Krukväxter

Skicka gröna krukväxter med bud

Aloe Vera i teracottakruka. Ur Interfloras sortiment.
Den populära Aloe Veran används mycket inom hudvårds- och hälsokostbranschen. Du kan skicka en Aloe Vera med ett bud ända hem till mottagarens dörr. Krukväxten är planterad i en fin teracottakruka (ingår i köpet). Spana in alla gröna växter i Interfloras krukväxt-sortiment!

 

 

Krukväxter hos Interflora

Du behöver inte nödvändigt vis välja att skicka blommande växter när du skickar blomsterbud. Du kan också välja att skicka en grön krukväxt. Grönskande växter blir fina inredningsdetaljer. Dessutom kan man njuta av gröna plantor mycket längre än vad blommorna i en blombukett står. De flesta växter är lättskötta, men naturligtvis finns det sorter som kräver lite mer omsorgsfull skötsel.

Välj mellan myrten, bågeblommor, pelargoner, hortensior, kaktusar, garderobsblommor, hjärtan på tråd, begonior, olivträd, monstera, euphorbia, aloe vera, calatheor m m! Sortimenten varierar efter säsong.

 

 


Krukväxter köps normalt ute i blomsterhandeln, på plantskolor eller i de stora, välsorterade livsmedelsbutikerna. Vill du handla inomhusväxter online kan vi tipsa om Odla.nu, en stor trädgårdsbutik på nätet med ett bra utbud av gröna inomhusväxter.

 

Tycker du det är för dyrt att skicka blommor*? Då är ett presentkort från Interflora en bra lösning! Välj att skicka presentkortet med sms eller e-post direkt till mottagaren, så slipper du porto- eller budkostnaden (väljer du att skicka presentkortet med vanlig postgång tillkommer en portokostnad). Hos Interflora finns presentkort i olika valörer; 100 kr, 200 kr, 300 kr, 500 kr eller 1.000 kr. Eller välj valör själv (minimum 100 kr, max 2.000 kr). Mottagaren kan använda presentkortet som betalmedel både i Interfloras e-butik och i alla Interflora-anslutna blomsteraffärer. Giltighetstiden för presentkorten är två år från utställandedatum. Läs mer om Interfloras presentkort här!

*egentligen är det inte speciellt dyrt att skicka blommor med bud, med tanke på vad som ingår: administrationskostnad för blomsterförmedlingen att vidarebefordra din beställning till lämplig blomsterbutik, blommor till din blomstergåva, arbetskostnad för floristen för blomsterbindning, lön till personalen, bensinkostnad till blomsterutkörningen, reklamkostnader m m…..trots detta kan det ändå upplevas som dyrt med blomsterbud. Alla måste självklart tänka på sin egen ekonomi. Om du tycker att ett traditionellt blomsterbud gör lite väl stora hål i plånboken är ett presentkort ett jättebra alternativ