Krukväxter

Skicka gröna krukväxter med bud

Två gröna växter, myrsine, planterade i teracottakrukor. Finns hos Flowerhouse.
Två stycken mysine, planterade i teracottakrukor med patina. Vill du skicka de här gröna krukväxterna med bud till någon? Surfa in på flowerhouse.se och beställ ett blombud direkt i onlinebutiken.

Flowerhouse och Interflora är två blomsterförmedlare som erbjuder tjänsten att skicka krukväxter med bud. Se mer här:

Krukväxter hos Flowerhouse

Krukväxter hos Interflora

Du behöver inte nödvändigt vis välja att skicka blommande växter när du skickar blomsterbud. Du kan också välja att skicka en grön krukväxt. Grönskande växter blir fina inredningsdetaljer. Dessutom kan man njuta av gröna plantor mycket längre än vad blommorna i en blombukett står. De flesta växter är lättskötta, men naturligtvis finns det sorter som kräver lite mer omsorgsfull skötsel.

Välj mellan myrten, bågeblommor, pelargoner, hortensior, kaktusar, garderobsblommor, hjärtan på tråd, begonior, olivträd, monstera, euphorbia, aloe vera, calatheor m m! Sortimenten varierar efter säsong.

 


Kampanj med 10 % rabatt:

Med rabattkod TDEUROFLORIST10 får du
10 % rabatt på din blomsterbeställning hos Euroflorist
Gäller t o m 21/7 – 19
-> till Euroflorist


 

Krukväxter köps normalt ute i blomsterhandeln, på plantskolor eller i de stora, välsorterade livsmedelsbutikerna. Vill du handla inomhusväxter online kan vi för övrigt tipsa om populära Odla.nu, en stor trädgårdsbutik på nätet med ett hyfsat utbud av gröna inomhusväxter.

Nedan presenteras ett urval av Flowerhouse och Interfloras utbud av gröna krukväxter:

Bågeblomma i vit kruka. Finns hos Flowerhouse.
Om du väljer “Bågebloma med kruka” kommer den lokale floristen att välja en vacker växt på båge ur sitt sortiment. Växten levereras i en vit kruka. Ett alternativ ifall du själv har svårt att välja krukväxt till ditt blombud. Alternativet finns på flowerhouse.se.
Aloe Vera i teracottakruka. Ur Interfloras sortiment.
Den populära Aloe Veran används mycket inom hudvårds- och hälsokostbranschen. Du kan skicka en Aloe Vera med ett bud ända hem till mottagarens dörr. Krukväxten är planterad i en fin teracottakruka (ingår i köpet). Spana in alla gröna växter i Interfloras krukväxt-sortiment!
Växtpaket med en garderobsblomma och två suckulenter. Ur Flowerhouse sortiment.
Lättskötta växter är tacksamma att få för den som inte har tid eller intresse av att ständigt och jämnt sköta om sina krukväxter efter konstens alla regler. Det här lättskötta växtpaketet med en garderobsblomma och två små suckulenter finns hos blomsterförmedlaren Flowerhouse. Krukor ingår i paketet. Det är kul att göra någon glad – varför inte göra det med ett krukväxt-blombud?
"Grön växt", floristen väljer efter tillgång och säsong. Ett alternativ hos Flowerhouse.
Drabbas du av beslutsångest när du ska beställa växt till ditt blomsterbud? Du kan låta floristen välja! Det brukar bli hur bra som helst. Den lokale blomsteraffären som tar hand om din beställning väljer ut en grönväxt ur sitt sortiment. Ett alternativ som erbjuds av Flowerhouse, en av de största blomsterförmedlarna på nätet.

 

Det finns många fler gröna krukväxter i blomsterföretagens egna e-butiker. Se mer här:

Krukväxter hos Flowerhouse

Krukväxter hos Interflora

Du kan också köpa gröna inomhusväxter hos Odla.nu, en av de mest populära trädgårdsbutikerna på nätet. Hos dem kan du dock inte beställa blomsterbud. Istället beställer du växter som levereras med post till ditt närmsta utlämningsställe.

 

Tips inför julklappsjakten: