Alla möjliga tillfällen

Beställ blommor online

Skicka med blombud

Jämför sortiment och priser hos

Euroflorist, Flowerhouse  och Interflora.

Alla tre tar 99 kr för blomsterbud inom Sverige.
(Obs: till vissa mindre orter som det tar längre tid att nå kan förmedlingsavgiften bli högre)

Blombukett med rosa och vita rosor, grönt och småblommigt vitt. Skicka dem med ett bud från Euroflorist och överraska en vän!
Rosa och vita rosor tillsammans med grönt och småblommigt. Superfin! Blommorna ingår i Euroflorists bukettsortiment.

Vill du uppmärksamma en vän men vet inte riktigt vad du ska ge i present? En blombukett som levereras av ett blombud direkt hem till dörren brukar bli uppskattat. Det är enkelt att göra en beställning av blommor direkt på nätet. Fördelen är att du i lugn och ro kan välja ut din blomstergåva framför datorn och du slipper ge dig iväg till en blomsterbutik eller att sitta i en lång telefonkö.

Nedan följer några bildexempel ur blomsterförmedlarnas utbud av blombuketter, blomsterarrangemang, krukväxter, kombinationspresenter (blommor +choklad, lotter, nallar m m). Du hittar förmedlarnas kompletta utbud i respektive onlinebutik.

Säsongens blommor i härliga glada färger.
Buketten “Monte Carlo” från Euroflorist designas av den lokale floristen som använder sig av säsongens blommor i härliga glada färger. Blommorna varierar beroende på utbud och säsong. Buketten kan du skicka med ett blomsterbud från Euroflorist!
Bukett med rosor, nejlikor, germini i blandade, glada färger. Finns hos Interflora.
Låt blommor i glada färger göra dagen för födelsedagsjubilaren! På bilden ser du “Färgglad”, en bukett med rosor, nejlikor, germini i mixade, fina färger. Överraska med ett blomsterbud från Interflora och gör någon riktigt glad!

 

Vacker bukett med blommor i orange och rött (liljor, rosor).
Om du känner för det kan du slå två flugor i en smäll när du skickar blommor. Väljer du buketten på bilden går 200 kr av bukettens värde till Barnfonden. Bidraget används till att köpa skolböcker till barn i Etiopien. En bukett där du skänker glädje både till mottagaren av buketten och av barn som är i stort behov av möjligheten till utbildning. “Skolbuketten” hittar du hos Euroflorist.

Hos alla blomsterförmedlare kan du lägga till en extra present till din blomstergåva om du vill, t ex en nalle, en strut choklad, en chokladask, lotter, en påse lakrits, en vas… Leta upp tillbehören som listas vid resp. blomsterpresentation. Eller beställ ett färdigt paket med både blommor och en extra gåva:)

Bukett bestående av gula rosor, krysantemum, gula germini, grönt och färsk lime.
Att skicka blommor med bud är ett populärt sätt att uppvakta sina nära och kära på. Buketten på bilden heter “Lime” och finns att beställa på nätet i Flowerhouse webshop. Buketten består av gula rosor, krysantemum, gula germini, grönt och färsk lime.
Härlig bukett med rosor i röt och rosa.
Om du känner för det kan du bidra med en liten slant till välgörenhet samtidigt som du gör någon glad med ett blombud! Buketten “Triad av färger” finns att beställa online hos Euroflorist. 10 % av bukettens värde går oavkortat till Röda Korset. Buketten finns i tre olika storlekar. Här ser du den minsta storleken, “Mini”.
Vit kruka med snittarrangemang bestående av orange gerbera, orange rosor, mollucella, hypericum.
Du behöver inte nödvändigtvis välja en traditionell blombukett när du skickar blomsterbud, du kan välja en elegant dekoration istället. Flowerhouse har designat den här eleganta kreationen med orange gerbera, orange rosor, mollucella och hypericum i en vit kruka. Överraska någon med ett blombud från Flowerhouse!
En enkel röd ros och en söt liten nalle.
Gåvan “Puss och Kram” består av en solitär röd ros och en urgullig liten nalle. Vill du göra någon glad med en present? Då passar kanske det här alternativet? “Puss och Kram” finns i Euroflorists egen webbutik.
Bukett med rosa rosor och vit brudslöja. Buketten är inslagen i silkespapper.
Rosor går hem i de flesta sammanhang! “Rosor i massor” är en vacker bukett med rosa rosor och vit brudslöja. Buketten är inslagen i fint silkespapper för att höja presentkänslan. “Rosor i massor” hittar du i Flowerhouse internetbutik.
Bukett med ljusrosa rosor, alstromeria och krysantemum
Den vackra buketten på bilden heter “Ljuvlig” och består av ljusrosa rosor, alstromeria och krysantemum. Vill du skicka den till någon? Beställ ett blomsterbud hos Flowerhouse!

 

Titta in hos Euroflorist , Flowerhouse och Interflora och jämför butikernas sortiment och priser:

Beställ blommor hos Euroflorist

Beställ blommor hos Flowerhouse

Beställ blommor hos Interflora

Skicka blommor med ett blomsterbud
– beställ din blomsterpresent direkt på nätet.

 

Att skicka blommor med blombud är mycket populärt och passar till t ex födelsedagar, mors dag, fars dag, bröllop, förlovning, examen, studenten, konfirmation, barndop, jul, påsk, midsommar.…ja, egentligen till alla tänkbara tillfällen.

Tips inför julklappsjakten:

Blomsterbud till utlandet:

Vill du skicka blommor till dina nära och kära i utlandet? Hos ovanstående blomsterförmedlare kan du snabbt och lätt beställa blommor för leverans utomlands. Du kan dock inte välja blommor ur de ordinarie blomstersortimenten – du måste istället gå in på resp. förmedlares utlandsavdelning. Där ser du vilka land du kan skicka blommor till och vilka produkter du kan välja mellan. Alternativen ser lite olika ut hos resp. blomsterförmedlare. Se mer här:

Skicka blommor till:

Australien

Belgien

Brasilien

Chile

Danmark

Egypten

Estland

Finland

Frankrike

Grekland

Irland

Island

Italien

Japan

Kanada

Kina

Kroatien

Lettland

Litauen

Luxemburg

Malaysia

Malta

Mexico

Monaco

Nederländerna

Norge

Nya Zeeland

Polen

Ryssland

Schweiz

Spanien

Storbritannien

Thailand

Tjeckien

Turkiet

Tyskland

Ukraina

Ungern

USA

Venezuela

Vietnam

Österrike

 

Aktuellt just nu:

Skicka JULBLOMMOR med bud

 

 

 

Fråga:
Var kan jag beställa blomsterbud?

Svar:
Hos blomsterförmedlarna på nätet!

Blomsterbutiker som skickar blommor med bud:

Euroflorist
Flowerhouse
Interflora

Budavgift: 99 kr för blombud inom Sverige

Beställ din blomstergåva direkt online!

Vill du ge bort något annat än blommor i present?
Presenttips finns här!

 

BLOMSTERFÖRMEDLINGAR PÅ NÄTET

 

Gillar du att inreda och pyssla i hemmet?
På den här sidan ges information om var du hittar
intressanta möbel- och inredningsbutiker på nätet.