Fars Dag – låt floristen skapa

Under “Kampanjer, nyheter, presenttips m m” får du information om förmånliga kampanjer o dyl. Emellanåt presenteras utvalda presentartiklar, blomsterarrangemang eller en e-butik lite närmare. En del butiker skickar din gåva direkt till mottagarens adress tillsammans med din hälsning. Informationen innehåller reklamlänkar.

Skicka blommor i farsdagspresent

 

Färgglad, festlig bukett. Låt floristen skapa!
Gratta med ett fång blommor på Fars Dag! En “floristen-skapar-bukett” kommer att ha en uppiggande effekt på mottagaren. Beställ din blomstergåva hos Florister i Sverige!

Låt floristen skapa fritt


-> Låt floristen skapa - skicka blommor med bud! 

Hos Florister i Sverige hittar du några riktigt fina ”floristen-skapar-buketter”. Beställer du en sådan innebär det att du låter floristen helt fritt skapa en bukett med tillgängliga säsongsblommor i aktuell blomsteraffär. Självklart i en storlek som motsvarar den summa du betalar och med hänsyn till dina önskemål vad gäller färgval. Klicka på ”Visa fler val” som du hittar under den gröna rutan ”Floristen väljer” – där klickar du i ”jag vill önska färg” och fyller i dina önskemål).

Det är inte lätt att välja blommor i det rika sortimentet av vackra blombuketter. En ”floristen-skapar-bukett” är lösningen för dig som lätt drabbas av beslutsångest. Florister är ett skickligt yrkesfolk som gillar att använda sin kunskap och skaparglädje.

Under köpprocessen ser du själv vilken blomsteraffär som ska ta hand om ditt blomsterbud. På mindre orter finns det oftast bara en butik att välja, medan det på större orter finns minst två. I större städer har du flera butiker att välja mellan. Varje butik har sin egen budavgift.

Florister i Sverige är en flexibel och modern blomsterförmedling på nätet. Prova dem!

Med reservation för eventuella justeringar i utbud och villkor hos Florister i Sverige.


-> Låt floristen skapa - skicka blommor med bud! 


 

JULKLAPPAR OCH PRESENTER PÅ NÄTET


FLER TIPS FÖR DIG SOM VILL
SKICKA EN GÅVA DIREKT TILL MOTTAGARENS ADRESS:

-> “att-skicka-presenter”

Vill du ge en personlig gåva eller julklapp till någon när och kär? Spana in Medgravyr!

-> beställ personliga presenter med gravyr här!