Skicka höstblommor

Under “Kampanjer, nyheter, presenttips m m” får du information om förmånliga kampanjer o dyl. Emellanåt presenteras utvalda presentartiklar, blomsterarrangemang eller en e-butik lite närmare. Informationen innehåller reklamlänkar.

Gratulera med en höstbukett

Bra val:

Nivåbuketter hos Florister i Sverige

Vacker höstbukett med blommor i orange och rött. Låt floristen skapa fritt! Ett alternativ hos Florister i Sverige
Florister i Sverige är en ny, modern blomsterförmedling på nätet. Prova dem! Du väljer först ut den bukett du vill skicka, överlåter sedan åt den lokale floristen som får hand om din beställning att fritt skapa en vacker bukett med hjälp av tillgängliga säsongsblommor. Självklart med hänsyn till dina val. Sprid glädje med en härlig höstbukett – skicka blommorna med ett bud från Florister i Sverige!

Skicka blommor med bud – beställ online

Blomsterförmedlingarna på nätet har laddat upp med härliga höstbuketter i höstens varma färger. Mycket orange, gult, rött, lime och “guld” tillsammans med grönt, urtjusigt!

Spana in utbudet av höstblommor hos Florister i Sverige! Du kan t ex välja att skicka en “låt-floristen-skapa-bukett”. Beställer du en sådan kan du själv fylla i vilka önskemål om färgval du har. Ett bildexempel på en sådan bukett:

Färgglad, festlig bukett. Låt floristen skapa!
Låt floristen skapa en festlig bukett med tillgängliga säsongsblommor i blandade höstfärger! Välj mellan tre storlekar och fyll i dina egna önskemål om färgval om du så önskar. Prova att skicka blommor via Florister i Sverige!

 

Så här går det till att skicka blommor via Florister i Sverige:

  1. Välj ut den blombukett du vill skicka i webbutiken.
  2. Klicka dig vidare
  3. Fyll i aktuell leveransadress och önskat leveransdatum
  4. Klicka på “Sök butik”
  5. En lista över blomsteraffärer som kan anlitas för ditt blomsterbud visas. Kryssa i den butik du vill använda dig av. På större orter kan du välja mellan minst två butiker (ofta fler), medan mindre orter för det mesta enbart erbjuder en, ibland två butik/er. Varje blomsteraffär har sin egen budavgift. Har du tur hittar du en affär med låg budavgift!
  6. När du valt blomsteraffär: välj till en tillvalsprodukt om du vill (t ex cellofan, ett gosedjur, choklad, en vas, ett fint kort)
  7. Gå till kassan, fyll i alla uppgifter som behövs, välj betalsätt och slutför din beställning.
  8. Klart!

Din blomstergåva kommer sedan att färdas hela vägen hem till mottagarens dörr på önskat datum.

Tips: Den 8:e november är det dags att fira FAR på FARS DAG. Varför inte gratulera honom med en tjusig höstbukett?

Notera: produktbilderna som visas på Florister i Sverige är exempelbilder på hur slutresultatet kan komma att se ut. Variationer förekommer, beroende på säsong och tillgänglighet. Floristerna är ett skickligt folk och det brukar bli hur bra som helst!

 

-> till butiken <-

 

BESTÄLL BLOMMOR ONLINE

SKICKA DIN BLOMSTERGÅVA MED ETT BLOMSTERBUD

Nivåbuketter hos Florister i Sverige