Bröllopsblommor

Beställ en vacker blomma till brudparet 

skicka den med ett blomsterbud

Vit korg med arrangemang av sju olika sorters vita blommor. Den finns i tre storlekar.
Picknick i det gröna” är ett arrangemang designat av Euroflorists duktiga florister. Sju sorters vita blommor är vackert arrangerade i en vit korg. Vill du gratulera brudparet med ett blomsterbud? Titta in hos Euroflorist! Obs: Blomsterkorgen på bilden finns i tre olika storlekar. Här ser du den minsta storleken, “Standard”.

Fler exempelbilder på bröllopsblommor finns en bit ner på sidan!

Tre stora, välkända blomsterförmedlare på nätet:

Euroflorist, Flowerhouse, Interflora

Jämför sortiment och priser!

Alla tre tar 99 kr för blomsterbud inom Sverige och alla skickar blombud utomlands.
(Obs: till vissa mindre orter som det tar längre tid att nå kan förmedlingsavgiften bli högre)

KAMPANJ:
10 % rabatt på blombud hos Euroflorist

Uppge rabattkod WINTER10TD i kassan, så får du 10 % rabatt
Gäller i Euroflorists webbutik t o m den 2/5 -18.
-> Till Euroflorist!

 

Några utvalda bildexempel på bröllopsblommor hos ovanstående blomsterförmedlare:

Elegant bukett med rosa rosor och gerbera. Buketten finns i tre olika storlekar.
Den här söta buketten, med stilig elegans, finns att beställa i Euroflorists egen webbutik. Skicka den med ett blomsterbud till brudparet! Buketten heter “Romantisk Flora” och finns i storlekarna Standard, Elegant respektive Lyx. Här ser du den minsta varianten.
Skål med dekoration av gula rosor, gul krysantemum, buplerum och inslag av ljusrosa prärieklockor och grönt
Varför inte välja en blomsterdekoration som utstrålar sommar och sol när du ska skicka ett blomsterbud? Till dekorationen “Sunny” använder sig floristen av gula rosor, gul krysantemum, buplerum, ljusrosa prärieklockor och grönt. Dekorationen finns hos blomsterförmedlaren Flowerhouse som hjälper dig att skicka arrangemanget med ett blombud via en lokal blomsterbutik, ända hem till den leveransadress du uppgett.
Bukett med röda rosor, vit freesia och grönt.
En bukett i rött och vitt går hem i de flesta sammanhang! Här en komposition med röda rosor, vit freesia tillsammans med gröna dekorationsblad. Buketten kallas för “Köpenhamn” och ingår i Euroflorists sortiment. Välj mellan storlekarna Standard, Elegant och Lyx.

Hos alla blomsterförmedlare kan du lägga till en extra present till din blomstergåva om du vill, t ex en nalle, en strut choklad, en chokladask, lotter, en påse lakrits, en vas… Leta upp tillbehören som listas vid resp. blomsterpresentation. Eller beställ ett färdigt paket med både blommor och en extra gåva:)

Blomsterarrangemang i vit kruka med blommor i magenta och rosa nyanser. Ett fantastiskt konstverk, som en skulptur!
Florister är en yrkesgrupp som kan vara stolt över sin skicklighet! Det krävs erfarenhet och kunskap för att kunna arrangera en så vacker blomsterdekoration som du ser på bilden. Arrangemanget har fått produktnamnet “Hjärtats mening“. Du kan skicka det med ett blomsterbud från Euroflorist ända hem till mottagarnas dörr. Välj mellan tre storlekar!
Bukett med rosor, alstromeria och krysantemum i rosa färgtoner.
Blombuketten “Ljuvlig” är precis vad den heter, ljuvlig! Buketten består av rosor, alstromeria och krysantemum i rosa färgtoner. Buketten finns att beställa som blomsterbud i Flowerhouse egen webbutik.
Blomsterdekoration i form av ett hjärta, fullt med rosa och röda rosor.
Ett hjärta fullt med rosor blir ett fint inslag på bröllopsfesten! Du hittar “Rosenbädd” i Euroflorists egen internetbutik. Hjärtat finns att beställa i tre storlekar. Du som vill skicka en exklusiv, lyxig bröllopspresent; kanske det här hjärtat är ett alternativ? Dekorationen är ingen budgetvariant, den kostar en hel del, men den är en fröjd för ögat!
Dekoration i en glasskål, med glasskål, fylld med lila och cerise rosor, rosa liljor, cerise germini och rosa stjärnflocka.
Blomsterförmedlaren Flowerhouse är enormt skicklig på att designa och skapa blomsterdekorationer utöver det vanliga. Här ser du arrangemanget “Romantiklyx” som består av en glasskål, fylld med lila och cerise rosor, rosa liljor, cerise germini och rosa stjärnflocka. Du kan skicka hela arrangemanget med ett blomsterbud till önskad leveransadress. Kika in hos Flowerhouse och låt dig inspireras av alla vackra blommor!

Du hittar många fler vackra blomsterarrangemang i blomsterförmedlarnas egna webbutiker. Se mer här:

Till Euroflorist
Till Flowerhouse
Till Interflora

Är du bjuden på bröllop, men kan inte närvara själv? Om du vill gratulera brudparet ändå, kan du enkelt beställa en blombukett eller en blomsterdekoration direkt på nätet och få blomsterarrangemanget skickat med blombud till mottagarna.

Letar du själv efter en fin brudbukett eller annan bröllopsdekoration kan du beställa en bukett/dekoration och få den hemskickad med bud. Det finns en mängd vackra blombuketter och blomsterdekorationer som passar jättefint som gåva till brudparet och många blombuketter lämpar sig mycket väl som brudbuketter.

 

Jämför gärna priser, villkor och sortiment hos blomsterförmedlarna!

Skicka bröllopsblommor via Euroflorist

Beställ bröllopsblommor via Flowerhouse

Beställ bröllopsblommor hos Interflora

Blommografera din blomstrande bröllopsgåva
– beställ ett blomsterbud direkt på nätet.
Det är snabbt fixat hos en välkänd
och etablerad online-blomsterförmedlare.

Nu är de härliga tulpanerna här! Vill du skicka en bukett tulpaner med bud till någon? Utvalda bildexempel på tulpanbuketter från våra största blomsterförmedlare på nätet finns samlade på den här sidan.

 

Tips:

Har du trädgård, en kolonilott eller balkong? Då börjar du säkert fundera på vilka blomsterlökar du ska plantera och vilka blomsterfrön du ska så i år.

Hos holländska Bakker finns mängder av olika blomsterlökar; tulpaner, liljor, amaryllis, allium, hyacinter, liljor, narcisser.… Du kan köpa de flesta produkter som finns ute i plantskolorna direkt på nätet. Blomsterfrön, gröna växter och buskar, blommor, träd, häckar, you name it! Läs gärna mer om vad Bakker erbjuder här om du är intresserad.

De flesta blomsterlökar är mogna för leverans under första halvan av september, så du har gott om tid på dig att välja ut dina favoriter!

En förpackning med blomsterlökar blir  för övrigt en jättefin present till någon som har trädgård:)

Om du beställer produkter ur olika kategorier på samma gång: tänk på att det är artiklarna med den längsta leveranstiden som bestämmer leveranstid för hela din order. Du kan absolut begära delleveranser, men då måste du betala fraktavgift för varje delleverans, vilket blir ganska dyrt. Fraktavgift till ditt utlämningsställe är 79 kr. Du kan betala efter leverans om du föredrar det.

Blomsterbud till utlandet:

Vill du skicka blommor till dina nära och kära i utlandet? Hos ovanstående blomsterförmedlare kan du snabbt och lätt beställa blommor för leverans utomlands. Du kan dock inte välja blommor ur de ordinarie blomstersortimenten – du måste istället gå in på resp. förmedlares utlandsavdelning. Där ser du vilka land du kan skicka blommor till och vilka produkter du kan välja mellan. Alternativen ser lite olika ut hos resp. blomsterförmedlare. Se mer här:

Skicka blommor till:

Australien

Belgien

Brasilien

Chile

Danmark

Egypten

Estland

Finland

Frankrike

Grekland

Irland

Island

Italien

Japan

Kanada

Kina

Kroatien

Lettland

Litauen

Luxemburg

Malaysia

Malta

Mexico

Monaco

Nederländerna

Norge

Nya Zeeland

Polen

Ryssland

Schweiz

Spanien

Storbritannien

Thailand

Tjeckien

Turkiet

Tyskland

Ukraina

Ungern

USA

Venezuela

Vietnam

Österrike

 

 

 

 

Du kan enkelt

BESTÄLLA BRÖLLOPSBLOMMOR

DIREKT PÅ NÄTET!