Presentkort

Skicka ett presentkort från Interflora

Presentkort från Interflora.
Presentkort – finns att köpa online hos Interflora. Låt mottagaren själv välja blommor i en Interflora-butik!

Tillgängliga valörer: 100 kr, 200 kr, 300 kr, 500 kr

Administrationskostnad: 18 kr

Om du vill skicka en blomma till någon, men tycker att det är lite dyrt att beställa ett blombud, kan du beställa ett presentkort hos Interflora. Du väljer själv vilken mottagaradress som ska gälla och vilken hälsning du vill skicka med presentkortet. Det här är ett väldigt enkelt sätt att skicka en hälsning till någon och samtidigt bifoga något litet extra, som ger mottagaren möjlighet att köpa en fin blomma för det belopp som står på presentkortet.

Det finns fyra olika valörer på Interfloras presentkort att välja mellan; 100 kr, 200 kr, 300 kr och 500 kr. Avgiften för att skicka ett presentkort via Interflora är 18 kr. Det går endast att skicka dessa presentkort inom Sverige idag.

Mottagaren av presentkortet löser in presentkortet i en Interflora-ansluten butik och kan utnyttja det belopp som står på presentkortet. Presentkortet gäller hos samtliga av Interfloras 750 butiker runt om i Sverige.

 

Nu är de härliga tulpanerna här! Vill du skicka en bukett tulpaner med bud till någon? Utvalda bildexempel på tulpanbuketter från våra största blomsterförmedlare på nätet finns samlade på den här sidan.

 

 

 

 

Beställ och skicka ett presentkort från Interflora!