ADVENTSKALENDER

Adventskalender med innehåll – handla allt online

Förmånligt erbjudande hos Presenter.se

Adventskalender med 24 st presentpåsar. Du väljer innehåll själv - beställ både kalender och presentartiklar hos Presenter.se.
24 st presentpåsar – välj innehåll själv! Alternativet finns hos Presenter.se, en butik fylld med roliga prylar.

Hos Presenter.se kan du köpa en rolig adventskalender som du själv fyller med små presentartiklar direkt i webbutiken.

Du väljer själv prisnivå på resp. luckas innehåll. Adventssortimentet ligger på prisnivåer från 5 kr/present upp till 799 kr/present, så det finns mycket att välja mellan! Du ser hela tiden prisutvecklingen efterhand som fyller kalendern med “luck-presenter” (obs: “luckorna” är egentligen inga riktiga luckor, utan fina presentpåsar som du hänger upp på ett snöre, en påse för varje dag).

Du kan välja billiga presenter till hela kalendern om du vill. Vill du fylla vissa luckor med lite finare presenter väljer du lite dyrare gåvor till dem. Kanske du vill stoppa en extra lyxig julgåva i påse nr. 24?

Adventskalendern från Presenter.se skickas med posten hem till dörren. Om PostNord kommer när du inte är hemma kommer kalendern att levereras till ditt närmaste utlämningsställe.

Vid köp över 699 kr är frakten gratis. Handlar du för lägre summor än så kostar frakten 59 kr.

Obs: för att hinna få hem adventskalendern i tid bör du beställa den senast den 25 november. Det är stor åtgång på den här julkalendern, så det är först till kvarn som gäller.

Tips: Presenter.se är för övrigt ett bra ställe när det kommer till julklappar. Butiken är fylld med roliga presentartiklar.