Gerberabuketter

Gerbera
– en blomma som sprider glädje 

Bukett med gerberas i blandade, glada färger.
Madagaskar” heter buketten på bilden. Den består av gerberas i blandade, glada färger tillsammans grönt. Buketten finns att beställa i tre olika storlekar. Här ser du mellanstorleken. Titta in hos Euroflorist ifall du vill skicka en gerberabukett med ett blomsterbud!

Fler exempelbilder på gerberabuketter finns en bit ner på sidan!

Beställ en gerberabukett på nätet
och skicka den med ett blomsterbud

KAMPANJ:
10 % rabatt på blombud hos Euroflorist

Uppge rabattkod WINTER10TD i kassan, så får du 10 % rabatt
Gäller i Euroflorists webbutik t o m den 2/5 -18.
-> Till Euroflorist!

Buketter med gerberor brukar sprida mycket glädje. Gerberablomman är så enkel och den finns i en mängd olika, glada färger. Vill du göra någon riktigt glad? Varför inte skicka en Gerberabukett med ett blomsterbud? Eller någon annan fin blombukett.Nedan ges några exempel på gerberabuketter som du kan beställa direkt på nätet. Vissa gerberor benämns som “germinis”, vilket är en mindre variant av gerberas. Det finns fler buketter i blomsterförmedlarnas egna onlinebutiker, så du har många vackra blommor att välja mellan!

Bukett med gerbera i cerise färgtoner.
En fantastisk bukett med gerberas i cerise. Den finns i tre storlekar i Euroflorists egen webbutik. Obs: På bilden visas buketten i mellanstorlek.
Blombukett med germini i cerise och rött, lila prärieklockor, lila lövkojor, lila klematis tillsammans med daggkåpa och eucalyptus.
Germini i cerise och rött, lila prärieklockor, lila lövkojor, lila klematis tillsammans med daggkåpa och eucalyptus i en skön kombination har resulterat i buketten “Barcelona”. Det är Flowerhouse som designat buketten. Du kan skicka den med ett blomsterbud ända hem till mottagarens dörr.
Bukett med blandade vita blommor, bl a gerberas och liljor.
Blommor i vitt är stiliga. “Tidlös design” är en skapelse från Euroflorist, med bl a vita gerberas. Du kan skicka buketten med ett blomsterbud ända hem till mottagarens adress.

Hos alla blomsterförmedlare kan du lägga till en extra present till din blomstergåva om du vill, t ex en nalle, en strut choklad, en chokladask, lotter, en påse lakrits, en vas… Leta upp tillbehören som listas vid resp. blomsterpresentation. Eller beställ ett färdigt paket med både blommor och en extra gåva:)

Blombukett med cerise germini, lila prärieklockor, och limonium.
Blombuketten på bilden består av cerise germini med lila limonium och prärieklocka samt eukalyptus. En dekorativ bukett som fått just namnet “Dekorativ“. Skicka den eller någon annan blombukett med ett blomsterbud från Flowerhouse!
Bukett med gerberas i blandade, glada färger.
Den som får en bukett med färgglada gerberas (blandade färger) kommer att bli glad! Du hittar buketten i Euroflorists egen internetbutik. Skicka en blomma med blomsterbud, det gör gott för både mottagaren och givaren:)
Bukett med gerberor i färgtonerna rosa, cerise och vitt.
Glansfulla gerberor” är en stilig blombukett som du hittar i Euroflorists utbud. Den finns i tre storlekar. Kika in i Euroflorists webbutik, så hittar du både buketten på bilden och mängder av andra vackra blombuketter!
Bukett med germinis, brudslöja, pistage och grönt.
Gör någon glad med buketten “Joyful”! Buketten är en kombination med germini, brudslöja, pistage och gröna inslag. Skicka Joyful eller något annat blomsterarrangemang med ett blomsterbud från Flowerhouse!
Bukett med rosor, germini, santini, anastacuakryss och veronica.
Sundown” är en blombukett bestående av rosor, germini, santini, anastacuakryss och veronica. Ett konstverk! Du hittar buketten i Flowerhouse egen webbshop.

 

Gör någon glad med ett blomsterbud! Du kan beställa det direkt på nätet hos någon av nedanstående blomsterförmedlare:

 

Vilken blomsort passar till just ditt blomsterbud?
Några tips:
Buketter med liljor
Buketter med nejlikor
Buketter med orkidéer
Buketter med rosor

Du kan också välja att skicka en krukväxt med bud!

 

Skicka en gerberabukett med bud
– beställ din blomstergåva direkt på nätet.
Det är snabbt fixat hos en välkänd
och etablerad online-blomsterförmedlare.

Nu är de härliga tulpanerna här! Vill du skicka en bukett tulpaner med bud till någon? Utvalda bildexempel på tulpanbuketter från våra största blomsterförmedlare på nätet finns samlade på den här sidan.

 

Tips:

Har du trädgård, en kolonilott eller balkong? Då börjar du säkert fundera på vilka blomsterlökar du ska plantera och vilka blomsterfrön du ska så i år.

Hos holländska Bakker finns mängder av olika blomsterlökar; tulpaner, liljor, amaryllis, allium, hyacinter, liljor, narcisser.… Du kan köpa de flesta produkter som finns ute i plantskolorna direkt på nätet. Blomsterfrön, gröna växter och buskar, blommor, träd, häckar, you name it! Läs gärna mer om vad Bakker erbjuder här om du är intresserad.

De flesta blomsterlökar är mogna för leverans under första halvan av september, så du har gott om tid på dig att välja ut dina favoriter!

En förpackning med blomsterlökar blir  för övrigt en jättefin present till någon som har trädgård:)

Om du beställer produkter ur olika kategorier på samma gång: tänk på att det är artiklarna med den längsta leveranstiden som bestämmer leveranstid för hela din order. Du kan absolut begära delleveranser, men då måste du betala fraktavgift för varje delleverans, vilket blir ganska dyrt. Fraktavgift till ditt utlämningsställe är 79 kr. Du kan betala efter leverans om du föredrar det.

 

Blomsterbud till utlandet:

Vill du skicka blommor till dina nära och kära i utlandet? Hos ovanstående blomsterförmedlare kan du snabbt och lätt beställa blommor för leverans utomlands. Du kan dock inte välja blommor ur de ordinarie blomstersortimenten – du måste istället gå in på resp. förmedlares utlandsavdelning. Där ser du vilka land du kan skicka blommor till och vilka produkter du kan välja mellan. Alternativen ser lite olika ut hos resp. blomsterförmedlare. Se mer här:

Skicka blommor till:

Australien

Belgien

Brasilien

Chile

Danmark

Egypten

Estland

Finland

Frankrike

Grekland

Irland

Island

Italien

Japan

Kanada

Kina

Kroatien

Lettland

Litauen

Luxemburg

Malaysia

Malta

Mexico

Monaco

Nederländerna

Norge

Nya Zeeland

Polen

Ryssland

Schweiz

Spanien

Storbritannien

Thailand

Tjeckien

Turkiet

Tyskland

Ukraina

Ungern

USA

Venezuela

Vietnam

Österrike