Buketter

Beställ en vacker blombukett

Bukett med rosor, nejlikor, germini och grönt. Färgglad bukett i rött, rosa, orange och gult. En bukett som sprider glädje med sina glada färger!
Blommor i blandade, glada färger är en riktig humörhöjare! Överraska din vän med ett fång blommor! Buketten på bilden består av rosor, nejlikor, germini och grönt. Du hittar den i Interfloras webbutik. Sprid glädje och kärlek med blommor och blad!

överraska med ett blomsterbud

Jämför sortiment och priser hos tre stora blomsterförmedlare:
Euroflorist, Flowerhouse och Interflora

Alla tre tar 99 kr för blomsterbud inom Sverige och alla skickar blombud utomlands.
(Obs: till vissa mindre orter som det tar längre tid att nå kan förmedlingsavgiften bli högre)

KAMPANJ:
10 % rabatt på blombud hos Euroflorist

Uppge rabattkod WINTER10TD i kassan, så får du 10 % rabatt
Gäller i Euroflorists webbutik t o m den 2/5 -18.
-> Till Euroflorist!

Vi har valt ut några exempel på blombuketter ur resp. sortiment (fler finns i resp. butik):

 

En stor bukett med mängder av röda rosor. En grandios bukett!
Tala om ett fång röda rosor!!! Denna grandiosa och exklusiva bukett med mängder av röda rosor måste beställas ett par dagar innan leverans för att säkerställa att floristen har så många rosor hemma. Vill du visa en speciell person alldeles extra mycket uppmärksamhet? Då kan du välja den här fina buketten (obs: den är rätt så dyr…) Buketten finns hos Euroflorist.
En jättesöt bukett med rosa rosor, vit brudslöja och blåbärsris. Ett rosa sisalband är knutet runt buketten.
En dröm i rosa! Denna söta bukett med rosa rosor och vit brudslöja finns att beställa i Flowerhouse webbutik. Beställ ett blomsterbud online!
En bukett i milda gula toner, blandade blomsorter.
En bukett som sprider glädje! Härliga blommor i aprikos färger. Du kan beställa buketten hos Euroflorist som ett blomsterbud.

Hos alla blomsterförmedlare kan du lägga till en extra present till din blomstergåva om du vill, t ex en nalle, en strut choklad, en chokladask, lotter, en påse lakrits, en vas… Leta upp tillbehören som listas vid resp. blomsterpresentation. Eller beställ ett färdigt paket med både blommor och en extra gåva:)

Mycket elegant bukett med liljor i orange och aprikos, Peach Avalanche, rosor, Aspidistra blad, eukalyptus och så steelgrass med blänkande pärlor. Orange-gula toner.
Vilken elegant bukett! Den består av liljor i orange och aprikos, Peach Avalanche, rosor, Aspidistra blad, eukalyptus och steelgrass med blänkande pärlor. Buketten kan du skicka med ett blomsterbud från Flowerhouse.

Tre välkända blomsterförmedlare:

Euroflorist

Flowerhouse

Interflora

Jämför sortiment och priser!

– alla tre tar 99 kr i budavgift inom Sverige

Vill du skicka något annat än blommor i present?
Presenttips finns här!

Vill du överraska en vän med en fin blombukett? Det finns otroligt många vackra arrangemang i olika prisklasser hos blomsterförmedlarna. Du kan beställa en blombukett direkt online och få den skickad till mottagaren med blombud. Euroflorist, Flowerhouse och Interflora är tre stora blomsterförmedlare som alla har tjusiga blombuketter i sina sortiment. Du kan beställa både höga och låga buketter, buketter med enfärgade blommor eller mixade blommor.

Jämför gärna Euroflorists, Flowerhouse och Interfloras blombukettssortiment, priser, leveransvillkor m m! Du kan skicka blommor utomlands hos alla tre.

Till Euroflorists butik

Till Flowerhouse butik

Till Interfloras butik

Blommografera en blombukett till dina nära och kära
– beställ ett blomsterbud direkt på nätet.
Det är snabbt fixat hos en välkänd
och etablerad online-blomsterförmedlare.

Nu är de härliga tulpanerna här! Vill du skicka en bukett tulpaner med bud till någon? Utvalda bildexempel på tulpanbuketter från våra största blomsterförmedlare på nätet finns samlade på den här sidan.

Tips:

Har du trädgård, en kolonilott eller balkong? Då börjar du säkert fundera på vilka blomsterlökar du ska plantera och vilka blomsterfrön du ska så i år.

Hos holländska Bakker finns mängder av olika blomsterlökar; tulpaner, liljor, amaryllis, allium, hyacinter, liljor, narcisser.… Du kan köpa de flesta produkter som finns ute i plantskolorna direkt på nätet. Blomsterfrön, gröna växter och buskar, blommor, träd, häckar, you name it! Läs gärna mer om vad Bakker erbjuder här om du är intresserad.

De flesta blomsterlökar är mogna för leverans under första halvan av september, så du har gott om tid på dig att välja ut dina favoriter!

En förpackning med blomsterlökar blir  för övrigt en jättefin present till någon som har trädgård:)

Om du beställer produkter ur olika kategorier på samma gång: tänk på att det är artiklarna med den längsta leveranstiden som bestämmer leveranstid för hela din order. Du kan absolut begära delleveranser, men då måste du betala fraktavgift för varje delleverans, vilket blir ganska dyrt. Fraktavgift till ditt utlämningsställe är 79 kr. Du kan betala efter leverans om du föredrar det.

Blomsterbud till utlandet:

Vill du skicka blommor till dina nära och kära i utlandet? Hos ovanstående blomsterförmedlare kan du snabbt och lätt beställa blommor för leverans utomlands. Du kan dock inte välja blommor ur de ordinarie blomstersortimenten – du måste istället gå in på resp. förmedlares utlandsavdelning. Där ser du vilka land du kan skicka blommor till och vilka produkter du kan välja mellan. Alternativen ser lite olika ut hos resp. blomsterförmedlare. Se mer här:

Skicka blommor till:

Australien

Belgien

Brasilien

Chile

Danmark

Egypten

Estland

Finland

Frankrike

Grekland

Irland

Island

Italien

Japan

Kanada

Kina

Kroatien

Lettland

Litauen

Luxemburg

Malaysia

Malta

Mexico

Monaco

Nederländerna

Norge

Nya Zeeland

Polen

Ryssland

Schweiz

Spanien

Storbritannien

Thailand

Tjeckien

Turkiet

Tyskland

Ukraina

Ungern

USA

Venezuela

Vietnam

Österrike

 

 

Du kan enkelt

BESTÄLLA BLOMMOR / BUKETTER ONLINE!

– skicka dem med ett blombud!