Liljor

Skicka en
bukett liljor med blombud

Bukett med rosa liljor, brudslöja och gröna blad.
Rosa liljor, brudslöja och gröna blad. Superfina tillsammans! Skicka en bukett liljor med ett blombud från Euroflorist och sprid glädje ända hem till mottagarens dörr!

Fler exempelbilder på buketter med liljor finns längre ner på sidan!

Beställ enkelt online. Snabb leverans!

Tre stora blomsterförmedlare på nätet:

Euroflorist, Flowerhouse och Interflora

Jämför sortiment och priser!

Alla tre tar 99 kr för blomsterbud inom Sverige och alla skickar blommor utomlands.
(Obs: till vissa mindre orter som det tar längre tid att nå kan förmedlingsavgiften bli högre)

KAMPANJ:
10 % rabatt på blombud hos Euroflorist

Uppge rabattkod WINTER10TD i kassan, så får du 10 % rabatt
Gäller i Euroflorists webbutik t o m den 2/5 -18.
-> Till Euroflorist!

Nedan presenteras ett urval ur blomsterförmedlarnas lilje-utbud. Det finns fler buketter med liljor i resp. butik!

Bukett med härliga rosa liljor. Buketten finns i tre olika storlekar.
Som en dröm i rosa är den här fina buketten. Den kallas för “Drömska liljor i rosa” och finns att beställa som blomsterbud hos Euroflorist. Buketten finns i tre olika storlekar.
Bukett med ljusrosa Stargazer-liljor. Finns i tre storlekar.
En ståtlig liljebukett med ljusrosa Stargazerliljor. Du hittar den hos Euroflorist (sök efter produktnamnet “Fantasifull“). Buketten finns att beställa i tre olika storlekar.

Hos alla blomsterförmedlare kan du lägga till en extra present till din blomstergåva om du vill, t ex en nalle, en strut choklad, en chokladask, lotter, en påse lakrits, en vas… Leta upp tillbehören som listas vid resp. blomsterpresentation. Eller beställ ett färdigt paket med både blommor och en extra gåva:)

 

Bukett med blommor i varma toner - orange och rött. På bilden rosor o. liljor i orange tillsammans med röda bär (exempelbild).
En bukett i en färgkombination som utstrålar kärlek och värme! Buketten har fått namnet “Favoritbukett” och ingår i Euroflorists sortiment. Den finns att beställa i tre varierande storlekar; Mini, Elegant och Lyx.
Bukett med härliga liljor tillsammans med en strut choklad.
Liljor & Choklad i Lyx från Euroflorist. En ståtlig bukett med vackra liljor tillsammans med en strut läcker choklad blir en perfekt present, som garanterat kommer att uppskattas! Du kan skicka hela gåvan med ett blombud hem till mottagarens adress. Obs: Det finns tre storlekar på buketten; Mini, Elegant och Lyx.

Titta in i blomsterförmedlarnas egna webbutiker, där finns många fler exempel på buketter med liljor. Och andra vackra blommor förstås!

 

Till Euroflorist
Till Flowerhouse
Till Interflora

Vilken blomsort passar till just ditt blomsterbud?
Några tips:

Buketter med gerbera
Buketter med nejlikor
Buketter med orkidéer
Buketter med rosor

Du kan också välja att skicka en krukväxt med bud!

Skicka en bukett liljor med bud
– beställ din blomsterpresent direkt på nätet.
Det är snabbt fixat hos en välkänd
och etablerad online-blomsterförmedlare.

 

Nu är de härliga tulpanerna här! Vill du skicka en bukett tulpaner med bud till någon? Utvalda bildexempel på tulpanbuketter från våra största blomsterförmedlare på nätet finns samlade på den här sidan.

Tips:

Har du trädgård, en kolonilott eller balkong? Då börjar du säkert fundera på vilka blomsterlökar du ska plantera och vilka blomsterfrön du ska så i år.

Hos holländska Bakker finns mängder av olika blomsterlökar; tulpaner, liljor, amaryllis, allium, hyacinter, liljor, narcisser.… Du kan köpa de flesta produkter som finns ute i plantskolorna direkt på nätet. Blomsterfrön, gröna växter och buskar, blommor, träd, häckar, you name it! Läs gärna mer om vad Bakker erbjuder här om du är intresserad.

De flesta blomsterlökar är mogna för leverans under första halvan av september, så du har gott om tid på dig att välja ut dina favoriter!

En förpackning med blomsterlökar blir  för övrigt en jättefin present till någon som har trädgård:)

Om du beställer produkter ur olika kategorier på samma gång: tänk på att det är artiklarna med den längsta leveranstiden som bestämmer leveranstid för hela din order. Du kan absolut begära delleveranser, men då måste du betala fraktavgift för varje delleverans, vilket blir ganska dyrt. Fraktavgift till ditt utlämningsställe är 79 kr. Du kan betala efter leverans om du föredrar det.

Blomsterbud till utlandet:

Vill du skicka blommor till dina nära och kära i utlandet? Hos ovanstående blomsterförmedlare kan du snabbt och lätt beställa blommor för leverans utomlands. Du kan dock inte välja blommor ur de ordinarie blomstersortimenten – du måste istället gå in på resp. förmedlares utlandsavdelning. Där ser du vilka land du kan skicka blommor till och vilka produkter du kan välja mellan. Alternativen ser lite olika ut hos resp. blomsterförmedlare. Se mer här:

Skicka blommor till:

Australien

Belgien

Brasilien

Chile

Danmark

Egypten

Estland

Finland

Frankrike

Grekland

Irland

Island

Italien

Japan

Kanada

Kina

Kroatien

Lettland

Litauen

Luxemburg

Malaysia

Malta

Mexico

Monaco

Nederländerna

Norge

Nya Zeeland

Polen

Ryssland

Schweiz

Spanien

Storbritannien

Thailand

Tjeckien

Turkiet

Tyskland

Ukraina

Ungern

USA

Venezuela

Vietnam

Österrike