Konfirmation

Gratulera
till Konfirmationen
med ett blomsterbud

beställ ett blomsterbud online

Bukett med blandade blommor i lila och vitt tillsammans med mycket grönt.
Blommor och blad i lila, vitt och grönt bildar tillsammans en högtidlig bukett. Den finns i tre olika storlekar; Standard, Elegant och Lyx. Surfa in på euroflorist.se och spana in deras utbud av buketter! Euroflorist skickar blommorna med ett bud ända hem till konfirmandens hemadress.

Beställ din blomstergåva snabbt och lätt direkt på nätet

Två stora blomsterförmedlingar med egna webbutiker:
Euroflorist och Interflora.

Alla tre tar 99 kr för ett blomsterbud inom Sverige.
Alla skickar blommor till utlandet.


 

Är det konfirmation på gång? Då vill du kanske gratulera konfirmanden med en blombukett. Om du inte har möjlighet att överlämna blommorna personligen är ett blomsterbud perfekt. Du kan beställa det direkt online!

Några bildexempel ur blomsterförmedlarnas sortiment (fler finns i resp. butik!):

Rundbunden bukett med pastellfärgade nejlikor.
“Cupcake”, en söt nejlikebukett i milda pastellfärger. Den lokalen floristen binder ihop nejlikorna till en tjusig, rundbunden bukett. Välj mellan tre olika storlekar hos Euroflorist. Överraska konfirmanden med ett blomsterbud!
Rosbukett med rosa, gula och orange rosor, tillsammans med småblommigt blått och grönt.
Vilken stilig bukett, en riktig färgklick! Rosor i olika färger är perfekta att skicka som present till konfirmationen. Välj mellan storlekarna Standard, Elegant och Lyx. På bilden ser du den mellersta storleken. Hos Euroflorist finns mängder av fina blomsterarrangemang att välja mellan!
Gula gerberor, rosa nejlikor och blå iris i en vackert bunden bukett.
Monte Carlo” är en bukett som verkligen piggar upp med sina glada färger. Du hittar den i Euroflorists stora stortiment av blombuketter.
Bukett med rosa rosor och rosa germini tillsammans med småblommigt vitt och gröna blad.
Rosa perfektion” är buketten med genomgående rosa blommor tillsammans med gröna blad. Superfin! Vill du skicka den för att gratulera till konfirmationen? Beställ ett blomsterbud hos Euroflorist!

 

Tycker du det är för dyrt att skicka blommor*? Då är ett presentkort från Interflora en bra lösning! Välj att skicka presentkortet med sms eller e-post direkt till mottagaren, så slipper du porto- eller budkostnaden (väljer du att skicka presentkortet med vanlig postgång tillkommer en portokostnad). Hos Interflora finns presentkort i olika valörer; 100 kr, 200 kr, 300 kr, 500 kr eller 1.000 kr. Eller välj valör själv (minimum 100 kr, max 2.000 kr). Mottagaren kan använda presentkortet som betalmedel både i Interfloras e-butik och i alla Interflora-anslutna blomsteraffärer. Giltighetstiden för presentkorten är två år från utställandedatum. Läs mer om Interfloras presentkort här!

*egentligen är det inte speciellt dyrt att skicka blommor med bud, med tanke på vad som ingår: administrationskostnad för blomsterförmedlingen att vidarebefordra din beställning till lämplig blomsterbutik, blommor till din blomstergåva, arbetskostnad för floristen för blomsterbindning, lön till personalen, bensinkostnad till blomsterutkörningen, reklamkostnader m m…..trots detta kan det ändå upplevas som dyrt med blomsterbud. Alla måste självklart tänka på sin egen ekonomi. Om du tycker att ett traditionellt blomsterbud gör lite väl stora hål i plånboken är ett presentkort ett jättebra alternativ

 

 

I blomsterförmedlingarnas egna webbutiker finns många fler buketter och blomsterarrangemang att välja mellan! Se mer här:

Till Euroflorist
Till Interflora

 

Blommografera en blomstrande present
– beställ ett blomsterbud direkt på nätet.
Det är snabbt fixat hos en välkänd
och etablerad online-blomsterförmedlare.

 

Blomsterbud till utlandet:

Vill du skicka blommor till dina nära och kära i utlandet? Hos ovanstående blomsterförmedlare kan du snabbt och lätt beställa blommor för leverans utomlands. Du kan dock inte välja blommor ur de ordinarie blomstersortimenten – du måste istället gå in på resp. förmedlares utlandsavdelning. Där ser du vilka land du kan skicka blommor till och vilka produkter du kan välja mellan. Alternativen ser lite olika ut hos resp. blomsterförmedlare. Se mer här:

Skicka blommor till:

Australien

Belgien

Brasilien

Chile

Danmark

Egypten

Estland

Finland

Frankrike

Grekland

Irland

Island

Italien

Japan

Kanada

Kina

Kroatien

Lettland

Litauen

Luxemburg

Malaysia

Malta

Mexico

Monaco

Nederländerna

Norge

Nya Zeeland

Polen

Ryssland

Schweiz

Spanien

Storbritannien

Thailand

Tjeckien

Turkiet

Tyskland

Ukraina

Ungern

USA

Venezuela

Vietnam

Österrike

 

 

KONFIRMATIONSBUKETTER ONLINE – SKICKA MED BUD