Rosor

Överraska med en vacker rosbukett

En mycket stor bukett full med vackra rosor i blandade färger (rött-gult-orange).
Denna exklusiva rosbukett kallar Euroflorist för “Glödande Rosor“. Den kostar en del…Vill du skicka något billigare rosor, finns det gott rosbuketter till rimliga priser hos blomsterförmedlarna. “Glödande rosor” finns att beställa online hos Euroflorist.

Fler exempelbilder på rosbuketter finns en bit ner på sidan!

KAMPANJ:
10 % rabatt på blombud hos Euroflorist

Uppge rabattkod WINTER10TD i kassan, så får du 10 % rabatt
Gäller i Euroflorists webbutik t o m den 2/5 -18.
-> Till Euroflorist!

Beställ ett blomsterbud enkelt online. Snabb leverans!

 

Tre stora blomsterförmedlare på nätet:

Euroflorist, Flowerhouse och Interflora

Jämför sortiment och priser!

Alla tre tar 99 kr för blomsterbud inom Sverige och alla skickar blommor utomlands.
(Obs: till vissa mindre orter som det tar längre tid att nå kan förmedlingsavgiften bli högre)

Vi presenterar här ett urval ur resp. butiks sortiment av rosor. Rosor finns i alla prisklasser; billiga rosor, rosor i mellanprisklass och dyra rosor. Vissa rosbuketter sticker ut lite extra.

En enkel röd ros, med strimlor av grönt format som ett hjärta runt själva blomman.
En enkel, men mycket elegant ros. Den finns i Euroflorists sortiment och kallas för “Mitt Hjärta“. Du kan skicka den med ett blomsterbud från Euroflorist direkt hem till mottagaren.
En bukett med aprikosfärgade rosor. Buketten finns i tre olika storlekar.
Aprikosfärgade rosor är så vackra! Den här buketten finns i tre olika storlekar hos Euroflorist. Beställ den som ett blombud direkt på nätet!
En enkel röd ros tillsammans med en söt liten nalle.
Vill du skicka en present till ett litet barn? Då kan kanske den här fina rosen tillsammans med en söt nalle passar bra. Presenten har produktnamnet “Puss och kram” och finns att beställa som blomsterbud i Euroflorists webbutik
Bukett med tio rosa rosor och vit brudslöja.
En bukett med 10 stycken skira rosa rosor och vit brudslöja, inslagen i fint omslagspapper passar som present vid de flesta tillfällen. Buketten finns hos Flowerhouse. Skicka den med ett blombud till din vän!
Ett dussin röda lyxrosor i en vacker bukett.
Ett dussin röda lyxrosor kommer säkert att uppskattas mycket av mottagaren! Buketten finns i Flowerhouse utbud.
1 st röd ros med grönt.
En ensam, ståtlig ros som säger allt! Du kan skicka den som ett blomsterbud direkt hem till mottagaren. Titta in hos Euroflorist, där finns den!
Vackert handbunden bukett med röda rosor och tropiska palmblad knutna som en manschett runt buketten. Finns i tre olika storlekar.
Är du passionerat förälskad? Då kanske du vill överraska din vän med den här tjusiga buketten? Den heter “Passionerade rosor” och finns i tre olika storlekar. Buketten hittar du hos Euroflorist.
MYCKET stor, exklusiv lyxbukett, vackert bunden med mängder av vackra, röda rosor.
Rosor med WOW-känsla…! Den mest exklusiva (också den DYRASTE!) rosbuketten vi hittade när vi kikade runt bland förmedlarnas blommor är den här lyxiga buketten. Den heter WOW och finns hos Euroflorist. Obs: buketten måste beställas ett par dagar innan leverans.
Bukett med vackra, röda rosor, inslagna i passande omslagspapper för att höja presentkänslan.
Den fina rosbuketten på bilden kallas för “Röd rosgåva“. Du hittar den i Euroflorists rossortiment. Buketten är inslagen i passande omslagspapper och blir en fin present. Skicka den med ett blomsterbud och gör din vän riktigt glad!
Röda långa rosor. Välj antal själv (max 45 st)
Hos Interflora kan du beställa en bukett med lyxiga, långa röda rosor, där du bestämmer antal rosor själv (max 45 st dock). Dina rosor binds ihop till en vacker rosbukett och budas ut till din vän!
Tre rosa rosor tillsammans med grönt.
Tre söta rosa rosor tillsammans med grönt. Buketten kan du beställa online på Euroflorists hemsida. Tips: vi har läst att rosa rosor kan tolkas som “jag är förälskad i dig”… Låt rosorna tala sitt eget språk!
En söt bukett med rosa rosor tillsammans med brudslöja och grönt (oftast blåbärsris). Et rosa snöre är bundet runt buketten. Mycket söt!
Den här söta buketten är som en dröm i rosa. Buketten heter passande nog också “Pink Dream“. Vill du skicka den med ett blomsterbud hem till en vän? Titta in hos Flowerhouse, där finns buketten!
24 st vackra, röda rosor i en tjusig bukett.
Inte 24 karat guld, utan 24 karat röda rosor! Just så heter den här fina rosbuketten, 24 karat. Du kan beställa den som ett blomsterbud i Interfloras webbutik.

Hos alla blomsterförmedlare kan du lägga till en extra present till din blomstergåva om du vill, t ex en nalle, en strut choklad, en chokladask, lotter, en påse lakrits, en vas… Leta upp tillbehören som listas vid resp. blomsterpresentation. Eller beställ ett färdigt paket med både blommor och en extra gåva:)

Du hittar många fler fina rosbuketter i blomsterförmedlarnas webbutiker!

Skicka rosor med bud
– beställ ett blomsterbud direkt på nätet.
Det är snabbt fixat hos en välkänd
och etablerad online-blomsterförmedlare.

 

Nu är de härliga tulpanerna här! Vill du skicka en bukett tulpaner med bud till någon? Utvalda bildexempel på tulpanbuketter från våra största blomsterförmedlare på nätet finns samlade på den här sidan.

Rosor har en speciell plats i våra hjärtan. De är vackra och doftar underbart gott. Det är också något magiskt över rosor. Röda rosor är en symbol för kärlek och romantik. Rosor har också sitt eget språk. Ett visst antal rosor betyder ett visst budskap. Du kan läsa mer om detta här. Om du vill visa någon din kärlek är röda rosor alltid ett säkert kort. Men det går bra med rosor i andra färger också förstås.

Jämför gärna Euroflorists, Flowerhouse och Interfloras sortiment av rosor samt deras priser, leveransvillkor m m!

Skicka rosor via Euroflorist

Skicka rosor via Flowerhouse

Skicka rosor via Interflora

Vilken blomsort passar till just ditt blomsterbud?
Några tips:

Buketter med gerbera
Buketter med liljor
Buketter med nejlikor
Buketter med orkidéer

Du kan också välja att skicka en krukväxt med bud!

 

Tips:

Har du trädgård, en kolonilott eller balkong? Då börjar du säkert fundera på vilka blomsterlökar du ska plantera och vilka blomsterfrön du ska så i år.

Hos holländska Bakker finns mängder av olika blomsterlökar; tulpaner, liljor, amaryllis, allium, hyacinter, liljor, narcisser.… Du kan köpa de flesta produkter som finns ute i plantskolorna direkt på nätet. Blomsterfrön, gröna växter och buskar, blommor, träd, häckar, you name it! Läs gärna mer om vad Bakker erbjuder här om du är intresserad.

De flesta blomsterlökar är mogna för leverans under första halvan av september, så du har gott om tid på dig att välja ut dina favoriter!

En förpackning med blomsterlökar blir  för övrigt en jättefin present till någon som har trädgård:)

Om du beställer produkter ur olika kategorier på samma gång: tänk på att det är artiklarna med den längsta leveranstiden som bestämmer leveranstid för hela din order. Du kan absolut begära delleveranser, men då måste du betala fraktavgift för varje delleverans, vilket blir ganska dyrt. Fraktavgift till ditt utlämningsställe är 79 kr. Du kan betala efter leverans om du föredrar det.

 

Blomsterbud till utlandet:

Vill du skicka blommor till dina nära och kära i utlandet? Hos ovanstående blomsterförmedlare kan du snabbt och lätt beställa blommor för leverans utomlands. Du kan dock inte välja blommor ur de ordinarie blomstersortimenten – du måste istället gå in på resp. förmedlares utlandsavdelning. Där ser du vilka land du kan skicka blommor till och vilka produkter du kan välja mellan. Alternativen ser lite olika ut hos resp. blomsterförmedlare. Se mer här:

Skicka blommor till:

Australien

Belgien

Brasilien

Chile

Danmark

Egypten

Estland

Finland

Frankrike

Grekland

Irland

Island

Italien

Japan

Kanada

Kina

Kroatien

Lettland

Litauen

Luxemburg

Malaysia

Malta

Mexico

Monaco

Nederländerna

Norge

Nya Zeeland

Polen

Ryssland

Schweiz

Spanien

Storbritannien

Thailand

Tjeckien

Turkiet

Tyskland

Ukraina

Ungern

USA

Venezuela

Vietnam

Österrike

 

Vill du skicka något annat än blommor i present? Titta in här för tips och idéer!

Du kan enkelt

SKICKA BESTÄLLA OCH SKICKA ROSOR

DIREKT PÅ NÄTET

– skicka med blomsterbud!