Blombruket

Blombud från Blombruket direkt till brevlådan

Torkade och färska blommor

-> Blomsterbud hos Blombruket

 

 

Hos Blombruket kan du beställa både torkade och färska blommor. Sortimentet av torkade blommor är störst. Ja, det är faktiskt gigantiskt!

Torkade blommor har väldigt lång hållbarhet och ställer dessutom väldigt låga underhållskrav. Ett populärt alternativ till färska blommor.

Det är inne att inreda med torkade blommor. Använd dem till konstnärliga arrangemang och dekorationer! En vacker vas med blandade sorter av torkade blommor skapar en genuin och fin hemtrevnad. Det bästa av allt är att blommorna håller sig fräscha länge. De vissnar inte på samma sätt som färska blommor gör.

Föredrar du ändå färska blommor finns sådana också att beställa hos Blombruket. Välj “Veckans bukett” eller beställ en blomsterprenumeration. Du hittar mer information på Blombrukets egen hemsida.

Blomsterbud från Blombruket levereras i en kartong direkt till mottagarens brevlåda/brevinkast. Mottagaren arrangerar blommorna själv med hjälp av tips och instruktioner från Blombruket. I vissa fall kan leverans ske till ombud.

Testa Blombruket nästa gång du ska skicka blommor med bud!

-> Blomsterbud hos Blombruket