Begravningskransar

Skicka en begravningskrans med blomsterbud

 

Beställ begravningsblommorna online. Jämför utbud och priser hos:
Begravningskransar, begravningsdekorationer, sorgbuketter/begravningsbuketter kan du skicka med bud till aktuell begravning via en etablerad blomsterförmedling.

JÄMFÖR SORTIMENT OCH PRISER hos
de största blomsterförmedlingarna på nätet:

Florister i Sverige

Euroflorist och Interflora

Blomsterförmedlingarna på nätet har flerårig erfarenhet av att arrangera och skicka begravningskransar med bud direkt till en begravning.

Några utvalda bildexempel på begravningskransar ur Euroflorists, och Interfloras sortiment av begravningsblommor:

Begravningskrans med blommor i lila och rosa; allor, rosor, hortensia och säsongens grönt. Kransen finns att beställa som blomsterbud hos Euroflorist.
Denna vackra begravningskrans kommer från Euroflorist och består av kallor, rosor, hortensia och säsongsgrönt (blomsorter kan variera något beroende på säsong och tillgänglighet). Kransstommen är ca 45 cm i diameter. Begravningskort eller begravningsband med din hälsning finns att beställa till. Alla begravningskransar hos Euroflorist finns samlade på den här sidan
Begravningskrans med blandade blommor i mixade, glada färger; rosor, germini, santini och grönt. Kransen ingår i Interfloras utbud av begravningsblommor.
En färgglad begravningskrans med rosor, germini, santini och grönt. Blandade färger. Kransen finns att beställa som blombud hos populära Interflora. Begravningsband med din hälsning finns att beställa som tillval. Se alla vackra begravningsblommor hos Interflora här.
Begravningskrans fylld med röda rosor, ackompanjerade av en fin sträng av murgröna. Kransen finns att beställa hos Euroflorist, en av våra största blomsterförmedlingar på nätet.
“Begravningskrans i rött” från Euroflorist. En krans fylld med röda rosor, ackompanjerade av en sträng med murgröna på ena sidan. Skicka kransen med ett blomsterbud direkt till aktuell begravning – beställ snabbt och enkelt online. Begravningskort eller begravningsband med din hälsning finns att beställa till. Alla begravningskransar hos Euroflorist finns samlade på den här sidan.
Begravningskrans med nejlikor, rosor och alstromeria i milda färger (ljus cremefärgade och aprikosa färgtoner). Kransen ingår i Interfloras utbud av begravningsblommor.
Kransen “Omtanke” ingår i Interfloras sortiment av begravningsblommor. Den består bl a av nejlikor, rosor och alstromeria i ljusa färger. Du skicka kransen direkt till aktuell begravning – beställ ett blomsterbud i Interfloras egen e-butik. Begravningsband med din hälsning finns att beställa som tillval. Se alla vackra begravningsblommor hos Interflora här.
Begravningskrans med rosor, iris, krysantemum. Finns att beställa online hos Euroflorist.
“En sista hälsning”, en vacker begravningskrans med blommor i blått och vitt (rosor, iris, krysantemum). Kransen finns att beställa online i Euroflorists egen e-butik. Begravningskort eller begravningsband med din hälsning finns att beställa till. Alla begravningskransar hos Euroflorist finns samlade på den här sidan
Begravningskrans med blommor i vitt; rosor, gerbera, krysantemum, snöbollsbuske, hypericum. Kransen kan du skicka med ett blomsterbud från Euroflorist - beställ snabbt och enkelt online.
Den här klassiska begravningskransen består av rosor, gerbera, krysantemum, snöbollsbuske, hypericum och gröna blad. Kransen kan du beställa online i Euroflorists webbutik. Begravningskort eller begravningsband med din hälsning finns att beställa till. Alla begravningskransar hos Euroflorist finns samlade på den här sidan
Krans i grönt och vitt, med echeveria, hortensia, snöbär. Beställ kransen direkt i Euroflorists onlinebutik , så fixar Euroflorist ett blombud direkt till aktuell begravning.
Denna eleganta begravningskrans i grönt och vitt består vanligtvis av echeveria, hortensia och snöbär (blomsorter kan variera något). Kransen ingår i Euroflorists utbud av begravningsblommor. Begravningskort eller begravningsband med din hälsning finns att beställa till. Alla begravningskransar hos Euroflorist finns samlade på den här sidan
Begravningskrans med blommor i rosa, lila och cerise; rosor, germini, prärieklocka, nejlikor tillsammans med säsongsgrönt. Begravningskransen ingår i Euroflorists sortiment av begravningsblommor.
“Söt begravningskrans” – en fantastiskt vacker krans med rosor, germini, prärieklocka, nejlikor och säsongsgrönt. Du kan skicka kransen direkt till aktuell begravning via ett blomsterbud från Euroflorist. Begravningskort eller begravningsband med din hälsning finns att beställa till. Alla begravningskransar hos Euroflorist finns samlade på den här sidan

 

Det finns många fler vackra begravningskransar i
blomsterförmedlingarnas egna onlinebutiker. Se mer här:

Begravningskransar från Euroflorist

Begravningskransar från Interflora