Skicka blommor till utlandet

Blomsterbud till utlandet

beställ din blomstergåva på nätet

Bukett med bl a rosa rosor, rosa hortensia , lavendel och bouvardia. Superfin! Ingår i Interfloras sortiment med blombuketter som kan skickas med bud till Frankrike.
Interflora har ett mycket intressant utbud av blomsterarrangemang för utlandsbud. Sortimenten varierar i olika länder. Den här sofistikerade buketten hittade vi i Frankrike-utbudet. Den heter “Arabesque“. Budavgift från 99 kr tillkommer. Skicka en blomsterhälsning till dina vänner och bekanta i utlandet – din gest kommer garanterat att uppskattas!

Jämför utbud och priser på utlandsbud
hos blomsterförmedlingarna Euroflorist och Interflora!

Scrolla ner en bit på sidan, så hittar du fler bildexempel på blombuketter som du kan skicka till utlandet!

Beställ ett blomsterbud online
för snabb leverans utomlands

Två stora blomsterförmedlare:

Euroflorist, Interflora

Båda förmedlar blommor till utlandet.
Jämför sortiment och priser!

Avgift för bud utomlands hos Euroflorist varierar beroende på land. Aktuell fraktkostnad visas när du har valt din bukett. 

Förmedlingsavgift för blombud utomlands Interflora: 99 kr. 

OBS: Det förekommer variationer i förmedlingsavgifterna. Vissa mindre orter långt ute på landsbygden kräver ibland något högre fraktavgifter.


TIPS:

Interflora är den butik som skickar blommor till flest länder (över 150 st). Deras utlandssortiment är också störst. Men även Euroflorist och skickar blommor till ett flertal länder. Jämför utbud, priser och aktuell länder innan du bestämmer dig för vilken blomsterförmedling du ska använda dig av!


 

Några utvalda bildexempel på blomsterarrangemang som du kan skicka utomlands:

Stor bukett med blandade blommor i vas (vasen ingår). Plus en jättesöt nalle som kramar vasen:) Produkten ingår i Interfloras utlandssortiment för USA.
Har du vänner i USA som fått tillökning? Då kanske den här vackra buketten (inkl. vas) med en kramande nalle passar som gratulationspresent? USA-utbudet består av mängder av blomsterarrangemang och olika presenter! Blombuketter, fruktkorgar, nallar….
Fruktkorg - ingår i Interfloras Australiensortiment. Skicka den med ett blomsterbud ända hem till mottagarens hemadress!
Har du någon bekant i utlandet som ska uppvaktas? Kanske med ett blomsterbud? Budet behöver inte nödvändigtvis bestå av blommor! Till vissa länder kan du välja andra presentvarianter, såsom fruktkorgar, chokladaskar, gourmetkorgar, drycker… Fruktkorgen på bilden kan du bl a skicka till Austrailen. En exklusiv och omtänksam gåva där du visar att du bryr dig om mottagarens hälsa! 
Bukett med tolv eleganta röda rosor. Vas ingår ej. Blommorna ingår i Interfloras utbud av blombuketter som kan skickas med blomsterbud till Belgien.
Tolv vackra röda rosor. Så romantiskt! Perfekt för dig som har ett distansförhållande:) Rosbuketten ingår i Interfloras sortiment av blomsterarrangemang för bud till Belgien. Obs: vasen ingår ej. Skicka en kärlekshälsning med ett blomsterbud till din vän i Belgien! Gissa om mottagaren blir överraskad!
Kartong med 18 st läckra chokladpraliner.
I Interfloras Danmarkssortiment finns flera presentartiklar, förutom blombuketter. Du kan t ex skicka en chokladkartong innehållande 18 st läckra praliner
Arrangemang i en korg med blandade blommor i rosa och vitt + en balong med texten "It's a girl"
Vilken söt present till någon som just fått en flicka! Presenten ingår i Interfloras utbud av blomsterarrangemang för USA-blomsterbud. Varför inte skicka den med ett blomsterbud och överraska de nyblivna föräldrarna? 
Plantering med söta små blommor i blått och vitt. Planterad i en vit kruka. Ingår i Interfloras Litauen-sortiment.
Blue dream“, en vacker plantering med blommor i vitt och blått med en fond av gröna blad. Vi hittade den här blomsterdekorationen i Interfloras utbud av blommor till Litauen.
Korg fylld med mängder av blandade blommor i olika rosa nyanser. Blomsterkorgen ingår i Interfloras sortiment av blommor som kan skickas till Monaco.
Har du bekanta i Monaco? Då kan du skicka den här fina korgen, fylld med blandade blommor i olika rosa nyanser. En lyxvariant:) Kika in hos Interflora och studera deras utbud av blommor för Monaco. Det finns gott om vackra blomsterarrangemang att välja mellan!
Bukett med mängder av röda rosor! Ingår i Interfloras Finlandssortiment.
Här kan man tala om ett fång röda rosor🙂 Buketten passar perfekt i alla romantiska sammanhang. Arrangemanget finns bland Interfloras Finlandsblommor. Har du en kär vän i Finland? Varför inte göra hen glad med en stor bukett röda rosor?
Blomstertårta i tre nivåer, med ljus nedstoppade i tårtan. Ingen ätbar tårta, bara för ögonen:) Skicka den med ett blombud från Interflora. Den ingår i Interfloras Tysklandssortiment.
Har du vänner och bekanta i Tyskland? Om du ska gratulera någon på en speciell högtidsdag kan du t ex skicka den här exklusiva blomstertårtan med ett blomsterbud från Interflora. En lyxig och ganska dyr present, men oj, så fin! Surfa in på interflora.se och spana runt bland alla vackra blommor och arrangemang som ingår i Tysklandssortimentet innan du bestämmer dig för vilka blommor du vill sända!

 

– Budavgift hos Euroflorist varierar beroende på land. Du ser fraktavgiften när du har valt din bukett

– Förmedlingsavgift hos Interflora är också 99 kr. Budavgift i det aktuella landet ingår i produktens pris

OBS: Det förekommer variationer i förmedlingsavgifterna. Vissa mindre orter långt ute på landsbygden, som kan vara lite svårtillgängliga, kräver ibland något högre fraktavgift.

Alla tre blomsterförmedlare har florister anslutna till sig i utlandet. Floristerna ser till att din beställning blir utförd på ett professionellt sätt. Det brukar i de allra flesta fall bli riktigt, riktigt bra!

Nedan följer en lista med direktlänkar till olika länders sortiment hos Euroflorist resp. Interflora:

 

Skicka blommor till utlandet via Euroflorist

Du kan skicka blommor från Euroflorist till följande länder:

Australien
Belgien
Brasilien
Chile
Danmark
Egypten
Estland
Finland
Frankrike
Grekland
Irland
Island
Italien
Japan
Kanada
Kina
Kroatien
Lettland
Luxemburg
Malaysia
Malta
Mexiko
Monaco
Nederländerna
Norge
Nya Zeeland
Österrike
Polen
Ryssland
Schweiz
Spanien
Storbritannien
Thailand
Tjeckien
Turkiet
Tyskland
Ukraina
Ungern
USA
Venezuela
Vietnam

Skicka blomsterbud till utlandet via Interflora

Följande länder ingår i Interfloras avdelning för utlandsbud:

(skriv in aktuellt land på engelska på söksidan, så får du upp
en lista över tillgängliga blomsterarrangemang i det sökta landet)

Algeriet
Antiqua och Barbuda
Argentina
Armenien
Australien
Azerbajdzjan
Bahamas
Barbados
Belgien
Belize
Bolivia
Bosnien och Hercegovina
Brasilien
Bulgarien
Canada
Chile
Colombia
Costa Rica
Danmark
Dominikanska Republiken
Ecuador
Egypten
Elfenbenskusten
El Salvador
Estland
Etiopien
Färöarna
Filippinerna
Finland
Frankrike
Franska Guyana
Franska Polynesien
Gibraltar
Grekland
Grönland
Guadeloupe
Guam
Guatemala
Honduras
Hongkong
Indonesien
Iran
Irland
Island
Israel
Italien
Jamaica
Japan
Jordanien
Kanada
Kazakstan
Kina
Kroatien
La Réunion
Lettland
Libanon
Liechtenstein
Litauen
Luxemburg
Malawi
Malaysia
Marocko
Martinique
Mexico
Moçambique
Moldavien
Monaco
Namibia
Nederländerna
Nicaraqua
Norge
Nya Kaledonien
Nya Zeeland
Oman
Panama
Paraguay
Peru
Portugal
Puerto Rico
Rumänien
Ryssland
Saint Pierre och Miquelon
Saudiarabien
Schweiz
Serbien och Monte Negro
Singapore
Slovakien
Slovenien
Spanien
Storbritannien och Nordirland
Sydafrika
Sydkorea
Taiwan
Thailand
Tjeckien
Tunisien
Turkiet
Tyskland
Ukraina
Ungern
Uruguay
USA
Uzbekistan
Venezuela
Vietnam
Vitryssland
Zambia
Zimbabwe
Österrike

Du kan beställa blommor för leverans utomlands med blombud hos t ex Euroflorist, och Interflora. Du kan göra din beställning direkt online om du vill.

Euroflorist arrangerar jättefina buketter som du kan skicka till utlandet. De erbjuder 3 storlekar; Mini, Elegant eller Lyx.

Du kan skicka blommor utomlands via Interflora, som levererar blommor till över 150 länder. Du väljer först aktuellt land. Då får du upp ett galleri över alla fina blommor som finns tillgängliga i det valda landet. Produktutbudet motsvarar den lokala binderitradition som råder i resp. land.

Vi tittade på några länders sortiment hos Interflora och hittade flera produkter som sticker ut lite extra. I en del länder kan du förutom blommor beställa korgar fyllda med både blommor o. frukt, gourmetkorgar fyllda med olika läckerheter, blomsterarrangemang med vin, arrangemang med nallar m m.

Du kan jämföra priser, aktuella länder och villkor hos resp. butik!

 

Beställ blommor till utlandet hos Euroflorist

– här ser du vilka länder du kan skicka blommor till hos Euroflorist
(obs: direktlänkningen till Euroflorists utlandsavdelning fungerar förmodligen inte om du söker via en läsplatta eller mobiltelefon)

 

Skicka ett blombud till utlandet via Interflora

– här ser du till vilka länder du kan skicka blomsterbud via Interflora

 

 

Du kan enkelt

BESTÄLLA BLOMMOR TILL UTLANDET

DIREKT PÅ NÄTET

Skicka blommor till nära och kära
– beställ ett blomsterbud direkt på nätet.
Det är snabbt fixat hos en välkänd
och etablerad online-blomsterförmedlare.

 

SKICKA ETT FÅNG VACKRA BLOMMOR TILL DINA VÄNNNER I UTLANDET