Krya-på-dig-blommor

Skicka ett blomsterbud
och önska god bättring!

Bukett med rosor, nejlikor, germini och grönt. Blommorna går i blandade, glada färger.
Låt en bukett med färgglada blommor pigga upp din vän! Den lokale floristen kommer att arrangera bl a rosor, nejlikor och germini till en tjusig rundbunden bukett. Du hittar de här blommorna i Interfloras webshop. Skicka kärlek och omtanke med ett blomsterbud från Interflora!

Fler exempelbilder på krya-på-dig-buketter finns en bit ner på sidan!

Du kan beställa ditt blombud direkt på nätet

Jämför sortiment och priser hos

Euroflorist, Flowerhouse och Interflora.

Alla tre tar 99 kr för blomsterbud inom Sverige och alla skickar blommor utomlands.
(Obs: till vissa mindre orter som det tar längre tid att nå kan förmedlingsavgiften bli högre)

KAMPANJ:
10 % rabatt på blombud hos Euroflorist

Uppge rabattkod WINTER10TD i kassan, så får du 10 % rabatt
Gäller i Euroflorists webbutik t o m den 2/5 -18.
-> Till Euroflorist!

Vill du uppmuntra en vän som blivit sjuk? En vacker blomma som kommer direkt hem till dörren blir säkert uppskattad!

Blomsterförmedlarna har alltid vackra blombuketter, blomster-dekorationer, krukväxter m m till försäljning. Blomsorterna kan variera efter säsong, men de vanligaste som rosor, liljor, orkideéer och gerbera finns så gott som året runt.

Här är några utvalda exempel på fina blommor från Euroflorist, Flowerhouse respektive Interflora. Du hittar många, många fler i deras onlinebutiker. De allra flesta blommor passar bra som krya-på-dig-blommor, så det är bara att välja och vraka!

Stilig blombukett i orange-röda toner, med blandade blommor. Fyra stycken Sverigelotter levereras tillsammans med blommorna.
En kombinationspresent, med både blommor och lotter! Blommorna går i orange-röda toner. Fyra Sverigelotter skickas tillsammans med buketten, som finns i tre olika storlekar. Gåvan hittar du i Euroflorists webbshop.
En jättevacker bukett med rosor och nejlikor i aprikos, gul Alstro och eukalyptus.
Buketten heter Underbar och finns att beställa online hos Flowerhouse. Buketten går i aprikost och gul. Vill du skicka den med bud till en vän? Titta in hos Flowehouse, så hittar du buketten i deras webbshop!
En vacker rosbukett med grönt. 10 % av blomstervärdet går till Röda Korsets arbete.
Om du beställer buketten Triad av färger går 10 % av blomstervärdet oavkortat till Röda Korsets välgörenhetsprojekt. Du hittar presenten hos Euroflorist.
En stor, fantastisk bukett med 24 st vackra, röda rosor.
24 härliga röda rosor! Om du vill slå på stort kan du t ex välja den här rosbuketten när du ska skicka ett blomsterbud. Den kostar en del förstås… Du hittar den hos Interflora!
Blombukett i rosa toner. Gerbera, rosor och liljor tillsammans med grönt. Finns i tre storlekar.
Buketten Pink Passion, från Euroflorist, i rosa tema. Buketten finns i tre olika storlekar. Du hittar den i Euroflorists onlinebutik.

Hos alla blomsterförmedlare kan du lägga till en extra present till din blomstergåva om du vill, t ex en nalle, en strut choklad, en chokladask, lotter, en påse lakrits, en vas… Leta upp tillbehören som listas vid resp. blomsterpresentation. Eller beställ ett färdigt paket med både blommor och en extra gåva:)

En ensam, ståtlig röd ros och en söt liten nalle.
Röd ros med nalle. En ståtlig solitär ros i rött, tillsammans med en gullig liten nalle. Du kan skicka hela presenten med blomsterbud. Den finns att beställa online hos Interflora.
En bukett med blandade blommor i varma toner, aprikos-rosa färger.
Buketten Värme, från Euroflorist. En bukett i milda, varma toner. Den finns i tre olika storlekar. Du kan skicka den som ett blomsterbud från Euroflorist.
Rosor och liljor i orange och aprikost. En stilig bukett!
Glamour, en flott bukett med liljor och rosor i orange och aprikost. Vill du skicka den här buketten till en vän? Titt in hos Flowerhouse!

Fler buketter finns i blomsterförmedlarnas egna webbutiker. Se mer här:

Till Euroflorist

Till Flowerhouse

Till Interflora

Önska God Bättring med en vacker blombukett!

Blommografera en krya-på-dig-bukett
– beställ ett blomsterbud direkt på nätet.
Det är snabbt fixat hos en välkänd
och etablerad online-blomsterförmedlare.

Nu är de härliga tulpanerna här! Vill du skicka en bukett tulpaner med bud till någon? Utvalda bildexempel på tulpanbuketter från våra största blomsterförmedlare på nätet finns samlade på den här sidan.

Tips:

Har du trädgård, en kolonilott eller balkong? Då börjar du säkert fundera på vilka blomsterlökar du ska plantera och vilka blomsterfrön du ska så i år.

Hos holländska Bakker finns mängder av olika blomsterlökar; tulpaner, liljor, amaryllis, allium, hyacinter, liljor, narcisser.… Du kan köpa de flesta produkter som finns ute i plantskolorna direkt på nätet. Blomsterfrön, gröna växter och buskar, blommor, träd, häckar, you name it! Läs gärna mer om vad Bakker erbjuder här om du är intresserad.

De flesta blomsterlökar är mogna för leverans under första halvan av september, så du har gott om tid på dig att välja ut dina favoriter!

En förpackning med blomsterlökar blir  för övrigt en jättefin present till någon som har trädgård:)

Om du beställer produkter ur olika kategorier på samma gång: tänk på att det är artiklarna med den längsta leveranstiden som bestämmer leveranstid för hela din order. Du kan absolut begära delleveranser, men då måste du betala fraktavgift för varje delleverans, vilket blir ganska dyrt. Fraktavgift till ditt utlämningsställe är 79 kr. Du kan betala efter leverans om du föredrar det.

Blomsterbud till utlandet:

Vill du skicka blommor till dina nära och kära i utlandet? Hos ovanstående blomsterförmedlare kan du snabbt och lätt beställa blommor för leverans utomlands. Du kan dock inte välja blommor ur de ordinarie blomstersortimenten – du måste istället gå in på resp. förmedlares utlandsavdelning. Där ser du vilka land du kan skicka blommor till och vilka produkter du kan välja mellan. Alternativen ser lite olika ut hos resp. blomsterförmedlare. Se mer här:

Skicka blommor till:

Australien

Belgien

Brasilien

Chile

Danmark

Egypten

Estland

Finland

Frankrike

Grekland

Irland

Island

Italien

Japan

Kanada

Kina

Kroatien

Lettland

Litauen

Luxemburg

Malaysia

Malta

Mexico

Monaco

Nederländerna

Norge

Nya Zeeland

Polen

Ryssland

Schweiz

Spanien

Storbritannien

Thailand

Tjeckien

Turkiet

Tyskland

Ukraina

Ungern

USA

Venezuela

Vietnam

Österrike