Begravningskransar

Skicka en begravningskrans med blomsterbud

Blomsterförmedlingarna på nätet har flerårig erfarenhet av att arrangera och skicka begravningskransar med bud direkt till en begravning.

 


Kampanj med 10 % rabatt:

Med rabattkod TDEUROFLORIST10 får du
10 % rabatt på din blomsterbeställning hos Euroflorist
Gäller t o m 31/12 – 19
-> till Euroflorist


 

Några utvalda bildexempel på begravningskransar ur Euroflorists, Flowerhouse och Interfloras sortiment av begravningsblommor:

Begravningskrans med lila rosor, lila prärieklocka, lila alstromeria, grön nejlika och bupleurum. Finns i tre olika storlekar hos Flowerhouse, en av våra största blomsterförmedlingar på nätet.
“Evig ro”, en begravningskrans med lila rosor, lila prärieklocka, lila alstromeria, grön nejlika och bupleurum. Kransen ingår i Flowerhouse sortiment. Observera att du kan välja mellan olika storlekar på begravningskransen (diam. 30 – 35 cm, 40 – 45 cm eller 50 – 55 cm). Beställ ett blombud snabbt och enkelt direkt i Flowerhouse e-butik för leverans direkt till aktuell begravning. Begravningsband i olika färger finns att beställa som tillval. Sorgkransarna hos Flowerhouse hittar du på den här sidan.
Begravningskrans med blommor i lila och rosa; allor, rosor, hortensia och säsongens grönt. Kransen finns att beställa som blomsterbud hos Euroflorist.
Denna vackra begravningskrans kommer från Euroflorist och består av kallor, rosor, hortensia och säsongsgrönt (blomsorter kan variera något beroende på säsong och tillgänglighet). Kransstommen är ca 45 cm i diameter. Begravningskort eller begravningsband med din hälsning finns att beställa till. Alla begravningskransar hos Euroflorist finns samlade på den här sidan.
Begravningskrans med blandade blommor i mixade, glada färger; rosor, germini, santini och grönt. Kransen ingår i Interfloras utbud av begravningsblommor.
En färgglad begravningskrans med rosor, germini, santini och grönt. Blandade färger. Kransen finns att beställa som blombud hos populära Interflora. Begravningsband med din hälsning finns att beställa som tillval. Se alla vackra begravningsblommor hos Interflora här.
Begravningskrans med grön cypress, toppad av en droppformad dekoration (bestående av ljusgula krysanthemum, grön viburnum, gula rosor och vita prärieklockor. Kransen ingår i Flowerhouse utbud av begravningsblommor.
“Fridfull” – en vacker begravningskrans med cypress (55 cm i diameter). En droppformad dekoration är fäst högst upp på kransen. Denna består av ljusgula krysanthemum, grön viburnum, gula rosor och vita prärieklockor . Begravningskransen finns att beställa hos Flowerhouse, en blomsterförmedling med mångårig erfarenhet av att skicka begravningsblommor direkt till aktuell begravning. Begravningsband i olika färger finns att beställa som tillval. Sorgkransarna hos Flowerhouse hittar du på den här sidan.
Begravningskrans fylld med röda rosor, ackompanjerade av en fin sträng av murgröna. Kransen finns att beställa hos Euroflorist, en av våra största blomsterförmedlingar på nätet.
“Begravningskrans i rött” från Euroflorist. En krans fylld med röda rosor, ackompanjerade av en sträng med murgröna på ena sidan. Skicka kransen med ett blomsterbud direkt till aktuell begravning – beställ snabbt och enkelt online. Begravningskort eller begravningsband med din hälsning finns att beställa till. Alla begravningskransar hos Euroflorist finns samlade på den här sidan.
Begravningskrans med nejlikor, rosor och alstromeria i milda färger (ljus cremefärgade och aprikosa färgtoner). Kransen ingår i Interfloras utbud av begravningsblommor.
Kransen “Omtanke” ingår i Interfloras sortiment av begravningsblommor. Den består bl a av nejlikor, rosor och alstromeria i ljusa färger. Du skicka kransen direkt till aktuell begravning – beställ ett blomsterbud i Interfloras egen e-butik. Begravningsband med din hälsning finns att beställa som tillval. Se alla vackra begravningsblommor hos Interflora här.
En rundbunden krans med nejlikor, rosor och hortensia i aprikosa färger. Begravningskransen finns att beställa online hos Flowerhouse.
En rundbunden krans med nejlikor, rosor och hortensia i aprikosa färger. Begravningskransen hittar du hos populära Flowerhouse. Begravningsband i olika färger finns att beställa som tillval. Sorgkransarna hos Flowerhouse hittar du på den här sidan.
Hästskoformad begravningskrans från Flowerhouse, bestående av ljusgula nejlikor, gula germini, gula rosor, grön krysanthemum och gröna nejlikor.
Den här fina hästskoformade kransen kommer från Flowerhouse och består av ljusgula nejlikor, gula germini, gula rosor, grön krysanthemum och gröna nejlikor. Begravningsband i olika färger finns att beställa som tillval. Sorgkransarna hos Flowerhouse hittar du på den här sidan.
Begravningskrans med rosor, iris, krysantemum. Finns att beställa online hos Euroflorist.
“En sista hälsning”, en vacker begravningskrans med blommor i blått och vitt (rosor, iris, krysantemum). Kransen finns att beställa online i Euroflorists egen e-butik. Begravningskort eller begravningsband med din hälsning finns att beställa till. Alla begravningskransar hos Euroflorist finns samlade på den här sidan.
Mosskrans med aprikosa rosor, röda hypericum, orange asclepias, trollhassel och eucalyptus. Du kan få begravningskransen skickad med bud direkt till aktuell begravning – beställ enkelt online i Flowerhouse e-butik.
”Natur”, en mosskrans med aprikosa rosor, röda hypericum, orange asclepias, trollhassel och eucalyptus. Du kan få begravningskransen skickad med bud direkt till aktuell begravning – beställ enkelt online i Flowerhouse e-butik. Begravningsband i olika färger finns att beställa som tillval. Sorgkransarna hos Flowerhouse hittar du på den här sidan.
Begravningskrans med blommor i vitt; rosor, gerbera, krysantemum, snöbollsbuske, hypericum. Kransen kan du skicka med ett blomsterbud från Euroflorist - beställ snabbt och enkelt online.
Den här klassiska begravningskransen består av rosor, gerbera, krysantemum, snöbollsbuske, hypericum och gröna blad. Kransen kan du beställa online i Euroflorists webbutik. Begravningskort eller begravningsband med din hälsning finns att beställa till. Alla begravningskransar hos Euroflorist finns samlade på den här sidan.
Begravningskrans Naturlig med med röda hypericumbär och murgröna. Kransen ingår i Flowerhouse utbud av begravningsblommor.
Begravningskrans med röda hypericumbär och murgröna. Observera att kransen finns i tre olika storlekar ((diam. 30 – 35 cm, 40 – 45 cm eller 50 – 55 cm). Arrangemanget hittar du hos Flowerhouse som har mångårig erfarenhet av blomsterförmedling. Begravningsband i olika färger finns att beställa som tillval. Sorgkransarna hos Flowerhouse hittar du på den här sidan.
Krans i grönt och vitt, med echeveria, hortensia, snöbär. Beställ kransen direkt i Euroflorists onlinebutik , så fixar Euroflorist ett blombud direkt till aktuell begravning.
Denna eleganta begravningskrans i grönt och vitt består vanligtvis av echeveria, hortensia och snöbär (blomsorter kan variera något). Kransen ingår i Euroflorists utbud av begravningsblommor. Begravningskort eller begravningsband med din hälsning finns att beställa till. Alla begravningskransar hos Euroflorist finns samlade på den här sidan.
Begravningskrans med en stomme av cypress, toppad av en dekoration med pastellfärgade rosor. Arrangemanget finns att beställa som blomsterbud hos Flowerhouse, en av våra största blomsterförmedlingar på nätet.
“Pastelldröm” är en vacker begravningskrans på en stomme av cypress, toppad av en dekoration med pastellfärgade rosor. Kransen ingår i Flowerhouse sortiment av begravningsblommor. Begravningsband i olika färger finns att beställa som tillval. Sorgkransarna hos Flowerhouse hittar du på den här sidan.
Begravningskrans med blommor i rosa, lila och cerise; rosor, germini, prärieklocka, nejlikor tillsammans med säsongsgrönt. Begravningskransen ingår i Euroflorists sortiment av begravningsblommor.
“Söt begravningskrans” – en fantastiskt vacker krans med rosor, germini, prärieklocka, nejlikor och säsongsgrönt. Du kan skicka kransen direkt till aktuell begravning via ett blomsterbud från Euroflorist. Begravningskort eller begravningsband med din hälsning finns att beställa till. Alla begravningskransar hos Euroflorist finns samlade på den här sidan.
Begravningskrans med vita avalancherosor och brudslöja . Finns att beställa hos Flowerhouse.
En vacker krans med vita avalancherosor och brudslöja. Den finns att beställa som blomsterbud i Flowerhouse onlinebutik. Begravningsband i olika färger finns att beställa som tillval. Sorgkransarna hos Flowerhouse hittar du på den här sidan.

 

Det finns många fler vackra begravningskransar i
blomsterförmedlarnas egna onlinebutiker. Se mer här:

Begravningskransar från Euroflorist

Begravningskransar från Flowerhouse

Begravningskransar från Interflora