Böcker om blommor

Böcker = kloka presenter

Ge bort en bok och gör någon glad

Vill du förkovra dig i ämnet blommor, växter och dess skötsel? Eller kanske bara läsa om olika blommor och titta på vackra bilder? Gillar du heminredning finns det mängder med böcker om hur du kan förhöja trivseln med hjälp av vackra blommor. Det finns en hel uppsjö av böcker i dessa ämnen. Här tipsar vi om några!

En bok om blommor är en bra present till någon som är intresserad av vackra saker, heminredning och blommor och växter förstås.

Här kommer några utvalda exempel på böcker som du kan beställa online hos Bokus.com. Om det gäller en present kan du beställa leverans direkt till mottagaren. Bokus.com levererar då boken i en snygg presentförpackning med din personliga hälsning på. Se mer här!

 

Någa utvalda exempel på böcker om blommor och växter:

 

Boken "Lindas blommor" av Linda Ihreskog.
“Lindas blommor – glädje, inspiration och praktiska tips” av Linda Ihreskog (medarbetare Karin Stangertz, form).
Bokens upplägg påminner om en kokbok, där varje blomsterarrangemang presenteras som ett recept, eller kanske ett helt menyförslag.
Fina bilder på buketter, dekorationer, presenttips.
Inbunden. Förlag Roos & Tegner.

 

Boken "Blommande rum" av Gunnar Kaj.
“Blommande rum” av Gunnar Kaj som är blomsterkonstnär. I boken berättar Kaj på ett inspirerande sätt om hur man kan skapa liv i sitt hem med blommor. Medarbetare: Gawell, Charlotte (foto) Inbunden. Förlag: Norstedts

 

Boken "Skydda dina växter" av Maj-Lis Pettersson.
“Skydda dina krukväxter”, av Maj-Lis Pettersson.
En praktiskt handbok om hur du sköter om dina växter och skyddar dem från skadegörare. Medarbetare: Henrikson, Margot (form) / Jansson, Helena (form) / Henrikson, Mattias (form) / Lagerström, Thomas (foto) Häftad. Förlag: Ordalaget Bokförlag.

 

 

Boken "Känn igen 25 blommor" av Björn Bergenholz. Inbunden.
En bok som ger härliga och lärorika lässtunder tillsammans med barnen: “Känn igen 25 blommor”, en bok skriven och illustrerad av Björn Bergenholtz. Lär dig känna igen alla de där fina blommorna som du ser längs stigen, i skogen och på ängen! Boken rekommenderas för åldern 3 – 6 år (den ingår i “Känn igen 25-…”-serien). En perfekt present till ett barn samtidigt som du själv lär dig många blomnamn. Inbunden. Förlag Rabén & Sjögren.

 

Det finns många fler böcker med temat blommor, växter o. deras skötsel i Bokus onlinebutik. Se fler exempel här!


Det finns följande leveranssätt att välja mellan för dig som är privatkund hos Bokus.com:

 

Betalsätt: Faktura, kort, delbetalning.

 

Till Bokus.com!

Andra tips på presenter, förutom böcker och blomsterbud:

Skicka en godisbox

Skicka ost och delikatesser

Skicka blommor och/eller presenter

Skicka nyrostat, ekologiskt kaffe

Skicka ett nallebud

Ge bort en personlig present med gravyr

 

BÖCKER PÅ NÄTET – ONLINEBUTIKER