Krukväxter

Krukväxter med blomsterbud

– blomsterförmedlingar på nätet

Vit Phalaenopsis-plantering och en strut choklad. Finns hos Interflora
Låt en vit orkidéplantering och en strut med choklad förgylla dagen för din vän! Arrangemanget på bilden finns att beställa som blomsterbud hos Interflora

Beställ ett blomsterbud från

Euroflorist, eller Interflora

Jämför sortiment och priser!

Alla tre tar 99 kr för blomsterbud inom Sverige och alla skickar blommor utomlands.
(Obs: till vissa mindre orter som det tar längre tid att nå kan förmedlingsavgiften bli högre)


Här presenteras ett urval ur resp. butiks sortiment av krukväxter:

Hos alla blomsterförmedlare kan du lägga till en extra present till din blomstergåva om du vill, t ex en nalle, en strut choklad, en chokladask, lotter, en påse lakrits, en vas… Leta upp tillbehören som listas vid resp. blomsterpresentation. Eller beställ ett färdigt paket med både blommor och en extra gåva:) 

Om du ska skicka en blomstergåva till någon och vill att blomman eller växten ska stå lite längre, kan du beställa en krukväxt eller plantering och få den skickad till mottagaren med blombud. Euroflorist och Interflora har fina krukväxter och planteringar i sina sortiment. Du kan beställa krukväxten direkt på nätet om du vill.

Jämför gärna Eurofloristsoch Interfloras sortiment av krukväxter och planteringar samt deras priser, leveransvillkor m m!

Tycker du det är för dyrt att skicka blommor*? Då är ett presentkort från Interflora en bra lösning! Välj att skicka presentkortet med sms eller e-post direkt till mottagaren, så slipper du porto- eller budkostnaden (väljer du att skicka presentkortet med vanlig postgång tillkommer en portokostnad). Hos Interflora finns presentkort i olika valörer; 100 kr, 200 kr, 300 kr, 500 kr eller 1.000 kr. Eller välj valör själv (minimum 100 kr, max 2.000 kr). Mottagaren kan använda presentkortet som betalmedel både i Interfloras e-butik och i alla Interflora-anslutna blomsteraffärer. Giltighetstiden för presentkorten är två år från utställandedatum. Läs mer om Interfloras presentkort här!

*egentligen är det inte speciellt dyrt att skicka blommor med bud, med tanke på vad som ingår: administrationskostnad för blomsterförmedlingen att vidarebefordra din beställning till lämplig blomsterbutik, blommor till din blomstergåva, arbetskostnad för floristen för blomsterbindning, lön till personalen, bensinkostnad till blomsterutkörningen, reklamkostnader m m…..trots detta kan det ändå upplevas som dyrt med blomsterbud. Alla måste självklart tänka på sin egen ekonomi. Om du tycker att ett traditionellt blomsterbud gör lite väl stora hål i plånboken är ett presentkort ett jättebra alternativ

Vill du skicka något annat än blommor i present? Kanske godis, choklad, lakrits, kakor eller någon rolig pryl? Det finns flera presentbutiker på nätet som levererar presentartiklar direkt hem till mottagarens adress.

Se mer här:

->Skicka presenter direkt till mottagarens adress

Beställa krukväxter hos Euroflorist

Beställa krukväxter hos Interflora

Skicka en krukväxt med ett blombud
– beställ din gröna present direkt på nätet
Det är snabbt fixat hos en välkänd
och etablerad online-blomsterförmedlare.

 

Du kan enkelt

BESTÄLLA OCH SKICKA KRUKVÄXTER

ONLINE

– skicka med blomsterbud!

Vill du skicka något annat än krukväxter eller blommor i present?
Presenttips finns här!

 

 

SKICKA KRUKVÄXTER MED BLOMSTERBUD

Gillar du möbler, lampor och heminredning?
Här finns tips om intressanta
möbel-, belysnings-  och inredningsbutiker på nätet.