Skicka JULBLOMMOR

Önska God Jul med ett fång blommor

Hög röd kruka med röd Ardisia. Blommorna finns att beställa i Flowerhouse webbutik.
En röd Ardisia i en hög, röd kruka blir både en fin julklapp och en inredningsdetalj att (med rätt skötsel o. lite tur) njuta av i flera år! Ardisian ingår i Vivesläktet (lat. Primulaceae). Arrangemanget ingår i Flowerhouse utbud av julblommor.

skicka blommorna med blomsterbud

 

Bra val när du ska skicka julblommor:

Flowerhouse, Interflora och Euroflorist

Alla tre tar 99 kr i budavgift för blomsterförmedlingar i Sverige. Alla tre skickar blommor till utlandet. Jämför utbud och priser på julbuketter, julgrupper o. juldekorationer i de tre butikerna och välj ut din favorit!

Några utvalda bildexempel från ovan nämnda blomsterförmedlingar:
(observera att julblommorna finns tillgängliga för leverans först i slutet av november / början av december)

Fyrkantig glasskål med amaryllisarrangemang; röda amaryllisar, ilexbär, kottar, röta kulor och
Amaryllisen är en av de mest populära julblommorna. Den här eleganta dekorationen finns att beställa hos Euroflorist som har flerårig erfarenhet av att förmedla blommor, både inom Sverige och till utlandet (obs: om du ska skicka blommor utomlands kan du kika in här!).
Bukett med amaryllis, steelgrass och en ask med chokladpraliner. Skicka gåvan med ett bud från Flowerhouse och önska Trevlig Advent eller God Jul!
“Adventshälsning”, ett presentset från Flowerhouse; en elegant bukett med amaryllis och steelgrass samt en ask med läckra praliner. Presenten passar lika bra till advent som till jul. “Adventshälsning med choklad” finns att beställa online hos Flowerhouse.
Azalea i vit kruka (röd azalea). Skicka azalean med ett blombud från Flowerhouse och önska God Jul!
En röd azalea gör sig bra till jul och med rätt skötsel står den länge. Vill du skicka en azalea till någon i julkapp? Beställ ett blomsterbud hos Flowerhouse och skicka blomman ända hem till mottagarens dörr! Din generösa julgåva kommer garanterat att uppskattas!
Bukett med bl a smittamaryllis +blandade blommor i vinterns färger. Urtjusig! Du hittar den hos Euroflorist.
Amaryllis passar utmärkt som snittblomma. Den här tjusiga buketten ingår i Euroflorists utbud av jul- och vinterblommor. Gör någon glad med ett fång vackra blommor – beställ din gåva direkt på nätet!
Grön rumsgran i terakottafärgad kruka. Granen finns att beställa online hos Interflora.
Du behöver inte nödvändigtvis skicka blommor, du kan skicka en fin rumsgran med blomsterbud! Rumsgranen ingår i Interfloras julsortiment.
Rund juldekorationi glasskål, med röda nejlikor, röd germini, grön skimmia, röda ilexkvistar, kuddmossa, kottar och rött äpple. Beställ dekorationen i Flowerhouse e-butik och skicka den med ett bud ända hem till mottagarens dörr!
Hos Flowerhouse finns flera vackra blomsterdekorationer. Den här unika dekorationen med röda nejlikor, röd germini, grön skimmia, röda ilexkvistar, kuddmossa, kottar och rött äpple blir en julhälsning som heter duga! Dekorationen ingår i Flowerhouse stora utbud av julblommor.
Plantering i kruka med röda tulpaner, mossa, röda bär och röda stjärnor. Juldekorationen finns att beställa online hos Euroflorist.
Det är helt underbart med tulpaner så här års! En liten föraning om kommande vår:) Planteringen på bilden ingår i Euroflorists sortiment av julblommor. Skicka den med ett blomsterbud och önska God Jul! Din generösa gest kommer garanterat att uppskattas.
Julbukett med röda amaryllisar, tall, vide eucalyptus och en röd rosett runt blommorna. Buketten ingår i Flowerhouse utbud av julblommor.
“Christmas Hippeastrum”, en julig blombukett från Flowerhouse, med röda amaryllisar, tall, vide eucalyptus och så en röd rosett knuten runt buketten. Superfin! Julbuketten ingår i Flowerhouse breda utbud av julblommor.
Juldekoration i glasvas, med amaryllis, tistel, alstroemeria, nejlikor, grönt och kottar. Juldekorationen finns att beställa online hos Interflora.
“Jullyx” är en annorlunda juldekoration från Interflora, med amaryllis, tistel, alstroemeria, nejlikor, grönt och kottar. En perfekt julklapp när du vill skicka något utöver det vanliga!
På bilden ser du boxen "Glögg och godis", med choklad med kola, hasselnötter och röda bär, sötlakrits med choklad och granatäpple, choklad med kolafyllning, chokladdoppade kexkulor med kola/havssalt samt en flaska glöggextrakt att blanda med rött vin. En superlyxig julklapp, du hittar den hos Euroflorist.
Vi passar på att informera om Euroflorists utbud av presentlådor, fyllda med olika godsaker. Ett alternativ till blommor! Presentboxarna skickas per post till mottagarens utlämningsställe. På bilden ser du boxen “Glögg och godis”, med choklad med kola, hasselnötter och röda bär, sötlakrits med choklad och granatäpple, choklad med kolafyllning, chokladdoppade kexkulor med kola/havssalt samt en flaska glöggextrakt att blanda med rött vin. En superlyxig julklapp!
Julbukett med röda rosor, röd amaryllis, röd hypericum, grön järnek, tallris och eucalyptus. Skicka blommorna med ett blomsterbud från Flowerhouse och önska God Jul!
“Julbuketten”, en superfin bukett från Flowerhouse, med röda rosor, röd amaryllis, röd hypericum, grön järnek, tallris och eucalyptus. Låt en julig bukett förmedla din julhälsning – beställ blommorna direkt på nätet!
Rund röd skål, med röda julstjärnor o. röda julkulor samt en ask med nio chokladpraliner. Ett gåvoset från Flowerhouse.
En röd skål med röda julstjärnor och röda julkulor blir en fin julklapp! Med en liten ask chokladpraliner därtill blir din julhälsning extra lyxig! Skicka julgåvan med bud från Flowerhouse – beställ enkelt online.
Juldekoration "Julmys", med rött stearinljus i mitten, gröna, bruna och röda juldekorationer längst ner. Skicka juldekorationen med ett blombud - beställ online hos Euroflorist.
Istället för att skicka en traditionell julbukett kan du välja att skicka en juldekoration. På bilden visas “Julmys”, med julpynt i rött, grönt och brunt och så ett rött stearinljus i mitten. Mysig! Skicka juldekorationen med ett blomsterbud ända hem till mottagarens dörr och önska God Jul! “Julmys” finns att beställa online hos Euroflorist.
Julgrupp med hyacinter, julstjärnor, nobilis, kanelstänger och kottar. Julgruppen finns hos Interflora, en av de största blomsterförmedlingarna på nätet.
Om du väljer att skicka julgruppen “Utan Gränser”, kommer totalt 30 kr att gå till organisationen Läkare Utan Gränser (15 kr från dig, 15 kr från Interflora). Julgruppen består av hyacinter, julstjärnor, nobilis, kanelstänger och kottar. Sänd juldekorationen med ett bud från Interflora och gör någon riktigt juleglad!

 

fler bildexempel kommer inom kort:)

KÖP JULBLOMMORNA PÅ NÄTET

JULGRUPPER, JULBUKETTER, JULDEKORATIONER

SKICKA JULBLOMMORNA MED BUD OCH ÖNSKA GOD JUL!

 

Tips inför julklappsjakten: