Krukväxter

Skicka gröna krukväxter med bud

Två gröna växter, myrsine, planterade i teracottakrukor. Finns hos Flowerhouse.
Två stycken mysine, planterade i teracottakrukor med patina. Vill du skicka de här gröna krukväxterna med bud till någon? Surfa in på flowerhouse.se och beställ ett blombud direkt i onlinebutiken.

Flowerhouse och Interflora är två blomsterförmedlare som erbjuder tjänsten att skicka krukväxter med bud. Se mer här:

Krukväxter hos Flowerhouse

Krukväxter hos Interflora

Du behöver inte nödvändigt vis välja att skicka blommande växter när du skickar blomsterbud. Du kan också välja att skicka en grön krukväxt. Grönskande växter blir fina inredningsdetaljer. Dessutom kan man njuta av gröna plantor mycket längre än vad blommorna i en blombukett står. De flesta växter är lättskötta, men naturligtvis finns det sorter som kräver lite mer omsorgsfull skötsel.

Välj mellan myrten, bågeblommor, pelargoner, hortensior, kaktusar, garderobsblommor, hjärtan på tråd, begonior, olivträd, monstera, euphorbia, aloe vera, calatheor m m! Sortimenten varierar efter säsong.

 


Kampanj med 10 % rabatt:

Med rabattkod TDEUROFLORIST10 får du
10 % rabatt på din blomsterbeställning hos Euroflorist
Gäller t o m 31/12 – 19
-> till Euroflorist


Krukväxter köps normalt ute i blomsterhandeln, på plantskolor eller i de stora, välsorterade livsmedelsbutikerna. Vill du handla inomhusväxter online kan vi för övrigt tipsa om populära Odla.nu, en stor trädgårdsbutik på nätet med ett hyfsat utbud av gröna inomhusväxter.

Nedan presenteras ett urval av Flowerhouse och Interfloras utbud av gröna krukväxter:

Bågeblomma i vit kruka. Finns hos Flowerhouse.
Om du väljer “Bågebloma med kruka” kommer den lokale floristen att välja en vacker växt på båge ur sitt sortiment. Växten levereras i en vit kruka. Ett alternativ ifall du själv har svårt att välja krukväxt till ditt blombud. Alternativet finns på flowerhouse.se.
Aloe Vera i teracottakruka. Ur Interfloras sortiment.
Den populära Aloe Veran används mycket inom hudvårds- och hälsokostbranschen. Du kan skicka en Aloe Vera med ett bud ända hem till mottagarens dörr. Krukväxten är planterad i en fin teracottakruka (ingår i köpet). Spana in alla gröna växter i Interfloras krukväxt-sortiment!
Växtpaket med en garderobsblomma och två suckulenter. Ur Flowerhouse sortiment.
Lättskötta växter är tacksamma att få för den som inte har tid eller intresse av att ständigt och jämnt sköta om sina krukväxter efter konstens alla regler. Det här lättskötta växtpaketet med en garderobsblomma och två små suckulenter finns hos blomsterförmedlaren Flowerhouse. Krukor ingår i paketet. Det är kul att göra någon glad – varför inte göra det med ett krukväxt-blombud?
"Grön växt", floristen väljer efter tillgång och säsong. Ett alternativ hos Flowerhouse.
Drabbas du av beslutsångest när du ska beställa växt till ditt blomsterbud? Du kan låta floristen välja! Det brukar bli hur bra som helst. Den lokale blomsteraffären som tar hand om din beställning väljer ut en grönväxt ur sitt sortiment. Ett alternativ som erbjuds av Flowerhouse, en av de största blomsterförmedlarna på nätet.

 

Det finns många fler gröna krukväxter i blomsterföretagens egna e-butiker. Se mer här:

Krukväxter hos Flowerhouse

Krukväxter hos Interflora

Du kan också köpa gröna inomhusväxter hos Odla.nu, en av de mest populära trädgårdsbutikerna på nätet. Hos dem kan du dock inte beställa blomsterbud. Istället beställer du växter som levereras med post till ditt närmsta utlämningsställe.

 

Tycker du det är för dyrt att skicka blommor*? Då är ett presentkort från Interflora en bra lösning! Välj att skicka presentkortet med sms eller e-post direkt till mottagaren, så slipper du porto- eller budkostnaden (väljer du att skicka presentkortet med vanlig postgång tillkommer en portokostnad). Hos Interflora finns presentkort i olika valörer; 100 kr, 200 kr, 300 kr, 500 kr eller 1.000 kr. Eller välj valör själv (minimum 100 kr, max 2.000 kr). Mottagaren kan använda presentkortet som betalmedel både i Interfloras e-butik och i alla Interflora-anslutna blomsteraffärer. Giltighetstiden för presentkorten är två år från utställandedatum. Läs mer om Interfloras presentkort här!

*egentligen är det inte speciellt dyrt att skicka blommor med bud, med tanke på vad som ingår: administrationskostnad för blomsterförmedlingen att vidarebefordra din beställning till lämplig blomsterbutik, blommor till din blomstergåva, arbetskostnad för floristen för blomsterbindning, lön till personalen, bensinkostnad till blomsterutkörningen, reklamkostnader m m…..trots detta kan det ändå upplevas som dyrt med blomsterbud. Alla måste självklart tänka på sin egen ekonomi. Om du tycker att ett traditionellt blomsterbud gör lite väl stora hål i plånboken är ett presentkort ett jättebra alternativ