Florister i Sverige

Skicka blommor, choklad, delikatesser och gosedjur med bud via Florister i Sverige! -> beställ din present här!

-> till butiken <-

Låt floristen skapa fritt, välj blomsteraffär själv

 

Varierande budavgift för blomsterbud beroende på butik

(kan i vissa fall bli billigare jämfört med andra förmedlingar, i andra fall dyrare)

Hos Florister i Sverige kan du:

skicka blomsterbud inom Sverige
skicka blomsterbud till utlandet
skicka rosor med bud
skicka födelsedagsblommor
skicka blommor till nyfödda
alla hjärtans dag-blommor
skicka julblommor
skicka påskblommor
skicka blommor till studenten/examen
skicka morsdagsblommor
skicka farsdagsblommor
skicka enkla, prisvärda nivåbuketter med bud inom Sverige
skicka chokladbud inom Sverige
skicka nallebud inom Sverige
skicka begravningsblommor
skicka kondoleansblommor

SKICKA BLOMSTERBUD VIA FLORISTER I SVERIGE!

Uppvakta dina nära och kära med ett blomsterbud eller ett choklad-/delikatessbud!   Beställ din present här!

-> Skicka blommor och presenter via Florister i Sverige

Florister i Sverige är blomsterförmedlingen som har lyssnat på vad många florister efterfrågar; ett flexiblare sätt att fritt få skapa buketter och dekorationer, med hänsyn till kundens önskningar.

Floristerna är riktiga fenor på att skapa vackra blomsterarrangemang. Dock är verkligheten den att alla blomsorter inte ständigt och jämt kan finnas tillgängliga hos alla blomsteraffärer runt om i landet. När du beställer blomsterbud hos Florister i Sverige ger du floristen fria händer att skapa en bukett eller blomsterdekoration, med hänsyn till färgval på exempelbilderna på hemsidan och till dina önskemål. Det brukar bli hur bra som helst!

Välj blomsteraffär själv

Florister i Sverige samarbetar med ett flertal blomsteraffärer runt om i Sverige. När du har valt vilka blommor du vill skicka och fyllt i mottagarens adress får du upp en lista över möjliga blomsteraffärer för aktuell ort. Många mindre orter listar endast en butik, medan det ofta finns två eller fler butiker att välja mellan på större orter. Varje butik har sin egen budavgift. Har du tur hittar du en blomsteraffär med en låg budavgift jämfört med andra förmedlingar. Avgiften kan förstås också bli högre. Jämför gärna! Kanske du har en favoritbutik på presentmottagarens ort?

Blomsterbud till utlandet

Florister i Sverige samarbetar med flera internationella blomsterförmedlingar och butiker. De fixar blomsterbud till närmare 100 olika länder.

Blommor för alla tillfällen

Hos Florister i Sverige hittar du blommor för alla tillfällen; födelsedagar, namnsdagar, examen, studenten, dop, konfirmation, begravningar m m. Till högtider och helgdagar som jul, alla hjärtans dag, påsk, mors dag, fars dag, midsommar, halloween m m skapar floristerna passande temabuketter och temagrupper.

Skicka nallar/gosedjur med bud

Skicka ett nallebud direkt till mottagaren tillsammans med din hälsning! Ett presenttips till dig som vill överraska ett barn på födelsedagen eller vill överraska någon när och kär “bara-för-att”? Varför inte skicka en nalle i julklapp? Spana in gosedjuren hos Florister i Sverige och välj ut din favorit att skicka.

Skicka chokladbud

Skicka ett chokladbud till någon du gillar! Det kan du göra genom Florister i Sverige. De säljer fina presentförpackningar med läckra belgiska chokladpraliner, presentlådor med diverse godsaker och godisstrutar fyllda med smaksatta chokladpraliner.

 

Med reservation för eventuella ändringar i villkor, avgifter och utbud hos Florister i Sverige.

-> till butiken <-

Skicka blommor med bud – låt floristen välja!