Skicka ett Ostogram

Överraska med en delikatesslåda

Vill du skicka något annat än blommor till någon i jul? Kanske en delikatesslåda med olika ostar och andra läckerheter är ett alternativ?

Kika in hos Ostogram och spana in vad de har att erbjuda. Du kan antingen själv välja ut de produkter som du vill skicka eller beställa en färdig presentlåda. Alternativt kan du skicka ett gåvokort i julklapp, vilket ger mottagaren möjlighet att själv välja bland olika gåvoset-lådor.

Presentlådor skickas med PostNord hem till mottagarens dörr. Observera att Ostogram inte ansvarar för paketet ifall ingen är hemma när posten kommer för att leverera din gåva. Isådana fall ställs presentlådan utanför dörren.

Välj och vraka ur sortimentet som består av över 140 olika sorters ostar, kex, marmelader, olivoljor, balsamvinäger, choklad, oliver,  pesto/tapenade/tryffel, senap, lakrits, charkuterier/kort, ostverktyg, ostbrickor m m.

Leveranstid: Ostogram levereras varje helgfri tisdag, onsdag, torsdag eller fredag. Leveranstiden beräknas till 1 – 3 dagar, beroende på vilken plats som står som mottagarort. Beställer du före kl. 10.00 måndag, tisdag eller onsdag sker leveransen som tidigast samma vecka. Skickar du din beställning efter kl. 10.00 på en onsdag kommer leveransen att ske som tidigast veckan därefter.

Du kan välja leveransdag; helgfri tisdag, onsdag, torsdag eller fredag. Varorna kommer direkt hem till dörren. Notera att Ostogram lämnar paketet vid dörren om mottagaren inte är hemma och att de då inte ansvarar för paketet längre.

Om du beställt Ostograms gåvokort väljer mottagaren först produkt. Leveransen sker sedan två dagar från beställningsdatum (måndag – fredag).

Frakt: Vid köp för över 600 kr är frakten gratis. Annars kostar den 69 kr.

Betalningsalternativ: Kort eller faktura

Önska God Jul med ett Ostogram – din hälsning kommer att bringa stor glädje!

-> till Ostogram!

Adventskalender – välj innehåll själv

Adventskalender med presenter som du själv valt

Förmånligt erbjudande hos Presenter.se

Adventskalender med 24 st presentpåsar. Du väljer innehåll själv - beställ både kalender och presentartiklar hos Presenter.se.
24 st presentpåsar – välj innehåll själv! Alternativet finns hos Presenter.se, en butik fylld med roliga prylar.

Presenter.se säljer just nu en adventskalender som du själv fyller med små presenter direkt i webbutiken. Kalendern består av 24 st presentpåsar, klämmor och de presenter du valt.

Presenterna till kalendern kostar mellan 5 kr/present upp till 799 kr/present, Du ser hela tiden prisutvecklingen efterhand som fyller kalenderpåsarna med presentinnehåll.

Om du väljer billiga presenter blir slutpriset lågt. Önskar du lyxa till vissa presentpåsar lite extra väljer du lite dyrare presenter. Kanske lucka nr 24 kan innehålla något extra fint? Du ser hela tiden prisutvecklingen för din kalender efterhand som du fyller resp. “lucka” (eller rättare sagt påse) med innehåll.

Adventskalendern från Presenter.se skickas med posten hem till dörren. Om PostNord kommer när du inte är hemma kommer kalendern att levereras till ditt närmaste utlämningsställe.

Vid köp över 699 kr är frakten gratis. Handlar du för lägre summor än så kostar frakten 59 kr.

Obs: för att hinna få hem adventskalendern i tid bör du beställa den senast den 25 november. Det är stor åtgång på den här julkalendern, så det är först till kvarn som gäller.

Tips: Presenter.se är för övrigt ett bra ställe när det kommer till julklappar. Butiken är fylld med roliga presentartiklar.

 

Skicka presenter direkt till mottagarens adress

Stort utbud av presentartiklar hos Bluebox

Din gåva levereras i en flott
blå kartong tillsammans med din hälsning

Bluebox är en nischad presentbutik, fylld med roliga presentartiklar. När du beställer en present i butiken kommer den att skickas i en trevlig, blå presentkartong med post till mottagarens adress. Naturligtvis kan du välja att få leverans till din egen adress också.

Välj och vraka bland tjusiga förpackningar med lakrits, choklad, godis, vingummin eller te eller välj att skicka en inredningsdetalj, kökspryl, praktisk pryl, ett resetillbehör eller något annat kul!

Spana in alla fina presentartiklar hos Bluebox och låt till inspireras inför present- och julklappsletandet!

Fraktavgiften är 49 kr, oavsett ordersumma när du beställer som privatperson. Att skicka presenter från Bluebox är ett trevligt alternativ till blomsterbud (som kostar 99 kr i budavgift vid leverans av blommor inom Sverige).

Överraska dina nära och kära med en present från Bluebox!

 

 

Blommor på Fars Dag

Skicka blommor till Far på Fars Dag

beställ blommorna online

 

Bra val när du ska skicka blommor till Fars Dag:

Flowerhouse, Interflora och Euroflorist

Ett blomsterbud kostar 99 kr i budavgift hos alla tre ovan nämnda förmedlingar. Alla skickar blommor till utlandet. Jämför utbud och priser och välj ut en tjusig bukett att skicka till Pappa!

De flesta butiker skickar ut blommor med bud på självaste Fars Dag, alltså på söndag den 11 november.  Kolla med aktuell blomsterförmedling om du vill veta vad som gäller för “din” leveransort. I vissa fall kan din blomstergåva komma att levereras på lördag istället, eller på måndag om du är sent ute med att beställa.

 

Skicka en halloweenbukett med bud

Halloweenblommor

Skicka blommor med bud från Euroflorist. Här, en bukett med rosor, nejlikor, krysantemum, liljor och dekorationsäpple. En superfin Halloweenbukett!
Euroflorists Halloweenbukett finns i tre olika storlekar. Varför inte önska Glad Halloween med ett fång blommor i höstens varma färger?

önska Glad Halloween med blommor

 

Blommor i höstens färger orange, gul, röd, grön, lila och grönt passar perfekt så här i Halloweentider. Euroflorist har tagit fram en speciell Halloweenbukett med rosor, nejlikor, liljor och krysantemum i varma höstfärger. Supefin! Ett blomsterbud är snabbt beställt i Euroflorists egen webbutik. -> till Euroflorist

Alla blomsterförmedlingar har laddat upp med vackra höstbuketter.  På den här sidan finns utvalda bildexempel på höstens blommor från de tre största förmedlarna. Höstblommorna matchar Halloweenfärgerna och passar därför superbra när du vill skicka en extra fin Halloween-hälsning till någon.

 

Heminredning

Blommor och heminredning

Blommor och heminredning går hand i hand – utan blommor känns ett hem opersonligt, medan ett hem med blommor och gröna växter känns varmt, ombonat och välkomnande.

Du som har gröna fingrar och tycker om att pyssla i hemmet, är säkert en fena på att skapa mysiga miljöer. Brukar du möblera om, investera i nya möbler och lampor, renovera, måla och skapa? Du är inte ensam! Intresset för heminredning, hus och hem är superstort.

När det gäller möbler, lampor, hemtextil och inredningsdetaljer finns det väldigt många stilar att välja mellan. Gillar du kanske de åtråvärda designklassikerna? Kika in på designikoner.se – där finns information om var du hittar äkta designklassiker från de kända, etablerade varumärkena. Läs om de berömda formgivarna och deras liv och kända konstverk.

En annan sida som lämnar tips om möbel-, belysnings- och inredningsbutiker på nätet är heminredningonline.nu. Välkommen in på besök ifall du är intresserad!