Krukväxter

Överraska med en krukväxt

Vit Phalaenopsis-plantering och en strut choklad. Finns hos Interflora
Låt en vit orkidéplantering och en strut med choklad förgylla dagen för din vän! Arrangemanget på bilden finns att beställa som blomsterbud hos Interflora.

Beställ ett blomsterbud från

Euroflorist, Flowerhouse eller Interflora

Jämför sortiment och priser!

Alla tre tar 99 kr för blomsterbud inom Sverige och alla skickar blommor utomlands.
(Obs: till vissa mindre orter som det tar längre tid att nå kan förmedlingsavgiften bli högre)

KAMPANJ:
10 % rabatt på blombud hos Euroflorist

Uppge rabattkod WINTER10TD i kassan, så får du 10 % rabatt
Gäller i Euroflorists webbutik t o m den 2/5 -18.
-> Till Euroflorist!

Här presenteras ett urval ur resp. butiks sortiment av krukväxter:

Fredskalla i kruka.
Fredslilljan, klassikern med “vita segel” är en bra och lättskött växt. Du hittar den hos blomsterförmedlaren Euroflorist, i deras egen webbutik. Gör någon glad med en krukväxt!
Paket med en garderobsblomma och två små suckulenter.
Lättskötta växter kommer att uppskattas för den som inte har ork till eller intresse av att pyssla så mycket med blommor och blad. Skicka “Växtpaket Lättskött” med ett bud från Flowerhouse!

Hos alla blomsterförmedlare kan du lägga till en extra present till din blomstergåva om du vill, t ex en nalle, en strut choklad, en chokladask, lotter, en påse lakrits, en vas… Leta upp tillbehören som listas vid resp. blomsterpresentation. Eller beställ ett färdigt paket med både blommor och en extra gåva:) 

Om du ska skicka en blomstergåva till någon och vill att blomman eller växten ska stå lite längre, kan du beställa en krukväxt eller plantering och få den skickad till mottagaren med blombud. Euroflorist, Flowerhouse och Interflora har fina krukväxter och planteringar i sina sortiment. Du kan beställa krukväxten direkt på nätet om du vill.

Jämför gärna Euroflorists, Flowerhouse och Interfloras sortiment av krukväxter och planteringar samt deras priser, leveransvillkor m m!

Beställa krukväxter hos Euroflorist

Beställa krukväxter hos Flowerhouse butik

Beställa krukväxter hos Interflora

Skicka en krukbäxt med ett blombud
– beställ din gröna present direkt på nätet
Det är snabbt fixat hos en välkänd
och etablerad online-blomsterförmedlare.

Nu är de härliga tulpanerna här! Vill du skicka en bukett tulpaner med bud till någon? Utvalda bildexempel på tulpanbuketter från våra största blomsterförmedlare på nätet finns samlade på den här sidan.

Tips:

Har du trädgård, en kolonilott eller balkong? Då börjar du säkert fundera på vilka blomsterlökar du ska plantera och vilka blomsterfrön du ska så i år.

Hos holländska Bakker finns mängder av olika blomsterlökar; tulpaner, liljor, amaryllis, allium, hyacinter, liljor, narcisser.… Du kan köpa de flesta produkter som finns ute i plantskolorna direkt på nätet. Blomsterfrön, gröna växter och buskar, blommor, träd, häckar, you name it! Läs gärna mer om vad Bakker erbjuder här om du är intresserad.

De flesta blomsterlökar är mogna för leverans under första halvan av september, så du har gott om tid på dig att välja ut dina favoriter!

En förpackning med blomsterlökar blir  för övrigt en jättefin present till någon som har trädgård:)

Om du beställer produkter ur olika kategorier på samma gång: tänk på att det är artiklarna med den längsta leveranstiden som bestämmer leveranstid för hela din order. Du kan absolut begära delleveranser, men då måste du betala fraktavgift för varje delleverans, vilket blir ganska dyrt. Fraktavgift till ditt utlämningsställe är 79 kr. Du kan betala efter leverans om du föredrar det.

 

Du kan enkelt

BESTÄLLA OCH SKICKA KRUKVÄXTER

ONLINE

– skicka med blomsterbud!

Vill du skicka något annat än krukväxter eller blommor i present?
Presenttips finns här!