

Fraktavgifter:

-> 89 kr för HEMLEVERANS TILL DÖRREN
(“leverans utan kvittens” – du aviseras via sms, men är du inte hemma eller öppnar när leveransen kommer lämnas din beställning utanför dörren)
-> FRI FRAKT vid köp av endast fröer
->FRI FRAKT vid köp av 5 valfria lökpåsar
-> FRI FRAKT vid köp över 399 kr,
annars 49 kr
till utlämningsställe

-> se FULLSTÄNDIGA VILLKOR HOS ODLA.NU HÄR

Du som är intresserad av växter och odling behöver absolut inte begränsa dig till att odla enbart under utomhussäsongen. Med bra växtbelysning funkar det bra att odla växter, kryddor, grönsaker m m inomhus året runt. Du kan också förså och förodla växter inomhus så att dessa är i lagom storlek när det är dags att plantera ut dem. Detta kräver en speciell belysning som är gjord för ändamålet.


Hos Odla.nu finns det flera intressanta växtlampor, växtarmaturer, ställningar till växterna och andra smarta lösningar för inomhusodling. Produkter som ger dig stora möjligheter att sköta odlingen inomhus under vinterhalvåret.

Intressanta produkter är t ex de s k ”Köksträdgårdarna”. Detta är krukor med belysning, i system där belysningen, tillförsel av näringsämnena och bevattningen justeras via en app i din smartphone.

Spana in växtbelysningen hos Odla.nu! Några utvalda bildexempel:

 

 

Växter, blommor, kryddor och grönsaker som frodas i inomhusmiljön skapar en härlig, inbjudande och hemtrevlig miljö. Det är skapande att odla sina egna grödor. Att plocka av grönsaker som man drivit upp själv och att använda dem i matlagningen är mycket tillfredsställande.

Det finns många system med växtbelysning hos Odla.nu och flera av dem är gjorda i en fin design för att de ska kunna passa in i övrig möblering. Belysningen, krukorna och växterna blir tjusiga inredningsdetaljer som kompletterar övriga möbler.

Att möblera om, inreda, renovera och skapa mysiga rum o dyl är projekt som pågår ständigt. Ett hem blir aldrig färdigt. Det finns alltid projekt och förändringar att göra om man känner för lite förnyelse!

Är du intresserad av möbler, lampor och heminredning? Du är inte ensam! Intresset för design, färg och form är jättestort. Var och en har sin egen, unika stil och det finns många inredningsstilar att välja mellan.  Ibland är det roligt att blanda olika stilar. Du känner vad som är rätt för just dig. Tillhör du skaran av inredningsintresserade som vurmar för de populära designklassikerna? Då kan vi tipsa om sidan designikoner.se, som informerar om inköpsställen på nätet, där du kan handla ikoniska möbler, lampor, hemtextil och inredningsdetaljer från de stora, kända varumärkena.  Kika gärna in för lite inspiration ifall du känner för det!