Födelsedagsblommor

Skicka en blombukett
till födelsedagsjubilaren

Bukett med blandade blommor i mixade, glada färger. Finns hos Interflora.
Den här buketten sprider verkligen glädje med sina färgglada blommor. Arrangemanget finns att beställa hos välkända Interflora.

beställ ett blomsterbud direkt på nätet

Fler exempelbilder på födelsdagsblommor finns längre ner på sidan!

Tre välkända blomsterförmedlare:
Euroflorist, Flowerhouse och Interflora

Jämför sortiment och priser!

Alla tre tar 99 kr för blomsterbud inom Sverige och alla skickar blommor utomlands.
(Obs: till vissa mindre orter som det tar längre tid att nå kan förmedlingsavgiften bli högre)

KAMPANJ:
10 % rabatt på blombud hos Euroflorist

Uppge rabattkod WINTER10TD i kassan, så får du 10 % rabatt
Gäller i Euroflorists webbutik t o m den 2/5 -18.
-> Till Euroflorist!

Några exempel på fina födelsedagsblommor hos de tre blomsterförmedlarna hittar du härunder. Det finns många fler vackra blommor i butikernas egna webbutiker, så kika gärna i där också. Jämför utbuden och priserna innan du bestämmer dig för vilken blombukett eller blomsterdekoration du vill skicka!

Bukett med 10 st röda rosor och steelgrass.
Gratulera din vän med 10 vackra, röda rosor! Rosen är en kärlekens blomma och brukar alltid gå hem. Buketten på bilden finns hos Interflora som hjälper dig att skicka blommorna med bud hem till födelsedagsjubilaren.
Bukett med blommor i gult och blått. Buketten är dekorerad med en flagga.
Bemärkelsedagen” är en festlig bukett som passar utmärkt som födelsedagspresent. Välj mellan tre olika storlekar i Euroflorists egen internetbutik.
Bukett med gula rosor, krysantemum, gula germini, grönt, färsk lime.
Gul är en färg som piggar upp och gör en glad! Buketten på bilden heter “Lime” och ingår i Flowerhouse utbud av blombuketter.
Bukett med röda rosor - den finns i tre olika storlekar.
Med buketten “Dubbel Kärlek” slår du två flugor i en smäll; födelsedagsjubilaren får en vacker bukett samtidigt som 10 % av blomstervärdet går till Röda Korsets hjälpverksamhet med familjeåterföreningar. Du hittar buketten hos Euroflorist. Ett gåvobevis skickas tillsammans med buketten.

Hos alla blomsterförmedlare kan du lägga till en extra present till din blomstergåva om du vill, t ex en nalle, en strut choklad, en chokladask, lotter, en påse lakrits, en vas… Leta upp tillbehören som listas vid resp. blomsterpresentation. Eller beställ ett färdigt paket med både blommor och en extra gåva:)

Bukett med orange blommor.
En blombukett med stiliga orange blommor blir en glad överraskning! Buketten har designats av Euroflorist. Du kan beställa den direkt på nätet i deras egen webbuik. Välj mellan tre storlekar på buketten.

Egentligen behöver inte blommor till födelsedagar en egen kategori, för de flesta blombuketter, blomsterdekorationer, krukväxter m m passar utmärkt som födelsedagspresenter. Det är bara att titta igenom sortimenten hos blomsterförmedlarna och välja ut en blomma som du tycker passar bra.

Euroflorist,Flowerhouse och Interflora är tre stora blomsterförmedlare och de har alla vackra blomsterarrangemang i sina sortiment.

Vi kan också tipsa om att du hos Interflora kan skicka en chokladpresent istället för en blomma. Blomsterpresenterna och chokladgåvorna tillhör två olika tjänster. Blommorna skickas med blombud, chokladpresenterna skickas med posten.

Jämför gärna sortiment och priser på födelsedagsblommor hos de olika blomsterförmedlarna!

Skicka födelsedagsblommor via Euroflorist

Skicka födelsedagsblommor via Flowerhouse

Skicka födelsedagsblommor via Interflora

Skicka en blomstrande födelsedagspresent
– beställ ett blomsterbud direkt på nätet.
Det är snabbt fixat hos en välkänd
och etablerad online-blomsterförmedlare.

 

Nu är de härliga tulpanerna här! Vill du skicka en bukett tulpaner med bud till någon? Utvalda bildexempel på tulpanbuketter från våra största blomsterförmedlare på nätet finns samlade på den här sidan.

Tips:

Har du trädgård, en kolonilott eller balkong? Då börjar du säkert fundera på vilka blomsterlökar du ska plantera och vilka blomsterfrön du ska så i år.

Hos holländska Bakker finns mängder av olika blomsterlökar; tulpaner, liljor, amaryllis, allium, hyacinter, liljor, narcisser.… Du kan köpa de flesta produkter som finns ute i plantskolorna direkt på nätet. Blomsterfrön, gröna växter och buskar, blommor, träd, häckar, you name it! Läs gärna mer om vad Bakker erbjuder här om du är intresserad.

De flesta blomsterlökar är mogna för leverans under första halvan av september, så du har gott om tid på dig att välja ut dina favoriter!

En förpackning med blomsterlökar blir  för övrigt en jättefin present till någon som har trädgård:)

Om du beställer produkter ur olika kategorier på samma gång: tänk på att det är artiklarna med den längsta leveranstiden som bestämmer leveranstid för hela din order. Du kan absolut begära delleveranser, men då måste du betala fraktavgift för varje delleverans, vilket blir ganska dyrt. Fraktavgift till ditt utlämningsställe är 79 kr. Du kan betala efter leverans om du föredrar det.

 

Blomsterbud till utlandet:

Vill du skicka blommor till dina nära och kära i utlandet? Hos ovanstående blomsterförmedlare kan du snabbt och lätt beställa blommor för leverans utomlands. Du kan dock inte välja blommor ur de ordinarie blomstersortimenten – du måste istället gå in på resp. förmedlares utlandsavdelning. Där ser du vilka land du kan skicka blommor till och vilka produkter du kan välja mellan. Alternativen ser lite olika ut hos resp. blomsterförmedlare. Se mer här:

Skicka blommor till:

Australien

Belgien

Brasilien

Chile

Danmark

Egypten

Estland

Finland

Frankrike

Grekland

Irland

Island

Italien

Japan

Kanada

Kina

Kroatien

Lettland

Litauen

Luxemburg

Malaysia

Malta

Mexico

Monaco

Nederländerna

Norge

Nya Zeeland

Polen

Ryssland

Schweiz

Spanien

Storbritannien

Thailand

Tjeckien

Turkiet

Tyskland

Ukraina

Ungern

USA

Venezuela

Vietnam

Österrike

 

 

 

Vill du ge bort något annat än blommor i födelsedagspresent?
Presenttips finns här!

 

Du kan enkelt

BESTÄLLA FÖDELSEDAGSBLOMMOR

DIREKT PÅ NÄTET

– skicka med blombud!