Skicka blommor till Mors Dag

Under “Kampanjer, nyheter, presenttips m m” informeras om förmånliga kampanjer  o dyl. Emellanåt presenteras utvalda presentartiklar, blomsterarrangemang eller en e-butik lite närmare. Informationen innehåller reklamlänkar.

Gratulera med ett
fång blommor på Mors Dag

Bukett med osa rosor, alstromeria, santini, bupleurum och gröna blad. Skicka buketten med ett blombud från Fowerhouse och gratulera på Mors Dag, den 26:e maj!
Den här vackra buketten passar utmärkt som morsdagsgåva. Den består av rosa rosor, alstromeria, santini, bupleurum och gröna blad i en tjusig kombination. Blommorna finns att beställa online hos Flowerhouse, en väletablerad blomsterförmedling på nätet.

beställ ett blomsterbud online

 

Flowerhouse samarbetar med mängder av blomsterbutiker runt om i landet. De allra flesta av dessa levererar blomsterbud på självaste Mors Dag, alltså under söndagen, den 26:e maj. Se bara till att beställa din blomstergåva i god tid och håll koll på hålltider för garanterad levererans på Mors Dag!

 

PS: vill du ge något annat än blommor i morsdagspresent? Kika in här för att inhämta tips och inspiration inför presentletandet:

Morsdagspresenter

Utvalda presentartiklar presenteras på den här sidan:

https://presentnavet.se/presenttips-kampanjer/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × four =