Konfirmation

Gratulera
till Konfirmationen
med ett blomsterbud

beställ ett blomsterbud online

Bukett med blandade blommor i lila och vitt tillsammans med mycket grönt.
Blommor och blad i lila, vitt och grönt bildar tillsammans en högtidlig bukett. Den finns i tre olika storlekar; Standard, Elegant och Lyx. Surfa in på euroflorist.se och spana in deras utbud av buketter! Euroflorist skickar blommorna med ett bud ända hem till konfirmandens hemadress.

Beställ din blomstergåva snabbt och lätt direkt på nätet

JÄMFÖR UTBUD OCH PRISER PÅ BLOMMOR HOS:

Florister i Sverige
Euroflorist och Interflora


 

Är det konfirmation på gång? Gratulera konfirmanden med en blombukett! Om du inte har möjlighet att överlämna blommorna personligen är ett blomsterbud perfekt. Du beställer det enklast online.

Några bildexempel ur blomsterförmedlarnas sortiment (fler finns i resp. butik!):

Bukett med rosa rosor och rosa germini tillsammans med småblommigt vitt och gröna blad.
Rosa perfektion” är buketten med genomgående rosa blommor tillsammans med gröna blad. Superfin! Vill du skicka den för att gratulera till konfirmationen? Beställ ett blomsterbud hos Euroflorist!

 

Tycker du det är för dyrt att skicka blommor*? Då är ett presentkort från Interflora en bra lösning! Välj att skicka presentkortet med sms eller e-post direkt till mottagaren, så slipper du porto- eller budkostnaden (väljer du att skicka presentkortet med vanlig postgång tillkommer en portokostnad). Hos Interflora finns presentkort i olika valörer; 100 kr, 200 kr, 300 kr, 500 kr eller 1.000 kr. Eller välj valör själv (minimum 100 kr, max 2.000 kr). Mottagaren kan använda presentkortet som betalmedel både i Interfloras e-butik och i alla Interflora-anslutna blomsteraffärer. Giltighetstiden för presentkorten är två år från utställandedatum. Läs mer om Interfloras presentkort här!

*egentligen är det inte speciellt dyrt att skicka blommor med bud, med tanke på vad som ingår: administrationskostnad för blomsterförmedlingen att vidarebefordra din beställning till lämplig blomsterbutik, blommor till din blomstergåva, arbetskostnad för floristen för blomsterbindning, lön till personalen, bensinkostnad till blomsterutkörningen, reklamkostnader m m…..trots detta kan det ändå upplevas som dyrt med blomsterbud. Alla måste självklart tänka på sin egen ekonomi. Om du tycker att ett traditionellt blomsterbud gör lite väl stora hål i plånboken är ett presentkort ett jättebra alternativ

 

 

I blomsterförmedlingarnas egna webbutiker finns många fler buketter och blomsterarrangemang att välja mellan! Se mer här:

Till Florister i Sverige
Till Euroflorist
Till Interflora

 

Gratulera med ett fång blommor – skicka dem med bud!

 

Blomsterbud till utlandet:

Vill du skicka blommor till dina nära och kära i utlandet? Hos ovanstående blomsterförmedlare kan du snabbt och lätt beställa blommor för leverans utomlands. Du kan dock inte välja blommor ur de ordinarie blomstersortimenten – du måste istället gå in på resp. förmedlares utlandsavdelning. Där ser du vilka land du kan skicka blommor till och vilka produkter du kan välja mellan. Alternativen ser lite olika ut hos resp. blomsterförmedlare. Se mer här:

Skicka blommor till:

Australien

Belgien

Brasilien

Chile

Danmark

Egypten

Estland

Finland

Frankrike

Grekland

Irland

Island

Italien

Japan

Kanada

Kina

Kroatien

Lettland

Litauen

Luxemburg

Malaysia

Malta

Mexico

Monaco

Nederländerna

Norge

Nya Zeeland

Polen

Schweiz

Spanien

Storbritannien

Thailand

Tjeckien

Turkiet

Tyskland

Ukraina

Ungern

USA

Venezuela

Vietnam

Österrike

 

 

KONFIRMATIONSBUKETTER ONLINE – SKICKA MED BUD