Gröna Inomhusväxter

Handla gröna krukväxter på nätet

-> till Odla.nu!

Som alternativ till att skicka en blombukett med bud kan du välja att skicka en grön krukväxt eller plantering. Eller köp hem några fräscha inomhusväxter till dig själv i en av Sveriges största trädgårdsbutiker på nätet!

-> till butiken <-

Fraktavgifter:

-> 89 kr för HEMLEVERANS TILL DÖRREN
(“leverans utan kvittens” – du aviseras via sms, men är du inte hemma eller öppnar när leveransen kommer lämnas din beställning utanför dörren)
-> FRI FRAKT vid köp av endast fröer

-> FRI FRAKT vid köp över 399 kr,
annars 49 kr
till utlämningsställe

-> se FULLSTÄNDIGA VILLKOR HOS ODLA.NU HÄR

 


Handla gröna växter till dig själv:

 

 

Vi kan tipsa om trädgårdsbutiken Odla.nu som säljer gröna inomhusväxter online. Deras växter sköts om av kunnig personal i Odlas eget växthus i Sösdala, Skåne, innan de levereras ut till kund. Växterna förpackas i speciella, genomskinliga förpackningar som Odla.nu själva tagit fram. Ett alternativ när du vill komplettera och förnya dina inomhusväxter där hemma!

Ärligt talat var vi själva först skeptiska till att köpa gröna växter på nätet. Men vi bestämde oss ändå  för att prova. Det låter ju så bekvämt att klicka hem sina favoriter framför datorn! Det blev ett par garderobsblommor, ett par fredskallor och ett par murgrönor. Vi blev inte besvikna, tvärtom! Växterna låg väl förpackade och var väldigt fräscha och fina. Inga fukt- eller mögelskador syntes alls.

Vi kommer helt klart att återvända som kunder och beställa fler inomhusväxter när andan faller på. Vi understryker att det här är vår egen, personliga köpupplevelse. Självklart hoppas vi att även du blir nöjd, om du nu bestämmer dig för att shoppa växter hos Odla! Kontakta Odlas kundtjänst om något är oklart. De fullständiga köpvillkoren ser du här.

Blomsterförmedlingarna Interflora och Euroflorist har också fina växter i sina sortiment. Jämför utbud och priser (budavgiften är 99 kr för blombud inom Sverige hos båda två):

Krukväxter/planteringar hos Interflora

Krukväxter/planteringar hos Euroflorist