Gåvoset

Skicka blommor och presenter

Presentset med bukett i orange/rött plus fyra Sverigelotter. Finns hos Euroflorist.
Gratulera på bemärkelsedagen med en härlig blombukett och fyra Sverigelotter! Presentsetet finns att beställa hos Euroflorist.

Fler exempelbilder på färdiga giftsets finns en bit ner på sidan!

– beställ ett färdigt gåvoset på nätet

KAMPANJ:
10 % rabatt på blombud hos Euroflorist

Uppge rabattkod WINTER10TD i kassan, så får du 10 % rabatt
Gäller i Euroflorists webbutik t o m den 2/5 -18.
-> Till Euroflorist!

Några utvalda bildexempel på färdiga gåvoset ur blomsterförmedlarnas sortiment (observera att choklad- och godisartiklar kan bytas ut mot annan sort av akttuell butik om produkten på bilden inte finns tillgänglig vid beställningstillfället):

Bukett med blommor i lila-rosa, en nalle och en ask med chokladhjärtan. Ur Gift2days utbud.
Hos Gift2day kan du beställa både blomsterbud och presenter. På bilden ser du arrangemanget “Kärlekshälsning” med blommor i härliga lila-rosa färgtoner, en söt nalle och en ask med läckra chokladhjärtan. Kika in hos Gift2day och studera deras utbud av blommor och presenter!
Fem röda rosor och en ask med fyra chokladpraliner. Ur Interfloras sortiment
Fem röda rosor och en ask choklad är en perfekt present när du vill uppvakta någon som tycker extra mycket om:) Presentsetet finns att beställa online hos välkända Interflora.
Presentset med blombukett med blandade blommor i ljusa, milda färger +en strut choklad.
En söt bukett med blandade blommor i ljusa, milda färger och en strut med godis kommer garanterat att uppskattas av den glade presentmottagaren. Gåvosetet hittar du på euroflorist.se.
Festlig bukett med blommor i blått och gult +en påse lakrits.
Vill du uppvakta någon som gillar lakrits? Då kanske den här presenten med en festlig bukett i blått och gult samt en påse lakrits passar bra? Presenten kan du skicka med ett blomsterbud från Gift2day.
Stor rosbukett med rosor i rött och rosa samt en strut choklad. Finns hos Gift2day.
Rosor brukar funka riktigt bra i romantiska sammanhang. Den som får äran att erhålla presenten du ser på bilden kommer säkert att spricka upp i ett överraskat leende när hen ser vad blomsterbudet sträcker fram. Överraska med blommor och choklad från Gift2day!
Bukett med rosor och grönt +en ask godis. Finns hos Euroflorist.
Låt en bukett med rosor och grönt plus en ask godis sprida glädje! Beställ gåvosetet hos Euroflorist, så fixar de en leverans med bud ända hem till mottagarens dörr.
Bukett med röda rosor, cerice/rosa krysantemum, grön hypericum och en nalle. Finns hos Flowerhouse.
“Ett fång kärlek med nalle” är ett romantiskt presentalternativ som du hittar hos blomsterförmedlaren Flowerhouse. Sprid kärlek och glädje med ett romantiskt blomsterbud!
Bukett med rosa rosor, rosa gerberas samt en strut med jordgubbspraliner. Från Gift2day.
Rosa gerberas och rosor är fina tillsammans. En strut med jordgubbspraliner sätter extra piff på presenten, som du kan skicka med bud från Gift2day.
Bukett med blandade blommor i rosa samt en hjärtformad plåtask fylld med hjärtformade chokladpraliner. Finns hos Euroflorist.
Vilken fin present! Blommor i rosa färgtoner och en ask med hjärtlig choklad kommer att göra dagen för den glade presentmottagaren. Skicka presenten med ett blomsterbud från Euroflorist – beställ din gåva direkt på nätet!
Blombukett med gula rosor, gula nejlikor, freesia och veronica samt en strut med smörkola. Finns att beställa hos Gift2day.
Gula blommor är riktiga humörhöjare! Denna pigga present finns att beställa online hos Gift2day, som hjälper dig att skicka gåvan med ett blomsterbud ända hem till mottagarens dörr.
En röd ros +en ask med röda geléhjärtan. Finns hos Euroflorist.
Varför inte överraska din hjärtevän med en romantisk present? En ståtlig, enkel ros och en ask med röda geléhjärtan utstrålar kärlek och omtanke! Du kan beställa din gåva direkt online i Euroflorists webshop.
Bukett med blommor i orange (bl a rosor och gerberas) plus en ask med chokladpraliner. Ur Euroflorists sortiment.
På hösten finns mängder av vackra blommor i höstens varma färgtoner. Arrangemanget på bilden heter “Höstglöd med choklad”. En superfin present som passar vid de flesta tillfällen som kräver uppvaktning. Du hittar “Höstglöd med choklad” hos Euroflorist.
Blombukett med blommor i aprikos, orange, rött tillsammans med grönt. Plus en strut choklad. Ur Euroflorists sortiment.
Buketten “Höstsol” kommer garanterat att pigga upp den glade mottagaren! Speciellt om blomsterbudet består av både blommor och choklad! Skicka ett blomsterbud från Euroflorist och överraska dina nära och kära!
Bukett med blandade blommor i rosa, en nalle och en ask med chokladhjärtan. Från Gift2day.
En romantisk blombukett med blandade rosa blommor, en urgullig nalle och en ask chokladhjärtan blir en present som heter duga! Gåvosetet heter “Romantisk mix”. Överraska en vän med ett blomsterbud från Gift2day och sprid glädje ända hem till mottagarens dörr!
Bukett med gerberas i rosa, gult och rött + en söt nalle. Ur Euroflorists sortiment.
Vill du visa någon att du tycker mycket om henne eller honom? Låt en bukett med härliga gerberas och en söt nalle förmedla ditt budskap! Gåvosetet ingår i Euroflorists utbud av färdiga paket.
Bukett med bl a rosor, germini, santini och nejlika i orange, rött, rosa och lime tillsammans med tre trisslotter. Finns hos Euroflorist.
Passa på att skicka med lite spänning med ditt blomsterbud. Buketten består bl a av rosor, germini, santini och nejlika i orange, rött, rosa och lime. Tre trisslotter inkluderas i gåvan. Presentsetet på bilden finns att beställa hos Euroflorist.
Röd ros och nalle. Från Euroflorist.
Gör någon glad med en röd ros och en urgullig nalle! Gissa om mottagaren kommer att bli glad när blomsterbudet ringer på dörren! Presenten finns att beställa hos välkända Euroflorist.
Blombukett med blommor i olika lila färgtoner +en strut choklad. Ingår i Euroflorists sortiment.
Lila är en vacker färg som utstrålar lugn och lyx. Buketten och chokladstruten hittar du på euroflorist.se.

Blommografera en blomstrande gåva
– beställ ett blomsterbud direkt på nätet.
Det är snabbt fixat hos en välkänd
och etablerad online-blomsterförmedlare.

 

Nu är de härliga tulpanerna här! Vill du skicka en bukett tulpaner med bud till någon? Utvalda bildexempel på tulpanbuketter från våra största blomsterförmedlare på nätet finns samlade på den här sidan.

 

Blomsterbud till utlandet:

Vill du skicka blommor till dina nära och kära i utlandet? Hos ovanstående blomsterförmedlare kan du snabbt och lätt beställa blommor för leverans utomlands. Du kan dock inte välja blommor ur de ordinarie blomstersortimenten – du måste istället gå in på resp. förmedlares utlandsavdelning. Där ser du vilka land du kan skicka blommor till och vilka produkter du kan välja mellan. Alternativen ser lite olika ut hos resp. blomsterförmedlare. Se mer här:

Skicka blommor till:

Australien

Belgien

Brasilien

Chile

Danmark

Egypten

Estland

Finland

Frankrike

Grekland

Irland

Island

Italien

Japan

Kanada

Kina

Kroatien

Lettland

Litauen

Luxemburg

Malaysia

Malta

Mexico

Monaco

Nederländerna

Norge

Nya Zeeland

Polen

Ryssland

Schweiz

Spanien

Storbritannien

Thailand

Tjeckien

Turkiet

Tyskland

Ukraina

Ungern

USA

Venezuela

Vietnam

Österrike