Billiga, enkla buketter

Skicka en nivåbukett med blomsterbud

Beställ din blomstergåva smidigt online

En röd snittblomma, gröna blad och dekorationspinnar/strån i en vacker kombination. Ett enkelt konstverk som du hittar hos Florister i Sverige. Överraska dina nära och kära med en enkel, elegant bukett – skicka blommorna med ett blomsterbud!

-> nivåbuketter hos Florister i Sverige

Du som vill överraska någon med en elegant bukett utan att behöva ruinera dig: skicka en nivåbukett via blomsterförmedlingen Florister i Sverige!

En nivåbukett består av en eller ett par, tre stycken blommor som placerats i nivå tillsammans med olika dekorationsblad, dekorationspinnar eller fontängräs. Att binda ihop en nivåbukett kräver stor yrkeskunskap inom floristyrket. Och floristerna är fenor på att skapa fantastiska buketter! Observera att de nivåbuketter du hittar hos Florister i Sverige endast kan skickas inom Sverige (kika in här om du vill skicka ett blomsterbud till utlandet!)

En nivåbukett passar perfekt som present när du vill gratulera eller uppmärksamma någon med något enkelt, men ändå stilfullt.

Spana in nivåbuketterna hos Florister i Sverige!

Nedanstående bilder är endast  exempel på hur buketterna kan komma att se ut.
Variationer förekommer beroende på tillgänglighet och säsong. Det brukar bli hur bra som helst!

“Rosa charm”, med två rosa rosor i nivå, ljusa snittblommor och dekorationspinnar eller strån strån.  Skicka buketten med ett blombud från Florister i Sverige – beställ enkelt online.

-> nivåbuketter hos Florister i Sverige

Enkel nivåbukett, med två lila blommor i nivå tillsammans med gröna blad och dekorationspinnar eller strån. En bukett från Florister i Sverige.
Två lila snittblommor i nivå tillsammans med grönt och dekorationspinnar eller strån. Flott! Du hittar den fina buketten hos Florister i Sverige, en av de mest populära blomsterförmedlingarna på nätet.

-> nivåbuketter hos Florister i Sverige

Tre lila snittblommor i nivå tillsammans med gröna blad och dekorationspinnar/strån. Buketten sätts med fördel i en hög, smal vas. Superfint! Spana in nivåbuketterna hos Florister i Sverige och välj ut din favorit att skicka!

-> nivåbuketter hos Florister i Sverige

Två orange snittblommor, strån och dekorationspinnar i nivå. En tjusig bukett, passar perfekt i en hög, smal vas. Beställ buketten i Florister i Sveriges e-butik.

-> nivåbuketter hos Florister i Sverige

Obs: Florister i Sverige erbjuder även stora, fylliga buketter. Det finns blombuketter för alla tillfällen i e-butiken; födelsedagsblommor, bröllopsblommor, kondoleansbuketter, begravningsblommor, “bara-för-att-buketter”, blommor till nyfödda, julblommor, påskblommor, sommarblommor, alla hjärtans dag-blommor, morsdagsblommor, farsdagsblommor, examensblommor, påskblommor…. you name it!

-> till butiken <-

POPPIS BLOMSTERFÖRMEDLING:

Uppvakta dina nära och kära med ett blomsterbud eller ett choklad-/delikatessbud!   Beställ din present här!

-> Skicka blommor och presenter via Florister i Sverige

SPRID GLÄDJE MED BLOMMOR!