Exklusiva, dyra blommor

Vill du överraska någon
med en exklusiv blomma?

Rosbukett med rosor i blandade färger (här orange, rosa, gul, röd)
Ett fång rosor passar vid de flesta tillfällen när någon ska uppvaktas. Hos Euroflorist kan du beställa en underbart vacker bukett med rosor i blandade, glada färger. Välj mellan tre olika storlekar på buketten. Den största är extra tjusig med mängder av vackra rosor. Vilken humörhöjare! Gör någon glad med ett blombud från Euroflorist!

Beställ ett blomsterbud enkelt online

KAMPANJ:
10 % rabatt på blombud hos Euroflorist

Uppge rabattkod WINTER10TD i kassan, så får du 10 % rabatt
Gäller i Euroflorists webbutik t o m den 2/5 -18.
-> Till Euroflorist!

Om du vill satsa på en blomsterskapelse med det där lilla extra och är beredd att betala för den, finns det gott om alternativ hos blomsterförmedlarna. Vi har valt ut några exempel på exklusiva blombuketter, blomsterarrangemang och blomsterdekorationer hos Euroflorist, Flowerhouse och Interflora.

Alla tre tar 99 kr för blomsterbud inom Sverige och alla skickar blombud utomlands.
(Obs: till vissa mindre orter som det tar längre tid att nå kan förmedlingsavgiften bli högre)

Tänk på att många buketter erbjuds i tre olika storlekar. Speciellt Euroflorist och Flowerhouse har det konceptet.

Några utvalda bildexempel på exklusiva buketter och blomsterdekorationer:

Bukett med pastellfärgade rosor.
Buketten med pastellfärgade rosor heter “Blomsterromans“. Vill du skicka den till en vän? Leta upp den i Euroflorists webbutik och skicka den med blomsterbud!
En stor bukett med 24 stycken vackra, röda rosor.
Vill du slå på stort kan du t ex välja den här buketten med 24 stycken vackra, röda rosor när du skickar ett blomsterbud till din vän. Buketten heter “24 karat” och finns att beställa på nätet hos Interflora.
En stor vit, rund skål med rosor, prärieklocka, kryss, buplerum i ett bulligt blomsterarrangemang. Färgerna går i ljusgult-vitt-grön.
En dekoration som sprider glädje och harmoni. Arrangemanget heter “Blomsterlyx” och finns hos Flowerhouse. Du kan skicka den som ett blomsterbud direkt hem till mottagarens dörr.

Hos alla blomsterförmedlare kan du lägga till en extra present till din blomstergåva om du vill, t ex en nalle, en strut choklad, en chokladask, lotter, en påse lakrits, en vas… Leta upp tillbehören som listas vid resp. blomsterpresentation. Eller beställ ett färdigt paket med både blommor och en extra gåva:)

En bukett med 12 st ståtliga, röda lyxrosor.
Har du en kär vän som du vill uppvakta lite extra? Varför inte skicka en bukett med tolv stycken röda lyxrosor? Buketten på bilden heter “Ett dussin lyxrosor” och finns att beställa online hos Flowerhouse.

Hos alla blomsterförmedlare kan du lägga till en extra present till din blomstergåva om du vill, t ex en nalle, en strut choklad, en chokladask, lotter, en påse lakrits, en vas… Leta upp tillbehören som listas vid resp. blomsterpresentation. Eller beställ ett färdigt paket med både blommor och en extra gåva:)

 

En hög, mycket vacker plantering med säsongens blommor i rosa och magenta toner. En skapelse som utstrålar mycket kärlek!
Här ser vi exempel på floristernas yrkesskicklighet och skaparglädje! Planteringen är som en fin skulptur, med säsongens blommor i rosa och magenta toner. Dekorationen heter “Hjärtats mening“. Skicka den med ett blombud från Euroflorist!
Ett stiligt, högt snittarrangemang med vit fyrkantig kruka, svarta cannapinnar, vita decokryss, grön leucadendron, grön hypericum. Sten i krukan
Denna stilrena blomsterdekoration i en vit, fyrkantig kruka kallas för “Strictly business“. Kanske du vill uppvakta en speciell kund med en blomma? Dekorationen på bilden hittar du hos Flowerhouse.
Stor bukett med röda rosor och vita fresior tillsammans med grönt.
Den här eleganta blombuketten i rött och vitt heter “Köpenhamn“. Buketten består av röda rosor och vita fresior tillsammans med grönt. Vill du skicka den med ett blomsterbud till en vän? Titta in hos Euroflorist!
En vit, rund skål med lågt snittarrangemang. Lila rosor, lila hortensia, ljusrosa prärieklocka, astrantia.
Som alternativ till en blombukett kan du välja en blomsterdekoration. Det låga snittarrangemanget på bilden heter “Romantica” och består av en vit, rund skål med lågt snittarrangemang med lila rosor, lila hortensia, ljusrosa prärieklockor och astrantia. Du hittar dekorationen hos Flowerhouse.
Stor vackert bunden bukett med röda rosor. En manschett av gröna palmblad omger de vackra blommorna.
Är du passionerat kär? Då kanske du vill skicka den här fina buketten till din vän? Buketten heter “Passionerade rosor” och finns hos Euroflorist.
Stor bukett med vackra, pastellfärgade rosor.
Vem skulle inte bli rörd över att få en stor bukett med vackra, pastellfärgade rosor? Buketten heter “Romantiska rosor“. Du kan skicka den med ett blombud från Euroflorist.
En stor mörkröd Grand Prix-ros. Välj själv antal i din bukett!
Välj själv antal rosor i din bukett! Hos Flowerhouse kan du själv bestämma hur många rosor din blomstergåva ska består av. Med stora mörkröda Grand Prix-rosor blir buketten extra lyxig!
Magnifik bukett bestående av enbart rosa rosor.
Vilken bukett! Den kallas helt enkelt bara “Rosa rosbukett“. Om du vill skicka en exklusiv rosbukett till någon du tycker om kan kanske den här buketten passa? Den finns att beställa online hos Euroflorist.
Orkidéplantering (ljuslila orkidé) i glasvas.
Orkidéer har något magiskt över sig! De är också lättskötta och brukar blomma länge. Den här varianten kallas “Trendigt torn av orkidéer” och finns hos Euroflorist.
En gigantisk bukett med mängder av röda rosor.
Det här var den dyraste buketten vi hittade när vi kikade runt i blomsterförmedlarnas butiker. Ett stort fång röda rosor, kan man nog säga! Om du vill imponera på en kär vän gör säkert den här buketten stort intryck! Buketten kallas för “WOW-bukett” och finns att beställa hos Euroflorist. Obs: buketten måste beställas ett par dagar innan leverans.

Vill du ge bort något annat än blommor i present?
Presenttips finns här!

 

Blommografera en exklusiv blombukett
– beställ ett blomsterbud direkt på nätet.
Det är snabbt fixat hos en välkänd
och etablerad online-blomsterförmedlare.

 

Nu är de härliga tulpanerna här! Vill du skicka en bukett tulpaner med bud till någon? Utvalda bildexempel på tulpanbuketter från våra största blomsterförmedlare på nätet finns samlade på den här sidan.

 

Tips:

Har du trädgård, en kolonilott eller balkong? Då börjar du säkert fundera på vilka blomsterlökar du ska plantera och vilka blomsterfrön du ska så i år.

Hos holländska Bakker finns mängder av olika blomsterlökar; tulpaner, liljor, amaryllis, allium, hyacinter, liljor, narcisser.… Du kan köpa de flesta produkter som finns ute i plantskolorna direkt på nätet. Blomsterfrön, gröna växter och buskar, blommor, träd, häckar, you name it! Läs gärna mer om vad Bakker erbjuder här om du är intresserad.

De flesta blomsterlökar är mogna för leverans under första halvan av september, så du har gott om tid på dig att välja ut dina favoriter!

En förpackning med blomsterlökar blir  för övrigt en jättefin present till någon som har trädgård:)

Om du beställer produkter ur olika kategorier på samma gång: tänk på att det är artiklarna med den längsta leveranstiden som bestämmer leveranstid för hela din order. Du kan absolut begära delleveranser, men då måste du betala fraktavgift för varje delleverans, vilket blir ganska dyrt. Fraktavgift till ditt utlämningsställe är 79 kr. Du kan betala efter leverans om du föredrar det.

Blomsterbud till utlandet:

Vill du skicka blommor till dina nära och kära i utlandet? Hos ovanstående blomsterförmedlare kan du snabbt och lätt beställa blommor för leverans utomlands. Du kan dock inte välja blommor ur de ordinarie blomstersortimenten – du måste istället gå in på resp. förmedlares utlandsavdelning. Där ser du vilka land du kan skicka blommor till och vilka produkter du kan välja mellan. Alternativen ser lite olika ut hos resp. blomsterförmedlare. Se mer här:

Skicka blommor till:

Australien

Belgien

Brasilien

Chile

Danmark

Egypten

Estland

Finland

Frankrike

Grekland

Irland

Island

Italien

Japan

Kanada

Kina

Kroatien

Lettland

Litauen

Luxemburg

Malaysia

Malta

Mexico

Monaco

Nederländerna

Norge

Nya Zeeland

Polen

Ryssland

Schweiz

Spanien

Storbritannien

Thailand

Tjeckien

Turkiet

Tyskland

Ukraina

Ungern

USA

Venezuela

Vietnam

Österrike