Alla möjliga tillfällen

Beställ blommor online

Skicka med blombud

Jämför sortiment och priser hos

Euroflorist  och Interflora.

Båda tar 99 kr för blomsterbud inom Sverige.
(Obs: till vissa mindre orter som det tar längre tid att nå kan förmedlingsavgiften bli högre)


Blombukett med rosa och vita rosor, grönt och småblommigt vitt. Skicka dem med ett bud från Euroflorist och överraska en vän!
Rosa och vita rosor tillsammans med grönt och småblommigt. Superfin! Blommorna ingår i Euroflorists bukettsortiment.

Vill du uppmärksamma en vän men vet inte riktigt vad du ska ge i present? En blombukett som levereras av ett blombud direkt hem till dörren brukar bli uppskattat. Det är enkelt att göra en beställning av blommor direkt på nätet. Fördelen är att du i lugn och ro kan välja ut din blomstergåva framför datorn och du slipper ge dig iväg till en blomsterbutik eller att sitta i en lång telefonkö.


Nedan följer några bildexempel ur blomsterförmedlarnas utbud av blombuketter, blomsterarrangemang, krukväxter, kombinationspresenter (blommor +choklad, lotter, nallar m m). Du hittar förmedlarnas kompletta utbud i respektive onlinebutik.

Säsongens blommor i härliga glada färger.
Buketten “Monte Carlo” från Euroflorist designas av den lokale floristen som använder sig av säsongens blommor i härliga glada färger. Blommorna varierar beroende på utbud och säsong. Buketten kan du skicka med ett blomsterbud från Euroflorist!

 

Vacker bukett med blommor i orange och rött (liljor, rosor).
Om du känner för det kan du slå två flugor i en smäll när du skickar blommor. Väljer du buketten på bilden går 200 kr av bukettens värde till Barnfonden. Bidraget används till att köpa skolböcker till barn i Etiopien. En bukett där du skänker glädje både till mottagaren av buketten och av barn som är i stort behov av möjligheten till utbildning. “Skolbuketten” hittar du hos Euroflorist.

Hos alla blomsterförmedlare kan du lägga till en extra present till din blomstergåva om du vill, t ex en nalle, en strut choklad, en chokladask, lotter, en påse lakrits, en vas… Leta upp tillbehören som listas vid resp. blomsterpresentation. Eller beställ ett färdigt paket med både blommor och en extra gåva:)

 

Härlig bukett med rosor i röt och rosa.
Om du känner för det kan du bidra med en liten slant till välgörenhet samtidigt som du gör någon glad med ett blombud! Buketten “Triad av färger” finns att beställa online hos Euroflorist. 10 % av bukettens värde går oavkortat till Röda Korset. Buketten finns i tre olika storlekar. Här ser du den minsta storleken, “Mini”.

Vill du skicka något annat än blommor i present? Kanske godis, choklad, lakrits, kakor eller någon rolig pryl? Det finns flera presentbutiker på nätet som levererar presentartiklar direkt hem till mottagarens adress.

Se mer här:

->Skicka presenter direkt till mottagarens adress

 

En enkel röd ros och en söt liten nalle.
Gåvan “Puss och Kram” består av en solitär röd ros och en urgullig liten nalle. Vill du göra någon glad med en present? Då passar kanske det här alternativet? “Puss och Kram” finns i Euroflorists egen webbutik.

 

Titta in hos Euroflorist och Interflora och jämför butikernas sortiment och priser:

Beställ blommor hos Euroflorist

Beställ blommor hos Interflora

Skicka blommor med ett blomsterbud
– beställ din blomsterpresent direkt på nätet.

 

Att skicka blommor med blombud är mycket populärt och passar till t ex födelsedagar, mors dag, fars dag, bröllop, förlovning, examen, studenten, konfirmation, barndop, jul, påsk, midsommar.…ja, egentligen till alla tänkbara tillfällen.

Tycker du det är för dyrt att skicka blommor*? Då är ett presentkort från Interflora en bra lösning! Välj att skicka presentkortet med sms eller e-post direkt till mottagaren, så slipper du porto- eller budkostnaden (väljer du att skicka presentkortet med vanlig postgång tillkommer en portokostnad). Hos Interflora finns presentkort i olika valörer; 100 kr, 200 kr, 300 kr, 500 kr eller 1.000 kr. Eller välj valör själv (minimum 100 kr, max 2.000 kr). Mottagaren kan använda presentkortet som betalmedel både i Interfloras e-butik och i alla Interflora-anslutna blomsteraffärer. Giltighetstiden för presentkorten är två år från utställandedatum. Läs mer om Interfloras presentkort här!

*egentligen är det inte speciellt dyrt att skicka blommor med bud, med tanke på vad som ingår: administrationskostnad för blomsterförmedlingen att vidarebefordra din beställning till lämplig blomsterbutik, blommor till din blomstergåva, arbetskostnad för floristen för blomsterbindning, lön till personalen, bensinkostnad till blomsterutkörningen, reklamkostnader m m…..trots detta kan det ändå upplevas som dyrt med blomsterbud. Alla måste självklart tänka på sin egen ekonomi. Om du tycker att ett traditionellt blomsterbud gör lite väl stora hål i plånboken är ett presentkort ett jättebra alternativ

Blomsterbud till utlandet:

Vill du skicka blommor till dina nära och kära i utlandet? Hos ovanstående blomsterförmedlare kan du snabbt och lätt beställa blommor för leverans utomlands. Du kan dock inte välja blommor ur de ordinarie blomstersortimenten – du måste istället gå in på resp. förmedlares utlandsavdelning. Där ser du vilka land du kan skicka blommor till och vilka produkter du kan välja mellan. Alternativen ser lite olika ut hos resp. blomsterförmedlare. Se mer här:

Skicka blommor till:

Australien

Belgien

Brasilien

Chile

Danmark

Egypten

Estland

Finland

Frankrike

Grekland

Irland

Island

Italien

Japan

Kanada

Kina

Kroatien

Lettland

Litauen

Luxemburg

Malaysia

Malta

Mexico

Monaco

Nederländerna

Norge

Nya Zeeland

Polen

Ryssland

Schweiz

Spanien

Storbritannien

Thailand

Tjeckien

Turkiet

Tyskland

Ukraina

Ungern

USA

Venezuela

Vietnam

Österrike

 

 

Fråga:
Var kan jag beställa blomsterbud?

Svar:
Hos blomsterförmedlarna på nätet!

Blomsterbutiker som skickar blommor med bud:

Euroflorist
Interflora

Budavgift: 99 kr för blombud inom Sverige

Beställ din blomstergåva direkt online!

Vill du ge bort något annat än blommor i present?
Presenttips finns här!

 

BLOMSTERFÖRMEDLINGAR PÅ NÄTET

 

Gillar du att inreda och pyssla i hemmet?
På den här sidan ges information om var du hittar
intressanta möbel- och inredningsbutiker på nätet.


Vill du skicka något annat än blommor i present?

Samlade tips om butiker som skickar presentartiklar direkt till mottagarens adress:

->Skicka presenter direkt till mottagarens adress

 

POPULÄR PRESENTBUTIK SOM SKICKAR DIN GÅVA
TILL MOTTAGARENS ADRESS TILLSAMMANS MED DIN HÄLSNING:

->Till BLUEBOX <-

Spana in sommarprylarna hos Bluebox! Din gåva skickas till mottagarens adress i en
tjusig, blå ytterkartong tillsammans med din hälsning. Leverans till utlämningsställe.

Extra populära avdelningar i butiken just nu är:

-> sommarprylar
-> fritidsliv och grillning
-> sällskapsspel
-> kylprodukter
-> picknickprylar
-> pool- och strandliv
-> godis, lakrits, choklad, fudge, te….och annat gott!