Student- och examensblommor

Blomsterbud på studenten/examensdagen 

beställ din blomstergåva direkt på nätet

 

Glasskål med gul germini, blå delphinium, lime, dekorationspinnar och dekorationssten i glasskålen. Hög blomsterdekoration.
Blomsterdekorationen “Sommar” från Flowerhouse passar perfekt som gåva till en student! Den höga dekorationen är arrangerad i en glasskål som är fylld med dekorationssten. Blommor som ingår; Germini, delphinium, och lime. Blå-gula band är knutna runt glasskålen. Överraska på examensdagen med ett blomsterbud från Flowerhouse!

Fler bildexempel på studentblommor/examensblommor finns en bit ner på sidan!

Blommografera online 

Tre stora blomsterförmedlare med egna webbutiker:
Euroflorist, Flowerhouse och Interflora.

Alla tre tar 99 kr för ett blomsterbud inom Sverige.
Alla skickar blommor till utlandet.

 


Kampanj med 10 % rabatt:

Med rabattkod TDEUROFLORIST10 får du
10 % rabatt på din blomsterbeställning hos Euroflorist
Gäller t o m 31/12 – 19
-> till Euroflorist


Några bildexempel på student- och examensblommor ur blomsterförmedlarnas sortiment (fler finns i resp. butik!):

Bukett med blå hortensia, solros, amaranthus, blå/gult band, hjärta med mössa på toppen.
Ett studentarrangemang med blå hortensia, solros, amaranthus, blå/gult band och ett dekorationshjärta med studentmössa. En extra festlig studentbukett! Du hittar den hos blomsterförmedlaren Flowerhouse.
Studentbukett med rosa hortensia, röd ros, amaranthus, aspidistra, pärltråd och ett gult hjärta med studentmössa.
Ytterligare ett studentarrangemang från Flowerhouse! I buketten ingår rosa hortensia, röd ros, amaranthus, aspidistra, pärltråd och ett gult hjärta med studentmössa. Överraska på examensdagen med ett blomsterbud från Flowerhouse!
Rundbunden bukett med gula rosor, krysantemum, gula germini, grönt och färsk lime.
“Lime” – en rundbunden bukett som sprider glädje med sina gula blommor! Den lokale floristen använder sig av gula rosor, krysantemum, gula germini, grönt och färsk lime när hen binder ihop buketten. Det är blomsterförmedlaren Flowerhouse som har formgivit arrangemanget.
Festlig bukett med blandade blommor i gult, blått och orange.
Buketten “Monte Carlo” är en riktig humörhöjare, med sina glada färger! Gerbera, nejlikor och iris i en härlig kombination! Välj mellan tre olika storlekar på buketten hos Euroflorist, som hjälper dig att leverera blommorna ända hem till studentens dörr! Obs: Blomsorter kan variera något på olika orter – floristen använder sig av tillgängliga säsongsblommor!
Bukett med krysantemum, germini, limonium, campanula.
Buketten “Glad” – en perfekt studentbukett! Visst blir man just glad när man tittar på den? Blommor som ingår i buketten; krysanthemum, germini, limonium, campanula. Gör studenten glad med en glad bukett från Flowerhouse!
Högt snittarrangemang i vit kruka, med orange gerbera, orange rosor, mollucella och hypericum.
Blomsterförmedlaren Flowerhouse är duktig på att arrangera festliga blomsterdekorationer. Arrangemanget på bilden heter “Lycka till” och består av orange gerbera, orange rosor, mollucella och hypericum. Superfint! Det är busenkelt att beställa ett blomsterbud direkt på nätet hos Flowerhouse!

 

Tycker du det är för dyrt att skicka blommor*? Då är ett presentkort från Interflora en bra lösning! Välj att skicka presentkortet med sms eller e-post direkt till mottagaren, så slipper du porto- eller budkostnaden (väljer du att skicka presentkortet med vanlig postgång tillkommer en portokostnad). Hos Interflora finns presentkort i olika valörer; 100 kr, 200 kr, 300 kr, 500 kr eller 1.000 kr. Eller välj valör själv (minimum 100 kr, max 2.000 kr). Mottagaren kan använda presentkortet som betalmedel både i Interfloras e-butik och i alla Interflora-anslutna blomsteraffärer. Giltighetstiden för presentkorten är två år från utställandedatum. Läs mer om Interfloras presentkort här!

*egentligen är det inte speciellt dyrt att skicka blommor med bud, med tanke på vad som ingår: administrationskostnad för blomsterförmedlingen att vidarebefordra din beställning till lämplig blomsterbutik, blommor till din blomstergåva, arbetskostnad för floristen för blomsterbindning, lön till personalen, bensinkostnad till blomsterutkörningen, reklamkostnader m m…..trots detta kan det ändå upplevas som dyrt med blomsterbud. Alla måste självklart tänka på sin egen ekonomi. Om du tycker att ett traditionellt blomsterbud gör lite väl stora hål i plånboken är ett presentkort ett jättebra alternativ

 

 

 

Det finns många fler festliga studentbuketter och examensblommor i blomsterförmedlarnas egna webbutiker. Se mer här:

Studentblommor/examensblommor hos Euroflorist

Studentblommor/examensblommor hos Flowerhouse

Studentblommor/examensblommor hos Interflora

 

Skicka blommor till nära och kära
– beställ ett blomsterbud direkt på nätet.
Det är snabbt fixat hos en välkänd
och etablerad online-blomsterförmedlare.

 

Blomsterbud till utlandet:

Vill du skicka blommor till dina nära och kära i utlandet? Hos ovanstående blomsterförmedlare kan du snabbt och lätt beställa blommor för leverans utomlands. Du kan dock inte välja blommor ur de ordinarie blomstersortimenten – du måste istället gå in på resp. förmedlares utlandsavdelning. Där ser du vilka land du kan skicka blommor till och vilka produkter du kan välja mellan. Alternativen ser lite olika ut hos resp. blomsterförmedlare. Se mer här:

Skicka blommor till:

Australien

Belgien

Brasilien

Chile

Danmark

Egypten

Estland

Finland

Frankrike

Grekland

Irland

Island

Italien

Japan

Kanada

Kina

Kroatien

Lettland

Litauen

Luxemburg

Malaysia

Malta

Mexico

Monaco

Nederländerna

Norge

Nya Zeeland

Polen

Ryssland

Schweiz

Spanien

Storbritannien

Thailand

Tjeckien

Turkiet

Tyskland

Ukraina

Ungern

USA

Venezuela

Vietnam

Österrike

 

 

STUDENT- OCH EXAMENSBLOMMOR PÅ NÄTET