Övriga presenttips

Övriga presenttips

Vill du skicka något annat än blommor? Kolla in tipsen här:

 

Bluebox:
Presentbutiken som skickar presentartiklar med posten direkt till mottagarens adress. Din present levereras i en tjusig, blå kartong – därav butiksnamnet Bluebox. Välj bland chokladaskar, lakritsförpackningar, godis, te, inredningsdetaljer, smarta ting, reseprylar, praktiska saker, skönhetsprodukter m m!

Godisboxen:
Du kan t ex skicka en godisbox fylld med godsaker. Godisboxen i sig kan bli en riktig personlig present om du laddar upp en egen bild som trycks på locket.

Ge bort en bok om blommor:
Det finns mängder av fina böcker om blommor, växter, trädgård, natur etc, med både fakta, fina bilder och skötselråd. En perfekt present till någon med gröna fingrar

Ge en personlig present:
Spana in utbudet av presentartiklar hos Medgravyr ifall du vill satsa på en riktigt personlig present. De flesta produkter går att personifiera med en egenvald gravyrtext (t ex ett namn).

För fler presenttips, besök gärna Presentnavet.se!

 

Blommor kan kategoriseras som inredningsdetaljer, då de är klara inslag i hemmet. Ett med blommande växter, buketter och gröna blad är mer inbjudande och känns mer ombonat än ett hem utan blommor.
Du som tycker om att pyssla och dona i hemmet är förmodligen intresserad av växter och blommor, men också av heminredning som möbler, lampor och inredningsprylar. Kanske du vurmar för de där åtråvärda designklassikerna? Kika in på designikoner.se – där finns information om var du hittar äkta designklassiker från de kända, etablerade varumärkena. En annan sida som lämnar tips om möbel-, belysnings- och inredningsbutiker på nätet är heminredningonline.nu. Välkommen in på besök ifall du är intresserad!