Växtbelysning

Odla grönsaker, växter, kryddor m m inomhus

Använd dig av växtbelysning

-> till GardenStore!

Fraktavgifter:

Välj mellan olika fraktalternativ.
Du ser aktuella avgifter när du kommer till kassan.

-> se FULLSTÄNDIGA VILLKOR HOS GARDENSTORE HÄR

Med bra växtbelysning funkar det bra att odla växter, kryddor, grönsaker m m inomhus året runt. Du kan också förså och förodla växter inomhus så att dessa är i lagom storlek när det är dags att plantera ut dem. Detta kräver en speciell belysning som är gjord för ändamålet.


Hos GardenStore finns det flera intressanta växtlampor, växtarmaturer, ställningar till växterna och andra smarta lösningar för inomhusodling. Produkter som ger dig stora möjligheter att sköta odlingen inomhus under vinterhalvåret.

Växter, blommor, kryddor och grönsaker som frodas i inomhusmiljön skapar en härlig, inbjudande och hemtrevlig miljö. Att använda egenodlade grönsaker och kryddor i matlagningen är mycket tillfredsställande.

-> Växtbelysning hos GardenStore


Att möblera om, inreda, renovera och skapa mysiga rum o dyl är projekt som pågår ständigt. Ett hem blir aldrig färdigt. Det finns alltid projekt och förändringar att göra om man känner för lite förnyelse!

Är du intresserad av möbler, lampor och heminredning? Du är inte ensam! Intresset för design, färg och form är jättestort. Var och en har sin egen, unika stil och det finns många inredningsstilar att välja mellan.  Ibland är det roligt att blanda olika stilar.  Tillhör du skaran av inredningsintresserade som vurmar för de populära designklassikerna? Då kan vi tipsa om sidan designikoner.se, som informerar om inköpsställen på nätet, där du kan handla ikoniska möbler, lampor, hemtextil och inredningsdetaljer från de stora, kända varumärkena.  Kika gärna in för lite inspiration!