Beställ en blomsterprenumeration

Under “Kampanjer, nyheter, presenttips m m” får du information om förmånliga kampanjer o dyl. Emellanåt presenteras utvalda presentartiklar, blomsterarrangemang eller en e-butik lite närmare. Informationen innehåller reklamlänkar.

Prenumerera på blommor

Ge till dig själv eller till någon när och kär i present

Beställ en blomsterprenumeration hos Florister i Sverige
Du som spanar efter en lyxig present: beställ en blomsterbudsprenumeration hos Florister i Sverige! Välj mellan olika tidsintervaller för respektive blomsterleverans. Ingen bindningstid, avbeställ när du vill.

-> Prenumerera på blommor!

Funderar du på vad du ska ge i morsdagpresent eller födelsdagsgåva? Satsa på en blomsterprenumeration! Mottagaren får en bukett med säsongsblommor antingen varje, varannan eller var fjärde vecka. Vilken lyx!

Det finns fyra bukett storlekar att välja mellan. Budavgift ingår i priset du ser på Florister i Sveriges hemsida.

Prenumerationsblommor levereras hem till dörr som varubrev/paket och går inte att kombinera med övriga produkter hos Florister i Sverige. Läs mer hur det hela går till i webbutiken:

-> prenumerera på blommor via Florister i Sverige

Leverantören använder sig av tillgängliga säsongblommor till prenumerationsbuketterna. Således är det lika spännande varje gång det är dags för leverans! Ingen bukett är den andra lik.

Gillar du att inreda hemmet med fräscha blommor? Då är en prenumeration på blommor suveränt. Så bekvämt att regelbundet få blommor levererade hem till dörren!

-> Prenumerera på blommor!

Med reservation för eventuella ändringar i utbud och villkor hos Florister i Sverige.

En prenumeration på blommor är den perfekta presenten för dig som vill ge något utöver det vanliga. Beställ din blomsterprenumeration här!

MORS DAG 2022

Fler presentidéer inför mors dag:

-> skicka presenter direkt till mottagarens adress
-> skicka choklad, lakrits och annat gott


Information och historik om Mors Dag:

-> fakta om Mors Dag och morsdagsfirande*

*Källa: Wikipedia


SKICKA PRESENTER – BESTÄLL ONLINE