Florister i Sverige

-> till butiken <-

Låt floristen skapa fritt, välj blomsteraffär själv

 

Varierande budavgifter beroende på butik

(kan i vissa fall bli billigare jämfört med andra förmedlingar, i andra fall dyrare)

Florister i Sverige är blomsterförmedlingen som har lyssnat på vad många florister efterfrågar; ett flexiblare sätt att fritt få skapa buketter och dekorationer, med hänsyn till kundens önskningar.

Floristerna är riktiga fenor på att skapa vackra blomsterarrangemang. Dock är verkligheten den att alla blomsorter inte ständigt och jämt kan finnas tillgängliga hos alla blomsteraffärer runt om i landet. När du beställer blomsterbud hos Florister i Sverige ger du floristen fria händer att skapa en bukett eller blomsterdekoration, med hänsyn till färgval på exempelbilderna på hemsidan och till dina önskemål. Det brukar bli hur bra som helst!

Välj blomsteraffär själv

Florister i Sverige samarbetar med ett flertal blomsteraffärer runt om i Sverige. När du har valt vilka blommor du vill skicka och fyllt i mottagarens adress får du upp en lista över möjliga blomsteraffärer för aktuell ort. Många mindre orter listar endast en butik, medan det ofta finns två eller fler butiker att välja mellan på större orter. Varje butik har sin egen budavgift. Har du tur hittar du en blomsteraffär med en låg budavgift jämfört med andra förmedlingar. Avgiften kan förstås också bli högre. Jämför gärna!

Blomsterbud till utlandet

Florister i Sverige samarbetar med flera internationella blomsterförmedlingar och butiker. De fixar blomsterbud till närmare 100 olika länder.

Förmedlingsavgift för blombud till utlandet: 99 kr

Blommor för alla tillfällen

Hos Florister i Sverige hittar du blommor för alla tillfällen; födelsedagar, namnsdagar, examen, studenten, dop, konfirmation, begravningar m m. Till högtider och helgdagar som jul, alla hjärtans dag, påsk, mors dag, fars dag, midsommar, halloween m m skapar floristerna passande temabuketter och temagrupper.

 

Med reservation för eventuella ändringar i villkor och utbud hos Florister i Sverige.

 

-> till butiken <-

Skicka blommor med bud – låt floristen välja!