Sänd en nivåbukett med blombud

Under “Kampanjer, nyheter, presenttips m m” får du information om förmånliga kampanjer o dyl. Emellanåt presenteras utvalda presentartiklar, blomsterarrangemang eller en e-butik lite närmare. Informationen innehåller reklamlänkar.

Prisvärda blommor – skicka med bud

Bra val:

Nivåbuketter hos Florister i Sverige

Skicka en tjusig nivåbukett!

En s k nivåbukett är en enkel bukett med endast en eller ett par blommor som arrangeras i nivå, tillsammans med gröna blad och dekorationspinnar/dekorationsstrå.

Utvalda exempel på prisvärda, enkla bukett hos Florister i Sverige:

Enkel nivåbukett med två rosa rosor, ljusa snittblommor och dekorationspinnar/strån.
Skicka blommor med bud utan att ruinera dig! En s k “nivåbukett” består av en eller ett par blommor i nivå tillsammans med gröna blad och ibland kompletterande strån med små blommor och dekorationspinnar. Spana in nivåbuketterna hos Florister i Sverige!

 

Två orange snittblommor, strån och dekorationspinnar, vackert arrangerade i nivå. Buketten passar fint i en hög, smal vas. Skicka blommorna med bud från Florister i Sverige!
Tjusigt! Tre lila snittblommor i nivå i kombination med gröna blad och dekorationspinnar/strån. Beställ din blomstergåva i Florister i Sveriges e-butik och låt din fina present färdas hela vägen hem till mottagarens dörr!

Skicka blomsterbud via Florister i Sverige! Så här går det till:

  1. Välj ut den blombukett du vill skicka i onlinebutiken.
  2. Klicka dig vidare
  3. Fyll i aktuell leveransadress och önskat leveransdatum
  4. Klicka på “Sök butik”
  5. En lista över blomsteraffärer som kan anlitas för ditt blombud visas. Kryssa i den butik du vill använda dig av. På större orter kan du välja mellan minst två butiker (ofta fler), medan mindre orter för det mesta enbart erbjuder en butik. Varje blomsteraffär har sin egen budavgift. Har du tur hittar du en affär med låg budavgift!
  6. När du valt blomsteraffär: om du vill, välj till en tillvalsprodukt (t ex cellofan, ett gosedjur, choklad, en vas, ett fint kort)
  7. Gå till kassan, fyll i alla uppgifter som behövs, välj betalsätt och slutför din beställning.
  8. Klart!

Din blomstergåva kommer garanterat att uppskattas!

Tips: Den 13:e november är det dags att fira FAR på FARS DAG. Varför inte gratulera honom med en tjusig nivåbukett?

Notera: produktbilderna som visas på Florister i Sverige är exempelbilder på hur slutresultatet kan komma att se ut. Variationer förekommer, beroende på säsong och tillgänglighet. Floristerna är ett skickligt folk och det brukar bli hur bra som helst!

 

-> till butiken <-

 

SKICKA EN ENKEL BUKETT MED BLOMSTERBUD

BESTÄLL ENKELT ONLINE