Alla möjliga tillfällen

Beställ blommor online

Skicka med blombud

Jämför sortiment och priser hos

Florister i Sverige

Euroflorist

 Interflora

Med reservation för eventuella justeringar i priser, utbud och villkor hos ovanstående blomsterförmedlingar.


Färgglad, festlig bukett. Låt floristen skapa!
Beställ en festlig “Floristen skapar-bukett” hos Florister i Sverige. En nytänkande blomsterförmedling med stor erfarenhet av att skicka blommor, både inom Sverige och till utlandet. Låt floristen skapa fritt, med hänsyn till dina önskemål om färgval förstås!

POPPIS BLOMSTERFÖRMEDLING:

Uppvakta dina nära och kära med ett blomsterbud eller ett choklad-/delikatessbud!   Beställ din present här!

-> Skicka blommor och presenter via Florister i Sverige


Vill du uppmärksamma en vän men vet inte riktigt vad du ska ge i present? En blombukett som levereras av ett blombud direkt hem till dörren brukar bli uppskattat. Det är enkelt att göra en beställning av blommor direkt på nätet. Fördelen är att du i lugn och ro kan välja ut din blomstergåva framför datorn och du slipper ge dig iväg till en blomsterbutik eller att sitta i en lång telefonkö.


Några bildexempel ur blomsterförmedlingarnas utbud av blombuketter, blomsterarrangemang, krukväxter, kombinationspresenter (blommor +choklad, lotter, nallar m m).

Överraska någon när och kär med denna vackra bukett och en Sverigelott! Skicka gåvan med ett blomsterbud från Euroflorist – beställ enkelt online.
Tre ståtliga, röda rosor och en gullig nalle. Gissa om mottagaren kommer att bli glad! Beställ presentsetet hos Interflora – skicka det med ett blomsterbud ända hem till mottagarens dörr.

Hos alla blomsterförmedlingar kan du lägga till en extra present till din blomstergåva om du vill, t ex en nalle, en strut choklad, en chokladask, lotter, en påse lakrits, en vas… Leta upp tillbehören som listas vid resp. blomsterpresentation. Eller beställ ett färdigt paket med både blommor och en extra gåva:)

 

Vill du skicka något annat än blommor i present? Kanske godis, choklad, lakrits, kakor eller någon rolig pryl? Det finns flera presentbutiker på nätet som levererar presentartiklar direkt hem till mottagarens adress.

Se mer här:

->Skicka presenter direkt till mottagarens adress

 

En enkel röd ros och en söt liten nalle.
Gåvan “Puss och Kram” består av en solitär röd ros och en urgullig liten nalle. Vill du göra någon glad med en present? Då passar kanske det här alternativet? “Puss och Kram” finns i Euroflorists egen webbutik.

 

JÄMFÖR UTBUD OCH PRISER PÅ BLOMSTERBUD HOS FLERA BLOMSTERFÖRMEDLINGAR:

Beställ blommor hos Florister i Sverige

Beställ blommor hos Euroflorist

Beställ blommor hos Interflora

Skicka blommor med bud
– beställ enkelt och smidigt på nätet.

 

Att skicka blommor med blombud är mycket populärt och passar till t ex födelsedagar, mors dag, fars dag, bröllop, förlovning, examen, studenten, konfirmation, barndop, jul, påsk, midsommar.…ja, egentligen till alla tänkbara tillfällen.

Tycker du det är för dyrt att skicka blommor*? Då är ett presentkort från Interflora en bra lösning! Välj att skicka presentkortet med sms eller e-post direkt till mottagaren, så slipper du porto- eller budkostnaden (väljer du att skicka presentkortet med vanlig postgång tillkommer en portokostnad). Hos Interflora finns presentkort i olika valörer; 100 kr, 200 kr, 300 kr, 500 kr eller 1.000 kr. Eller välj valör själv (minimum 100 kr, max 2.000 kr). Mottagaren kan använda presentkortet som betalmedel både i Interfloras e-butik och i alla Interflora-anslutna blomsteraffärer. Giltighetstiden för presentkorten är två år från utställandedatum. Läs mer om Interfloras presentkort här!

*egentligen är det inte speciellt dyrt att skicka blommor med bud, med tanke på vad som ingår: administrationskostnad för blomsterförmedlingen att vidarebefordra din beställning till lämplig blomsterbutik, blommor till din blomstergåva, arbetskostnad för floristen för blomsterbindning, lön till personalen, bensinkostnad till blomsterutkörningen, reklamkostnader m m…..trots detta kan det ändå upplevas som dyrt med blomsterbud. Alla måste självklart tänka på sin egen ekonomi. Om du tycker att ett traditionellt blomsterbud gör lite väl stora hål i plånboken är ett presentkort ett jättebra alternativ

Blomsterbud till utlandet:

Vill du skicka blommor till dina nära och kära i utlandet? Hos ovanstående blomsterförmedlare kan du snabbt och lätt beställa blommor för leverans utomlands. Du kan dock inte välja blommor ur de ordinarie blomstersortimenten – du måste istället gå in på resp. förmedlares utlandsavdelning. Där ser du vilka land du kan skicka blommor till och vilka produkter du kan välja mellan. Alternativen ser lite olika ut hos resp. blomsterförmedlare. Se mer här:

Skicka blommor till:

Australien

Belgien

Brasilien

Chile

Danmark

Egypten

Estland

Finland

Frankrike

Grekland

Irland

Island

Italien

Japan

Kanada

Kina

Kroatien

Lettland

Litauen

Luxemburg

Malaysia

Malta

Mexico

Monaco

Nederländerna

Norge

Nya Zeeland

Polen

Schweiz

Spanien

Storbritannien

Thailand

Tjeckien

Turkiet

Tyskland

Ukraina

Ungern

USA

Venezuela

Vietnam

Österrike

 

Fråga:
Var kan jag beställa blomsterbud?

Svar:
Hos blomsterförmedlarna på nätet!

Vill du ge bort något annat än blommor i present?
Presenttips finns här!

 

BLOMSTERFÖRMEDLINGAR PÅ NÄTET


Vill du skicka något annat än blommor i present? Kanske godis, choklad, lakrits, ost, delikatesser, kakor eller någon rolig pryl? Det finns flera presentbutiker på nätet som levererar presentartiklar direkt hem till mottagarens adress.

Se mer här:

->Skicka presenter direkt till mottagarens adress


TIPS: Missa inte att besöka Bluebox! En populär presentbutik på nätet som
skickar din present direkt till mottagarens adress tillsammans med din hälsning.
Obs:leverans till utlämningsställe ->Till BLUEBOX <-

Beställ innan kl. 14.00 en vardag, så skickas din gåva samma dag.
Fraktavgift 49 kr (med reservation för eventuella justeringar i Bluebox utbud och villkor).

Extra populära avdelningar:

alla hjärtans dag-presenter
påskägg
mors dag-presenter
fars dag-presenter
studentpresenter
bröllopspresenter
julklappstips
godispresenter (lakrits, choklad, vingummin, marshmallows, popcorn m m)
presenter till tjej
 presenter till kille
presenter till barn
presenter till mamma
presenter till pappa
presentlådor/delikatesslådor
smarta saker /praktiska ting
gosedjur
vetevärmare
inredningsdetaljer
skägg- och mustaschvårdsprodukter
festtillbehör
lakrits
choklad
te
chiligodis/chiliprodukter

->Till BLUEBOX <-