Enkla buketter & solitärer

Solitärer och billiga, enkla buketter

så stiliga i sin enkelhet!

Bukett med två stycken lila dekokryss, steelgras med pärlor, fontängräs. Bindes med matchande bast.
Purple Anastasia” är en fantastisk bukett, med två lila dekokryss, steelgrass med pärlor och fontängräs. Matchande bast är knutet runt buketten. Skicka den med ett bud från blomsterförmedlaren Flowerhouse.se!

Alla tre tar 99 kr för blomsterbud inom Sverige och alla skickar blombud utomlands.
(Obs: till vissa mindre orter som det tar längre tid att nå kan förmedlingsavgiften bli högre)

KAMPANJ:
10 % rabatt på blombud hos Euroflorist

Uppge rabattkod WINTER10TD i kassan, så får du 10 % rabatt
Gäller i Euroflorists webbutik t o m den 2/5 -18.
-> Till Euroflorist!

En enkel solitär blomma eller ett par blommor med lite grönt i en vacker, enkel bukett räcker långt och passar utmärkt som gåva vid olika tillfällen. Det stilrena och enkla är ofta riktigt flott! Och så är de här buketterna/blommorna lite billigare än buketter med många blommor. Ett bra alternativ när du vill överraska en vän med en fin gåva utan att du behöver ruinera dig!

Några utvalda bildexempel:

Bukett med orange gerbera, gräs, kniphofia, ormhassel och grönt.
En riktigt festlig bukett, i all sin enkelhet! Blommor och växter som används till arrangemanget är orange gerbera, gräs, kniphofia, ormhassel och grönt. Titta in på Flowerhouse.se och studera deras fina buketter! Flowerhouse är en stor blomsterförmedlare som hjälper dig att skicka blomsterbud hem till mottagarens dörr.

Hos alla blomsterförmedlare kan du lägga till en extra present till din blomstergåva om du vill, t ex en nalle, en strut choklad, en chokladask, lotter, en påse lakrits, en vas… Leta upp tillbehören som listas vid resp. blomsterpresentation. Eller beställ ett färdigt paket med både blommor och en extra gåva:)

 

Du hittar fler enkla buketter och solitärer på blomsterförmedlarnas egna hemsidor. Se mer här:

Till Flowerhouse

Skicka blommor med bud
– beställ din blomstergåva direkt på nätet.
Det är snabbt fixat hos en välkänd
och etablerad online-blomsterförmedlare.

Nu är de härliga tulpanerna här! Vill du skicka en bukett tulpaner med bud till någon? Utvalda bildexempel på tulpanbuketter från våra största blomsterförmedlare på nätet finns samlade på den här sidan.

Tips:

Har du trädgård, en kolonilott eller balkong? Då börjar du säkert fundera på vilka blomsterlökar du ska plantera och vilka blomsterfrön du ska så i år.

Hos holländska Bakker finns mängder av olika blomsterlökar; tulpaner, liljor, amaryllis, allium, hyacinter, liljor, narcisser.… Du kan köpa de flesta produkter som finns ute i plantskolorna direkt på nätet. Blomsterfrön, gröna växter och buskar, blommor, träd, häckar, you name it! Läs gärna mer om vad Bakker erbjuder här om du är intresserad.

De flesta blomsterlökar är mogna för leverans under första halvan av september, så du har gott om tid på dig att välja ut dina favoriter!

En förpackning med blomsterlökar blir  för övrigt en jättefin present till någon som har trädgård:)

Om du beställer produkter ur olika kategorier på samma gång: tänk på att det är artiklarna med den längsta leveranstiden som bestämmer leveranstid för hela din order. Du kan absolut begära delleveranser, men då måste du betala fraktavgift för varje delleverans, vilket blir ganska dyrt. Fraktavgift till ditt utlämningsställe är 79 kr. Du kan betala efter leverans om du föredrar det.

 

Blomsterbud till utlandet:

Vill du skicka blommor till dina nära och kära i utlandet? Hos ovanstående blomsterförmedlare kan du snabbt och lätt beställa blommor för leverans utomlands. Du kan dock inte välja blommor ur de ordinarie blomstersortimenten – du måste istället gå in på resp. förmedlares utlandsavdelning. Där ser du vilka land du kan skicka blommor till och vilka produkter du kan välja mellan. Alternativen ser lite olika ut hos resp. blomsterförmedlare. Se mer här:

Skicka blommor till:

Australien

Belgien

Brasilien

Chile

Danmark

Egypten

Estland

Finland

Frankrike

Grekland

Irland

Island

Italien

Japan

Kanada

Kina

Kroatien

Lettland

Litauen

Luxemburg

Malaysia

Malta

Mexico

Monaco

Nederländerna

Norge

Nya Zeeland

Polen

Ryssland

Schweiz

Spanien

Storbritannien

Thailand

Tjeckien

Turkiet

Tyskland

Ukraina

Ungern

USA

Venezuela

Vietnam

Österrike